Кои са петте най-оправните зодии в зодиака?

Вижте кои са тези зодии
5
Кои са петте най-оправните зодии в зодиака?
Снимка: Pixabay

Високото IQ не винаги е гаранция, че човек притежава мотивация и здрав разум, които да го навигират през живота. Има хора, които някак инстинктивно се оправят с живота си по-умело от други.

Според астролозите и зодиите имат роля тези оправни хора да използват своите силни страни.

Ето и кои са те:

1. Овен

Хората от този знак са импулсивни и често реагират прибързано (преди да обмислят ситуацията), това обаче не означава, че те не са оправни или че не се справят отлично с живота. Всъщност, способността на хората от зодия Овен да се впускат в действие на момента, е една от най-силните им страни. Докато другите стоят настрана, опитвайки се да разберат откъде идва проблемът и кой трябва да поеме отговорност за него, човекът Овен вече се е погрижил за разрешаването на проблема и то без много да му мисли и без да губи излишно време.

2. Телец

Телците усещат невидимите граници в различните аспекти на живота и умеят да се движат спрямо тях . Те си имат "територия" според, която се простират и не се хвърлят в непознати и рискови ситуации. Те  имат и умение да оценяват правилно стойността на нещата и за това често  се справят отлично с финансите си. Една от най-силните им страни е тяхната нужда от сигурност. Те хем знаят как да получат това, което искат и то на най-добрата цена, хем са готови  да направят всичко по силите си, за да защитят собствеността си или хората, които обичат.

Вижте останалите три зодии тук

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: зодииоправност
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
У нашенско т. нар. "оправен човек" е всъщност нахален тарикат, който с лакти и колене се бута и събаря де що има около себе си, с цел да е първи и да награби най-много, въпреки, че не го е заслужил.Не знам сега кои ги определихте като такива, но това си е жива обида за тия хорица. А "петте най-оправните" е езиков виц.
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Кои са петте най-обравните..."Абе Днес, подберете грамотни хора, поне, като нямате истински журналисти. Иначе глупостите за зодии дори няма да си направя труда да прочета. Обаче заглавието кърти за пореден път.
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не,нямаме нужда от сигурност.В България сигурноста се гарантира от различни видове престъпници -мерси за такава сигурност.
1
1
 
14
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Александър Попов явно не е от тях щом и заглавието не може да си оправи...