На каква прическа да заложим на коледното парти?

Вижте няколко неустоими идеи
10 дек 2019 17:37, Ивета Иванова
3
На каква прическа да заложим на коледното парти?
Снимка: Pexels

Коледните партита вече са тук и всеки иска да блесне със страхотен грим, впечатляващи тоалети и забележителна прическа. Ето и кои са тенденциите в прическите за сезона, на които може да заложите не само за коледните банкети, а и за новогодишната нощ.

Диадема от перли
 
Диадемите бяха истински хит през годината. През лятото бяха най-актуални диадемите от плат, които са супер за плажа и летните разходки и партита. Сега на мода са официалните диадеми, направени от перли и скъпоценни камъни. С тях няма как да останете незабелязани на тържеството, а и буквално ще блестите. Не е нужно да правите нищо специално с косата си, може само леко да я тупирате.
 
Плитка - водопад
 
Сплитането на косата не е лесно, но може да отидете на фризьор за тази прическа или да помолите някой приятел да ви я направи. Оригиналната плитка-водопад продължава да е хитова вече няколко години. С нея ще имате леко игрив, но и едновременно с това елегантен вид. Тази плитка се вижда само когато сте в гръб, а хубавото е, че с нея се вижда и цялата дължина на косата ви. Може да я захванете с панделка, а не с фиби и ластици, за да сте по-официални.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тъй като учих някога именно това,мога да кажа,че има няколко форми на лицата и не всяка прическа си пасва на даден вид(форма) лице,винаги прическата трябва да е съобразена с формата на лицето и дали дадената прическа подхожда за тази форма лице. Хората не са роботи,а индивидуалисти,лицата също.
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И после му свършиха кибритените клечки.
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На боб!