3 зодии, които съчувстват на околните

Ето кои са те
14 яну 2020 13:48, Ивета Иванова
11
3 зодии, които съчувстват на околните
Снимка: Pixabay

Представителите на тези зодии проявяват състрадание, съчувстват на другите, преживяват с тях проблемите им и много силно усещат техните емоции. Става им мъчно, когато другите са тъжни и нещастни. Вижте кои са те.

Риби
 
Рибите са най-големите емпати сред зодиите. Водни знаци са, което значи, че по принцип са много чувствителни, емоционални, интуитивни, улавят промените в настроението на хората и усещат как се чувстват те.
 
Рибите са мили и добри души, опитват да помогнат, често поставят другите над себе си и им угаждат. Затова бързо се разстройват и дори плачат, когато хората около тях са в тежки ситуации и са много тъжни. Тези зодии искат да помогнат, боли ги невероятно, когато семейството им страда и тогава стават негативни - просто приемат всичко прекалено лично. Когато не могат да помогнат и успокоят близките, не знаят какво да правят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Явно не си ги познал или си съчинил самия себе си ,и аз ги познавам правят всичко за да накарат човека до с2бе си да се чувства и да го предпазва от злобни души като тиб
10
0
 
4
 
! Отговори
Извод преди 4 години
Във всяка зодия има всякакви характери.Възможно е разположението на звездите в момента на раждането да създава някакво излъчване или кой знае какви други видове физическо влияние, което да въздейства върху мозъчната дейност на новороденото и по този начин да създава предпоставки за определени нервно-психични особености.Но това не може да е единственото условие, формиращо характера и мисленето на човека.
9
2
 
2
 
! Отговори
До 7 преди 4 години
Познавам "Риби" патологичен егоист и готованец.Не уважава никого, вечно се чувства ощетен, а от мързел ще се разкапе и все успява чрез роднини да си намери такава работа в офис, че да получава заплата, а да не върши почти нищо. След време напуска, защото парите му били малко, макар че е на издръжка на родителите си, заплатата му е за джоб-харчлък. И пак с връзки му намират друго подобно назначение. Все завижда на този и онзи, а не се замисля как работят за парите си. Не съчувства никому.
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вярно,и за трите супер си пасват и 3те страхотна комбинация и компания са заедно най добрите!!
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Рибите са мечтания приятел, помагат, сърцати са, състрадателни и наистина поставят другите пред себе си, но това е само за тези които могат са го видят и усетят. Прекалено емоционални, лесно раними и често тъжни. Ако някой не го разбере вижда в рибата враг, но всъщност реалността е друга.
6
5
 
7
 
! Отговори
Аз преди 4 години
За телците не знам, но за рибите изобщо не е вярно. Те са егоист и за тях на първо място е изгода та и тогава се решават да помогнат. Пък и от тах никой не може да се оплача от нещо, те са най голямите плачковци и винаги са най зле.
5
3
 
7
 
! Отговори
БАЙ МИЛЕ преди 4 години
СКОРПИОН И МИЛОСЪРДНИ...???ХАХАХА ....НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЗЛОБАРИ,ПОДЛЕЦИ И ПРЕДАТЕЛИ.....ГОНЯТ КАРЕС ДО ДУПКА,ТОЕСТ ДОКАТО СА ЖИВИ....БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧ ОТ ТЯХ...
4
5
 
8
 
! Отговори
Не е точно така преди 4 години
В текста не са споменати "Близнаци", но аз познавам няколко, които наистина много съчувстват на околните и спонтанно се втурват да помогнат, ако е по силите им. Същото мога да кажа и за някои "Стрелци" и "Раци".Познавам обаче "Риби" и "Телци", които потъпкват златни възможности на близки хора или на приятели, само за да си спестят някое дребно лично неудобство или просто за да не си развалят спокойствието, ако са служебно задължени да се намесят. Предпочитат да се изсулят като мокра връв.
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За телеца пък да видиш!Рибите са и тако, и вако - и емпатия могат да изпитват, и да те подхлъзнат сами могат добре. Значи - първи те увреждат и после ти съчувстват.
2
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За рибите е вярно. Много са съпричастни и емоционални. Но така и много си вредят.
1
6
 
19
 
! Отговори
Сменете дилъра преди 4 години
Скорпион и емпатия ? По-голяма глупост не бях чел скоро. По-големи егоисти, подлеци и социопати от тая зодия, май са само Везните !!!