Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 20-26 януари
20 яну 2020 14:00, Eкип на Teenproblem
1
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pixabay
Овен
 
Привлекателни сте и контактите ви ще са интензивни. В състояние сте да впечатлите когото и да е без особени усилия. През тази седмица много неща ще зависят от вас. Ако сте в конфликт с половинката си, направете първата крачка за помирение, няма да съжалявате. Ако все още нямате приятел/ка, възможностите за начало на връзка ще са доста, стига да направите правилния избор.
 
Телец
 
Ако от скоро имате приятел/ка и все още сте в „опознавателен“ период, то през тази седмица избягвайте срещите в дните, в които сте в лошо настроение. Ще покажете най-неприятните си качества и може да обречете връзката на провал. Не му/й правете забележки, даже и да е „за добро“. Необвързаните да не прекаляват в усърдието си да привлекат вниманието на интересуващия ги обект. По-скоро ще го/я уплашат.

Близнаци
 
Прекалено експанзивни сте и може да се скарате с половинката си за откровена дреболия. Не се учудвайте, че той/тя ще реагира с искрено недоумение. Причината за разправията ще изглежда съществена само на вас. Помислете дали наистина се разбирате добре или го правите само „за пред хората“. Ако действително е така, то пътищата ви съвсем скоро тихичко ще се разминат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари