Модни тенденции - какви чанти са актуални тази зима?

Миниатюрните през рамото тепърва ще се носят
18 яну 2021 23:30, Иванка Гъркова
6
Модни тенденции  - какви чанти са актуални тази зима?
Снимка: IStock

„Какво да приветствам новата година?! Тя е същата като старата. Продължаваме да сме с маски, почти не излизаме, не може да ходим на шопинг, нито да си носим любимите неща в гардероба“. Сигурно сте виждали подобни реплики в социалните мрежи по повод настъпването на 2021 г. Въпреки ограниченията и невъзможността да общуват както преди, много от нас продължават да си купуват дрехи, обувки и аксесоари. Все пак животът продължава – с коронавирус или без, като всички ние се надяваме скоро да се върнем към нормалното си ежедневие.

Ако сте от онези, които се интересуват от най-новите тенденции и обожават да пазаруват, това че нямате активен социален живот през последните месеци, не ви пречи да търсите нови находки. Освен това можете да се гримирате у дома си и да си правите прическа от време на време, за да се разнообразите и да не губите тренинг. Няма нищо лошо и в това да се интересувате как се промени модната индустрия и какво ще се носи през този сезон. Да вземем например чантите. В един момент спортният стил стана номер едно за голяма част от населението по време на изолация. Това наложи и изместването на някои по-официални модели с по-миниатюрни – през рамото или раници. Но докога ще продължи това?

Ако тръпнете да дойде времето, в което свободно ще обикаляте из магазините, за да си изберете перфектната дамска чанта, то трябва да сте подготвени. Затова бързаме да ви представим четири тенденции, които ще властват в моделите до края на тази зима:

#1. В неутрални цветове

Неутралните нюанси на кафявото са истински хит. Още в началото на есента и в края на 2020 г. стана ясно, че шоколадовокафявото и карамелът ще властват както при дрехите, така и при обувките. Вече виждаме тези тонове и в прическите за 2021-а.


Съвсем естествено е най-актуалните зимни чанти да са тези от естествена кожа или имитация на такава в многообразната палитра на кафявото. Те са в по-малък размер, като никога няма да останат незабелязани в ръката или на рамото ви.

А още идеи и в по-смели нюанси, вижте в Tialoto.bg

 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
2
 
! Отговори
модно преди 3 години
На дърта чанта само пазарска торба.
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо всички "модели на чанти" (освен една) в тази статия са с яко наднормено тегло?Честно казано (като жена), като ми рекаламират дрехи и аксесоари с такива модели ме отблъскват от продукта си.Може би в Америка е обратен ефектът.
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква скука ще настане, ако всички се барнат с тези кафяво бежави цветове.