4 разлики между сродната душа и партньора в живота

Сродните души често имат дежавю
24
4 разлики между сродната душа и партньора в живота
Снимка: Istock

Любовта, за която много хора мечтаят, е онази, в която откриват сродната си душа. Смятаме, че намирането на сродната душа ще ни гарантира щастие и хармония през целия ни живот. Веднъж открили сродната си душа, няма да потърсим друг партньор, защото няма да ни е нужен. Ще имаме цялото щастие, за което сме мечтали и то няма да се помрачи. Как би могло да се помрачи, щом до нас е човекът, който ни разбира, когото ние разбираме и с когото се чувстваме безкрайно щастливи и в мир със себе си.

Да откриеш сродната си душа обаче съвсем не дава гаранции за безоблачно щастие завинаги. Сродните души може да се намерят, да заблестят заедно в синхрон за известно време, а след това искрата да прегори и угасне. Тогава идва момент, в който, ако не сме открили не просто сродната си душа, а партньор в живота, връзката ни може да бъде неуспешна.

До голяма степен представата за сродна душа се формира от филмите, книгите и художествените произведения, олицетворяващи истинската дълбока и изпепеляваща любов между две сродни души. Оттам идва и стремежът на много хора да търсят именно такава любов, изкована в представите им от тези стереотипи. Затова не липсват и разочарования.

Сродната душа е човек, който е в пълен синхрон и съответствие с вашата душа. Той може да ви влияе и да ви променя без усилие, защото вашата душа се поддава на влиянието на неговата и обратно. Това обаче не е гаранция, че ще се напаснете перфектно и че връзката ви ще остане завинаги. Сродните души се срещат и разделят.

Партньорът в живота е не само любовник, но и приятел, спътник, на когото можете да се опрете в трудни моменти. Той е подкрепа, сигурност, той олицетворява доверието и спокойствието в една връзка. При доброто партньорство в една връзка са налице едновременно силни чувства, любов, уважение и взаимност, от които и двамата партньори имат нужда.

Кои са основните разлики между сродна душа и партньор в живота?

1. При сродните души има много дълбока духовна връзка. Те се чувстват сякаш се познават от векове. Връзката им е духовна и много свързваща на по-дълбоко ниво.

При доброто партньорство се чувствате привлечени един от друг въз основа на напълно обясними причини, като еднакви ценности, разбирания за живота, цели.

Докато при сродните души партньорите внезапно се чувстват дълбоко свързани на енергийно ниво. Когато осъзнаят разминаванията в целите си за живота, тогава връзката може да се разпадне въпреки духовното свързване.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
5
 
! Отговори
123 преди 2 години
Най- хубаво е когато партньорът и сродната душа се препокриват.
13
1
 
4
 
! Отговори
В. преди 2 години
Малко свободно време. ДВЕПМ. Гробищата са пълни с нереализирани партньори, ближдаещи сродни души и нещастни любови
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 15 - а ако си мъж и си спал с над 30 жени е още по-смешно да вярваш в сродните души.
11
1
 
3
 
! Отговори
Бай Хикс преди 2 години
Драгич, нещо не си разбрал ми се струва... В една връзка, дали хетеросексуална, дали хомосексуална, едната страна винаги е по-мъжествена от другата, а другата - по-женствена. Темперамент го наречи ако искаш, ама е химия и хормони, така че теорията ти издиша като спукан п... балон.Децата не ги намесвай. Те нямат вина, че родителите им просто не стават един за друг, ама не са се осъзнали навреме (дали случайно, дали нарочно).
10
4
 
0
 
! Отговори
Драго преди 2 години
Аз от отдавна се отказах да търся такава сред жените - като оставим на страна, че всички са шибъни матрялистки, искат и да те оплетат с брак и деца (аз на брака не съм фен, а деца не обичам). Затова и се насочих към мъжете. С тях всичко е точно и ясно. И горните проблеми просто не същесвуват!
9
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 12 - Не е моя вина, че си спала с 30+ мъже и че все още отваряш статии в нета, които те учат как да търсиш сродната душа.
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За бабите Ви сродната душа е онзи който им отнеме девственоста, а за Вас, мили дами на 21ви век, е последния пред който си отворите краката.
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 5 - След 12 години като родителите на сродната ти душа остареят и като дома започне да го зове ще видим дали ще отидеш да живееш в отдалечената страна или ще си пращате любовни писма под формата на издръжка през 3000км разстояние.
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До преди 40 години младоженците са се намирали в две съседни села и са се избирали един друг на събора, строили са дом, копали са картофи и са прекарвали цял живот заедно, а сега не се ли разхождате на 4 континента и не си ли носите подаръци всяка седмица не сте родени един за друг и сродната Ви душа е следващия/следващата картинка в тиндър или фейсбук
5
1
 
2
 
! Отговори
Диана преди 2 години
Предимството на сродната душа е, че хората се чувстват напълно комфортно един с друг независимо от интересите и възгледите си, независимо от всичко..Връзката тук не се разпада! Но може да стане много обсебваща, което се следва от отдръпване..Това не е онази химическа любов, която най-често приемаме за сродна душа! Химическата любов е нещо съвсем друго, породено от определени нужди на хората, и няма нищо общо със сродната душа! Именно тя свършва един ден..
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На мен ми се случи да намеря сродната си душа в една доста далечна държава и мога да кажа, че това за привличането на духовно ниво е самата истина!
3
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ала бала. Единственото което ни свързва с човек от другия пол е инстинкта за размножаване. Ако не са децата никой няма да се занимава с обвързване, любов и т.н.
2
0
 
5
 
! Отговори
Тираджията до 1 преди 2 години
Стойчо Керев,това ти ли си бе?Що не спиш ами пишеш глупости от 1001 нощи?
1
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Естествено е, че се познават от векове - преражданията са факт от реалността, и това не е въпрос на вяра. Окаяният животец в биологичния костюм не е края на приключението.