Годишен хороскоп: 2023 е с три ретроградни планети, какво ни чака?

Обща прогноза за следващите месеци
2 яну 2023 19:11, Иванка Гъркова
16
Годишен хороскоп: 2023 е с три ретроградни планети, какво ни чака?
Снимка: Istockphoto

 2023-а вече настъпи и мнозина вече тръпнат да прочетат своя годишен хороскоп. Но преди да научат какво да очакват според знака, който носят, нека видим един общ преглед на следващите 12 месеца. Според астролога Петя Георгиева, през новата година ще продължат тенденциите, валидни за предходната или започнатите в нея. 

„Не звучи особено окуражаващо като се има предвид, че се наложи да се справим с доста сътресения, но при всички случаи трябва да се знае, че решенията, които взимаме ще са въпрос на личен избор“, казва тя.
 
Освен, че ще усетим ретроградното движение на цели три планети, ни очакват много вълнуващи и не чак толкова промени. Ето повече за тях.  
 
Годишен хороскоп - какво показва нумерологията нумерологията? 
 
Двете числа (2 и 3) отново са от онези, които символизират божествения свят и докато числото 2 символизира градивната любов, то 3-ката е символ на резултат, радост оптимизъм, хармония, урожай. То е неутрално число, напомня за формата на триъгълника, който е завършена фигура, т.е. създава асоциация за завършен процес. В рамките на социума би следвало да се очаква завършване на определени вече започнати глобални трансформации, постигане на равновесие между личните и обществените интереси, синхронизиране развитието на различните сфери на дейност с инициативи, насочени към опазване на природата.
 
В същото време комбинацията 202 продължава да съществува именно, за да напомни, че между двете поредни години ще има приемственост, изразяваща се най-вече в стремежа към съзидание, разкрива Петя Георгиева за новия годишен хороскоп. 
 
 
Числото на 2023-а е 7, мощно число, осигуряващо свобода на действията. Девизът на Седмицата е: мога всичко и ми се получава. Символизира съвършенството, творчеството, знанието, мъдростта. То е свещено число, с него е свързан деня за почивка, а почивката е позволена само след като е свършена работата, били са изпълнени набелязаните задачи.
 
В Битие глава 2 на Библията е написано: „И благослови Бог седмия ден и го освети, защото в него си почина от всичките си дела…“. Казано по друг начин, няма да можем да „скръстим ръце“ докато не си свършим работата, но пък като получим набелязания резултат, ще сме направили още една стъпка към изобилието, на което се надяваме. Основно правило в случая е да се придържаме към законите за равновесие в природата и Вселената и да не ги нарушаваме.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: зодиигодишен хороскоп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
23.02.2023 преди 1 година
Според нумерология и през тази година сметките и заплатите ще бъдат несъотносими понятия.
8
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отдавна всичко свърши. А след тази дата е потоп, колкото и да не ти се вярва,търси си цветята, от отвъдното, ахахаахахаха
7
0
 
2
 
! Отговори
До 7 преди 1 година
Да си станал!
6
1
 
5
 
! Отговори
КАКВООООО ШОК И УЖАС преди 1 година
КАКВОООО ЦЕЛИ ТРИ РЕТРОГРАДНИ ПЛАНЕТИИИ, Е ЗА ТОВА ВЕЧЕ НЕ БЯХ ГОТОВ :D
5
1
 
2
 
! Отговори
::)))) преди 1 година
Високосните, в частност тази с номер 2024, може и да са по-добри!
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Според вас колко грешки могат да се допуснат в един живот и може ли някой да ги издържи.
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво ли ни очаква в личен план през Новата година...
2
2
 
6
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 година
Ретроградни...планети -всичко е в главата ни,планетите са си...добре.
1
2
 
3
 
! Отговори
House M.D. преди 1 година
А кои са прогресивните планети? Иванка спечели ли вече наградата "Худини"?