Мислите летен грим? Пробвайте тенденцията "лате"

Какво представлява тя?
7 авг 2023 20:42, Иванка Гъркова
3
Мислите летен грим? Пробвайте тенденцията "лате"
Снимка: Istockphoto

Търсите ли нови идеи за летен грим? Ако искате нещо различно, което да отива на новия ви тен, то може да влезете в TikTok. Отдавна там има доста снимки и видеа, свързани с маникюри, актуални прически, модни находки, трикове за макиаж и какво ли още не.

Един от последните трендове, който набира популярност в платформата, е така нареченият „Latte Makeup“. Гримът с оттенъците от любимата на мнозина напитка е хит за лято 2023. Крайният резултат е лице с бронзов загар или външен вид, идеален след няколко дни на басейна или плажа.
 
„Лате гримът се определя от карамелени тонове, кремообразна кожа и голи (нюд) устни“. Това обяснява гримьорът Таниеле Джай. И допълва, че точно като вкусната еспресо напътка, външният вид на лицето е подчинен на топли кафяви нюанси и кадифени текстури.
 
Но не си мислете, че само кафеникавите сенки се използват за въпросната теденция. Задължително е да разполагате с подходящ руж. И като цяло, е много важно как ще подберете цветовете, че да паснат на гамата на латето. „Помислете за тонални нюанси – повече кафяви и кремави на основата на жълто, отколкото продуктите с червени нюанси, които винаги са билиактуални“, казва специалистът. И напомням, че не бива да имате розови скули. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: гримтенденции
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
5
 
! Отговори
Тъпучино преди 8 месеца
Ефектът се постига, когато сутринта си кихнете в кафето.
2
0
 
2
 
! Отговори
Пришълецът преди 8 месеца
Самият азазел:)))
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Някои хора имат истински житейски проблеми.