Тенденции в грима за есента

Вижте кои са те
6 окт 2023 22:00, Ивета Иванова
3
Тенденции в грима за есента
Снимка: iStock/ASashka

 Есента вече е тук и мислим за промяна във визията. Освен с по-плътните тоалети, обувки, новите аксесоари и чанти, изпъкваме и с грима, който слагаме всеки ден. На какво да заложите за новия сезон? Ето тенденциите, според "Harper's Bazaar" и "Allure".

Лате грим
 
Той започна да става популярен още през лятото, когато Хейли Бийбър се показа с него. През есента лате гримът става абсолютен хит и заема централно място на подиума. Става дума за сенки за очи, червило, гланц, спирала, фон-дьо-тен, пудра, лак за нокти, молив за очи, молив за устни и т.н. в светлокафяво или цветът, напомнящ нюансите на латето. Може да правите всякакви комбинации в гримирането, стига да използвате този светлокафяв нюанс. Така сте и в тон с листата и красивата природа навън през есента.

Тъмно червило
 
Време е да изпъкнете! За пролетта и лятото използваме по-светли и нежни червила, но сега те отстъпват място на тъмните, ярки, забелязващи се червила. Трябва устните ви да се забелязват отдалече, цветът да е наситен. Може да използвате червило в тъмночервено, в тъмнолилаво, в тъмносиньо. Важното е да се отличава. Така изглеждате уверени, стилни, елегантни. Тъмното червило е подходящо за официални събития.
 
Гръндж визия с елегантни нотки
 
Готови ли сте да се почувствате като истинска рок звезда? Есента е перфектното време за това. Рокаджийската или гръндж визия сега е много хитова. Залагайте на черна очна линия, с която оформяте котешко око, графично око и т.н. Слагайте черна спирала, черен молив за очи. Може да комбинирате това със светли сенки и семпло червило - розови или бежови сенки, гланц в телесен цвят, червило пепел от рози и т.н. Така едновременно сте бунтари, непокорни, но и стилни, бляскави. Сложете и розов руж по бузите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари