Хитове в грима за 2024 г.

Блясъкът пак е в основата
1 яну 2024 22:15, Ивета Иванова
4
Хитове в грима за 2024 г.
Снимка: iStock/heckmannoleg

 Новата година е тук и е време за смели тенденции и повече експерименти. На какъв грим да заложите, за да сте модерни, стилни и винаги да се забелязвате? Вижте хитовете, според "Real Simple" и "Glamour".

 
Нюд устни
Добра новина за дамите, които не харесват тежкия грим. През 2024 г. ще бъдат хит устните в телесен цвят или нюд. Това значи да се сдобиете с бежово, светлокафяво или бледорозово червило или гланц в тези нюанси. Редовно използвайте балсами, за да са устните хидратирани и са меки, нежни. И после нанасяйте само лек пласт в нюд червило или гланц. Така сте с естествена визия, свежи, изглеждате енергични и този грим не отнема никакво време.

Кокетен грим
Както при дрехите и маникюрите, кокетната визия диктува и тенденциите при грима. Това значи да се превърнете в истинска кукла Барби, да залагате на нежни, момичешки тонове, да сте сладки и невинни, но и леко палави. За целта използвайте блестящи розови гланцове, червила в пастелно розово, розов руж, слагайте черна спирала и извийте дълги мигли, залагайте на сенки в светлорозово, светлолилаво, светлосиньо, светлозелено, светложълто. Може да нанасяте и малко черна очна линия.

Блестящи сиви сенки
Знаете, че блестящите тоалети, обувки и чанти са хит от година-две, както и дрехите с пайети. Нека гримът е в тон с тях. По-специално - през 2024 г. ще са много модерни сивите блестящи сенки за очи или сребристите сенки. Така изглеждате като истински звезди, изпъквате, бляскави сте и този грим е идеален за официални събития. Сребристите дрехи ще са много модерни, така че редовно ги съчетавайте с блестящи сиви сенки. Бионсе вече се показа с подобен тип грим.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
4
 
! Отговори
Колкото преди 3 месеца
Повече търсиш толко по ще намериш
2
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Има няма 22 часа от както е 2024 и вече има хитове в грима за годината... Аз бих казал хитове в глупостта
1
2
 
1
 
! Отговори
Ходи преди 3 месеца
Си при здравко не сьм ти социална служба