Грандиозни промени заради съвпадът на Юпитер и Уран

Най-важното астрологично събитие за годината е тук
19 апр 2024 13:45, Ивета Иванова
4
Грандиозни промени заради съвпадът на Юпитер и Уран
Снимка: iStock/mihmihmal

 На 21-и април, неделя, ни очаква едно от най-важните астрологични събития за годината. Става дума за съвпад на Юпитер и Уран. Той се случва в знака на земния и стабилен Телец и за първи път от 1941 година насам. Събитието носи вълнуващи промени и хубави емоции. Припомняме, че Юпитер се счита за планетата на късмета, а Уран управлява иновациите и нетрадиционните идеи. Може да има големи промени във връзките, работата, но те ще са за добро. Свободата е приоритет за всички зодии сега. Ето какво да очаква всеки зодиакален знак, според "Elite Daily".

Овен
 
Да се подготвят да се окъпят в пари и увереност. Съвпадът на планетите ще им донесе голям късмет, най-вече що се касае до финансовата сфера и самоуважението. Нека си отварят очите за голяма и хубава възможност, която ще им донесе богатство. Може да намерят нов източник на доходи. Ако сега си търсят работа и изпращат автобиографии, най-накрая ще имат късмет.

Телец
 
Сега започва и техният сезон. Те са в свои води, ще имат късмет и ги очакват наистина големи, важни промени. Може най-сетне да им е омръзнало от статуквото, от традиционното, от зоната им на комфорт, което си е изненада и наистина голямо събитие за земен знак, който държи на стабилността и познатото. Сега Телците ще искат да изследват нови възможности, да се отдадат на приключения. Нека не се страхуват да следват инстинкта си.
 
Близнаци
 
Нека да обръщат голямо внимание на сънищата си в следващите дни. На показ сега е една тяхна интуитивна, мистична страна. Фокусът на Близнаците трябва да е върху подсъзнанието. Късметът им се обръща, най-накрая ще им провърви и препятствията около тях ще бъдат премахнати. Особено, ако определен човек или някакво обстоятелство са блокирали пътя пред тях до момента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от Ако щете - вярвайте
Кои зодии полагат много усилия за любовната връзка?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Водолей преди 1 седмица
А ако съм почистила, какво да правя според хороскопа, имам ли втора опция? Да скучая ли хаха:-)
3
0
 
0
 
! Отговори
астрологопитек преди 1 седмица
1939 почва втората. До 1941-ва са 2 години. Края е след още 4 до 1945-та.; 2022 почва руската война. До 2024-та са 2 години. Значи края се очертава да е след още 4 до 2028-***. Планетите ми го говорят.
2
0
 
1
 
! Отговори
MMM преди 1 седмица
Съвпад???:-)Дъно....
1
0
 
4
 
! Отговори
Главчов преди 1 седмица
В БГ-то значение има само ретроградният Меркурий.