Най-големите хитове при татуировките

Ето кои са те
24 май 2024 21:20, Ивета Иванова
14
Най-големите хитове при татуировките
Снимка: iStock/Rawpixel

 През всяка година и дори всеки различен сезон се появяват нови тенденции в тоалетите, грима, обувките, прическите, чантите, бижутата, маникюрите, аксесоарите. Но това важи и за татуировките. Много хора избират татус, който описва същността им. Но ако искате да сте модерни, вижте кои са най-хитовите татуировки тази година, според "Pop Sugar".

 
Уестърн мотиви
Уестърн филмите са вечна класика, а Уестърн модата при дрехите и обувките е хит от няколко години насам. Сега това се пренася и върху татуировките. Уестърн дизайните при татусите сега стават много популярни и всеки татуист прави своя собствена версия. Актуални са каубойски ботуши, коне, каубойски шапки, дори образ на каубой - с типичното му облекло и пистолет.
 
Микро сърца
Изчистените маникюри и дрехи също са модерни в последните няколко години. Но минимализма завладява и татуировките. Ако преди хит са били огромни татуси - надписи, рисунки, картини, сега са актуални минималистичните дизайни. По-конкретно в момента голям хит са малките сърчица или т.нар. микро сърца. Може да бъде изрисувано миниатюрно сърце на някой от пръстите на ръката ви, например. Малко сърце на рамото или врата също е подходяща идея. Тези татуси трябва да са на деликатно място.

Тигър
Сега е годината на Дракона, но друго животно завладява света на татуировките. Ако искате животинска татуировка, сега най-модерно е да си татуирате тигър. Може да е само лице на тигър, може и да е изрисуван целият тигър, с всички детайли по тялото му. Някои татуисти опитват да изобразят и ръмжащ тигър. Тази татуировка е за хора, които са амбицирани, искат да покажат и дадат най-доброто от себе си, не се предават лесно, преследват мечтите си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: модахитоветатуировки
Още от Ако щете - вярвайте
Цветната луна носи луд късмет на 4 зодии
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Име преди 3 седмици
Като тинейджър си пробих ушите, но се радвам,че не си налепах татуировка/и!
6
2
 
7
 
! Отговори
По-разумно решение преди 3 седмици
След като толкова много искат да имат шарении по тялото си, защо не си правят рисунки с трайни мастила върху кожата, вместо да я дупчат и да вкарват химикали под нея? Рисунката с трайно мастило се отмива и изчезва безследно след време. Най-качествените и скъпи, доколкото знам, траят по няколко месеца, а най-евтините се отмиват за една седмица, ако човек се къпе всеки ден.
5
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не знам кой и с каква цел наложи тази глynaвa мода. Какъв е смисълът на направиш върху тялото си нещо такова, което след време няма да можеш да заличиш? Нали е възможно с възрастта да ти дойде съвсем друг акъл и да съжаляваш, че си се "разкрасил" с татуировки? Заличаването всъщност не е невъзможно, но е скъпо и сложно и, доколкото знам, в България все още няма такава услуга.
4
5
 
12
 
! Отговори
татуират се преди 3 седмици
комплексарите за да изпъкнат и да ги забележат да са по индивидуални и да са оригинални, но после масово съжаляват заради моментното и глупаво решение да се нашариш като стена в манастир. Какво поколение идва , на татуирани бабички и дядовци.
3
8
 
16
 
! Отговори
Ужас. преди 3 седмици
Хич не харесвам жени с татуси. Също и със силикони и подути жуки. Не знам защо се наложи тази грозна мода. Като видя татуирана жена първата ми мисъл е за нещо мръсно и за лека жена с ниско IQ, наркоманка, нестабилна психически личност, не може да се контролира, няма дисциплина. Просто не мога такава жена да я взема за съпруга и да ми ражда деца. Гнусно ми е.
2
7
 
7
 
! Отговори
ха ха ха преди 3 седмици
Това е все едно да си купиш чисто ново Бентли , последен модел и да го налепиш със стикери.... Ахахахаха . Но пък виж, на дърт тараляшник , осемнайста употреба стикерите са суууупер подходящи. Прикриват следите от некадърното каране , драскотини и олющената боя.
1
1
 
15
 
! Отговори
килър петков преди 3 седмици
a най-новите хитове при наркотиците що нема :)))