Жилище според зодията – и това го има!?

Какво е подходящото за нас жилище според зодиакалния знак
12 апр 2017 10:15, Екип на Dnes.bg
Жилище според зодията – и това го има!?
Снимка: pinterest

Има хора, които просто не могат да започнат деня си без да прочетат хороскопа си, заедно с ароматното кафе. Други пък не вярват особено в зодии и гледат на хороскопа по-скоро като весело четиво, с което да се забавляват рано сутрин.

Още по темата

Независимо обаче дали вярваме или не в звездите, често се обръщаме с надежда към тях когато трябва да вземем решение за съдбоносни дати – кога да сключим брак, кога да купим своя дом или дали денят е подходящ за започване на нова работа.

И тъй като в рубриката ни Apartmenttherapy говорим за нашето жилище, как да изглежда то и кредита, който ни е необходим за покупката му, в днешната тема ще дадем отговор на въпроса: Какво е подходящото за нас жилище според зодията ни?

Независимо от зодиакалния знак, експертите на Райфайзенбанк с удоволствие ще отговорят на всеки ваш въпрос, свързан с жилищното кредитиране. Изпратете запитване онлайн на www.rbb.bg

А ето какво жилище е най-подходящо накратко за всяка зодия

Овенът държи изключително да има свой собствен дом, в който да може да се откъсне от всичко и да си почине. Представителите на тази зодия по принцип обичат да пътуват, обичат развлеченията, но когато се уморят, им трябва тяхно кътче. Овенът залага на живота в големия град, където да има разнообразие в развлеченията. Често представителите на тази зодия не харесват стандартните жилища, а търсят нещо по-интересно и нестандартно.

Тeлците обичат много своя дом и могат да му останат верни цял живот. Ето защо изборът им е много важен и дълбоко премислен. Телецът иска всичко да му бъде подредено и да има достатъчно място за всичко. Представителите на тази зодии залагат по-скоро на спокойни квартали и жилища, далеч от шумните улици.

Близнаците обичат разнообразиeто, затова те често могат да сменят жилището си без особени сантименти. Ако не могат да го сменят, те често боядисват стените в различни цветове, разместват и правят промени. Затова за тях е добре да заложат на жилище, в което могат да правят промени, да бутнат някоя стена или да преустроят. Близнаците обичат гледките и затова държат от прозореца им да се вижда нещо по-интересно като парк, река, море или планина.

Раците пък искат спокоен и уютен дом и по-често не обичат екстравагантните места. Представителите на тази зодия ценят дома си и са готови да купуват само най-доброто за него. Често залагат и на по-малки апартаменти, защото държат всичко да им е под ръка. Раците обичат мекия климат и понякога имат нужда от свое място, където никой да не ги безпокои.

За лъвовете малкият дом е като клетка. Представителите на тази зодия държат да имат пространство около себе си, затова за тях не е подходящ малкия апартамент. Обичат да залагат и на ярките цветове, които да допълват характера им. Ако обичат да готвят, лъвовете държат на голямо кухненско пространство, където да се развихрят. Лъвовете държат още и на големите прозорци, откъдето да наблюдават природата около тях.

Девите не обичат шума, затова залагат на по-спокойни места в края на големия град или в по-малко населено място. Представителите на тази зодия често са и индивидуалисти, но ако са такива, обичат много да имат свое кътче градинка или цветя, на които отделя много от свободното си време. Девите обаче не обичат да дават излишни пари и ако смятат, че нямат нужда от нещо в своя дом, трудно ще ги накарате да го закупят.

Везните не се страхуват от големия град и го предпочитат за живеене. Държат домът им да бъде нов и добре обзаведен. Затова когато посрещат гости, те са отлични домакини и умеят да посрещат. Обичат цветята и повечето представители на зодията са много добри в декорацията на дома.

Скорпионите държат много за своя дом и не допускат случайни хора в него. За тях семейството и апартамента им са нещо изключително важно. За представителите на тази зодия е трудно да се открои общо правило, защото често скорпионите са с различна индивидуалност. Хората родени под този зодиакален знак не обичат грандиозните промени и трудно биха се навили да сменят апартамента си. При тях е трудно дори да пренаредят генерално апартамента си и да сменят предназначението им.

Стрелците обичат въздуха и слънцето. За това те са зодията, която най-много ще се радва на вила сред планината или морето. Държи на просторните стаи и на градината. Понякога прекалено любопитните съседи го изнервят и предпочита да изгради стена срещу тях.

Козирозите не обичат шума и прекалената суета около дома им. Държат на голямата кухня и на това, сами да избират мебелите си. Често залагат на винтидж стила на своите мебели. Често предпочитат и класиката на големи гардероби и секции с много книги или стари сервизи, често с историческа стойност.

Водолеите също обичат по-големите жилища, подредени с вкус. Те обаче са и пътешественици по душа и биха сменили своето местоживеене без особени драми. Представителите на тази зодия често взимат спонтанни решения за обзавеждането на дома си, без да му мислят излишно. Водолеите бързо обзавеждат дома си, а голяма рядкост е да го правят постепенно и с години.

Що се касае до последния зодиакален знак – рибите, те обичат простора, също както истинските риби обичат ширината и дълбочината на реката или морето. Представителите на тази зодия за добри съседи. Прекрасно могат да избират цветове за дома си, но не робуват на даден цвят. Те се чувстват отлично както в морско синьо, така и в по-слънчеви цветове. И като истинска риба биха се чувствали чудесно, ако могат да имат басейн в градината си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още от
Спонсорирано съдържание