Приликата с действителни лица е истина в "Случаен непознат"

Романът на Рене Найт излиза у нас
28 юли 2016 15:52, Петя Славова
4
Приликата с действителни лица е истина в "Случаен непознат"
Снимка: Обсидиан

Всяка прилика с действителни лица, живи или мъртви, е напълно случайна. Обичайното авторово уточнение е зачертано с тънка червена линия. Катрин е пропуснала да забележи това при първото отваряне на книгата.

Приликата с нея е несъмнена. Тъкмо тя е главната героиня, основният образ. Имената са променени, но подробностите са безпогрешно точни чак до облеклото й в онзи следобед. Момент от живота й, който е премълчала.

Романът "Случаен непознат" на Рене Найт излиза у нас на 4 август в превод на Надя Баева.

Найт ни въвежда в света на героинята й. Катрин намира романа на нощното си шкафче. Започвайки да го чете, с ужас осъзнава, че в него е описана самата тя. Тази история разкрива една мрачна тайна отпреди двайсет години. Единственият друг човек, който знае истината, е загинал още тогава.

Катрин няма представа кой е авторът на книгата. Но скоро разбира, че и съпругът й, и синът й са я получили. Колегите й също. Тази книга е бомба, която ще взриви семейния й живот и успешната й кариера.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
gост преди 7 години
Вече на нет не се вярва явно е
2
0
 
1
 
! Отговори
gост444 преди 7 години
То е ясно някои дирижира работата *** кои щото при тази технология да върви пък това странно е че и учудващо не дърпа напред а назад мхм *** както и да е на това се плаща това върви караи ти не му плашташ
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като оня де тренира глас абе гласа е вроден талант кактои музика не да пускаш паганини и катюша примес бела роза баси партито ще да е