Препятствията на три млади жени в "Мамчета"

Сериалът тръгва от 24 август в 20:00 часа по Bulgaria ON AIR
Обновена: 18 авг 2016 09:51 | 16 авг 2016 16:14, Петя Славова
3
Препятствията на три млади жени в "Мамчета"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Какви препятствия срещат три млади жени, търсещи щастието, описва комедийният сериал "Мамчета.

Продукцията тръгва по националната телевизия Bulgaria ON AIR от 24 август, всеки делник в 20 часа.

Хумористичният сериал е трогателен разказ за приятелството и семейството. Сериалът успява да навлезе с пълна сила в комедийния жанр, без да залита в пошлите територии на вулгарността и абсурда.

Сюжетът на "Мамчета" е изграден около историята на три най-добри приятелки - двете майки – младата Анна и опитната Юля, както и самотната Вика. Всяка една от трите минава през всевъзможни трудности по пътя към истинското щастие.

Комедията показва нагледно как животът се променя драстично след 30-годишна възраст, а на мястото на вечерните партита идва смяната на памперси. Сериалът "Мамчета" е своеобразен склад за съвети за млади майки и за тези, които тепърва ще бъдат такива.

Продукцията е дело на режисьорите Александър Богданенко, Валери Ивановски и Димитрий Дяченко.

Анна (Елена Николаева) – Изправена пред трудностите на майчинството и семейния живот, Анна е майка на 10-месечно бебе, която успява да се справи с живота благодарение на приятелските съвети на Юля и Вика.

Юля (Светлана Колпакова) – Тя е опитна майка на три деца, която е погълната до такава степен от семейния живот, че свободното време за нея е мит. Самата тя смята, че знае абсолютно всичко за майчинството и брака.

Вика (Александра Булъйчова) – 30-годишната Вика се занимава с андрология и се лута в спиралата на вечното търсене.

Рома (Сергей Лавигин) – Съпругът на Юля е заслепен от кариерата на любимата си, която е журналист в известно списание. Докато Юля изкачва нови върхове в професията и в майчинството, Рома работи като продавач-консултант в магазин за битова техника и електроника.

Ваня (Александър Ратников) – Освен съпруг на Анна, Ваня също така е и брат на Вика. Амбициозният мъж изпълнява длъжността на главен мениджър в дистрибуционния център на автомобилна компания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: МамчетасериалBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Натали преди 7 години
Отличен семеен сериал. Руснаците се справят много добре последните години с комедийните си сериали. Ще го гледам с голямо удоволствие.