София ще бъде домакин на първото куиър стендъп комедийно шоу

“Смей се с GLAS” ще се състои на 13 юни
Обновена: 23 май 2022 14:02 | 23 май 2022 13:35, Йоана Цонева
53
София ще бъде домакин на първото куиър стендъп комедийно шоу
Елза Парини

София ще бъде домакин на първото по рода си ЛГБТИ стендъп комедийно шоу, в което ще вземат участие популярни представители на общността. Събитието ще се проведе на 13-и юни, понеделник, от 20:00 часа в клуб Carrousel. „Смей се с GLAS” е част от програмата на София Прайд и ще се проведе в подкрепа на Киев Прайд, като част от приходите ще подпомогнат хората в нужда от украинската ЛГБТИ организация.

Организаторите на събитието споделят: „ЛГБТИ общността в България често е обект на насмешки и обиди, но този път смехът ще бъде лечението за всички тях. „Смей се с GLAS” е първото у нас куиър стендъп шоу, което ще представи четирима цветни участници и техните лични истории на 13-и юни. Билети може да намерите в мрежата на Epay Go.“

Галя Петкова, Живко Станев, Петя Савова и Драго Баго са имената и псевдонимите на участниците в събитието. Водеща ще бъде Елза Парини, която е по-позната като първата драг дама на България.

Галя Петкова е сериен предприемач, предимно в развлекателната индустрия и се определя като „естествен ходещ стендъп“. Има две кучета и ръководи култовите столични заведения „65 светулки“ и бар Essence.

Живко Станев е певец, завършил в Лондон. От 17 години се занимава с дублаж на филми.

Петя Савова е легенда в българския графичен дизайн. Над 18 години разтърсва рекламния свят със смелите си работи, изпълнени със смисъл, естетика и професионализъм. Независимо дали е глобален креативен директор за 27 държави, собственик на рекламна агенция, която работи само с фрийлансъри, креативен директор в една от най-успешните рекламни агенции у нас, дали създава красиви сайтове и апликации, или пък ще фрийланства дизайн на сноубордове или илюстрации през уикендите, тя винаги ще изпъква с оригиналност и стил.

Драго Баго е бракоразводен адвокат от повече от десет години и стотици разводи са минали през ръцете му. Известен е с това, че не си вдига телефона, върши всичко в последния момент, всички се оплакват от него и няма нито едно загубено дело. В свободното си време пее, пише и пътува.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Аз се погнусявам дори само като ви чета рекйламата. Това е срамно, извратено и ненормално без значение дали го разбирате, или не. Как се осмелявате да пробутвате на българския народ подобна пумия!
37
4
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
До Анонимен 37/ НЕ СЕ ПИШЕ РУСИЯ ,А МОРДОРСКВА! РУСИЯ ВЕЧЕ НЯМА! И В КОМУНИСТИЧЕСКА МОРДОРСКВА ВСИЧКИ СА ЛИШЕНИ ОТ ЧОВЕШКИ ПРАВА ИЗ ЧАДИЕ ПЪКЛЕНО :D
36
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киев прайд? Ето защо съм за Русия.
35
3
 
12
 
! Отговори
Deutsche Jugend преди 1 година
Продължаваме подмяната! Като доста млад човек нямам нищо против разни различни хора. Не ме интересува и грам кой с кого си ляга и какво прави в спалнята - но именно там е проблемът. Нормалните роби си правим нашите неща по нашите спални, коли и разни други ексотични места, но не го бутаме в носа на околните. Но тези с гримовете ПОСТОЯННО трябва да привличат внимание и да дават ненужна информация. Скука + аман.
34
2
 
11
 
! Отговори
Ивелин Михайлов преди 1 година
Ще има епидемия от маймунска шарка тая година на парада ;)
33
4
 
2
 
! Отговори
Баба ти Дженда преди 1 година
До до 25Аз това ти обяснявам дали ти харесва или не няма значение в случая ... важното е на тях да им хареса... и не няма да има деца на шоу-то ... така че няма да ви развратят децата!Те са достатъчно запознати от Тик ток , Снапчат и всякакви там апо-ве
32
0
 
7
 
! Отговори
А СЪМ НАСКО преди 1 година
ЧЕ ТОВА ШОУ СИ ГО ГЛЕДАМЕ ВЕЧЕ ШЕСТИ МЕСЕЦ, С ВОДЕЩ АСЕНЧО ВАСИЛЕВ. САМО ЧЕ СЕ КАЗВА CMEX DO NASIRANE.
31
0
 
5
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 година
ае хора умират кв прайд кви нужди *** гьотферените. хората се чудат дали утре нема да нападат големите бомби, перазете имат дефицит на внимание.
30
0
 
10
 
! Отговори
Баба ти преди 1 година
Ко речи?! Я пак!Който мъж иска да носи рокли и токчета да бъде така добър да си прави ревютата вкъщи. Аз не си вея потурите на площада или в кръчмата
29
4
 
4
 
! Отговори
до 25 преди 1 година
"До 22 ...Защото хората си живеят живота без да се съобразяват с мнението на околните ... Петя Савова специално е може би най-добрия професионалист в сферата си в България ..." А ти презюмираш, че никой, който пише тук не си живее живота, така ли? Или че всички са без професия и няма специалисти в различни области? Просто, защото не са от ЛГБТИ (+ цялата азбука) общността и не им се нравят някои прояви на тази общност.
28
1
 
9
 
! Отговори
преди 1 година
Т.е. мъже ще се преструват на жени и ще дрънкат глупости на сцената ?Това защо е новина ?
27
0
 
11
 
! Отговори
Фарма НАЦИЗЪМ преди 1 година
Сега с тая маймунска шарка и тези обратни всичко ми напомня на филма "Клубът на купувачите от Далас". Ако някой иска да разбере малко повече как действа FDA (американския регулатор за храни и лекарства) и фарма компаниите, задължително да го гледа, филмът е по действителен случай! Въпреки че се развива действието през 80-те години, нищо от действията на Фармаците не се е променило до ден днешен, а напротив - по-зле е.
26
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И така всички умряха от маймунска шарка.....
25
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 22 ...Защото хората си живеят живота без да се съобразяват с мнението на околните ... Петя Савова специално е може би най-добрия професионалист в сферата си в България ...
24
0
 
4
 
! Отговори
Сосидж преди 1 година
Едно време имаше дискотека във Варна, където Елза Парини беше някаква. Не помня името, но знам че беше на центъра и до колкото помня много хора ходиха за шоу. Но не знам дали е било дискотека или стенд ъп. Може и тип клуб да е било.
23
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мисля, че МЗ трябва да забрани събитието. Опасността от разпространение на маймунска турска е голям.
22
2
 
15
 
! Отговори
до 17 преди 1 година
"Коментарите са покъртителни ... показват импотентността и завистта на средностатистическия българин ..."Би ли обяснил/а защо завист? Навсякъде я тикате тая "завист", когато някой друг не одобрява нещо.
21
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом София прайд е в подкрепа на Киев прайд, моля занесете им и украинската майка за пълнота.
20
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гнусно ми се струва тези ****** да се асоциират с жертвите на путин в Украйна ... като искат да мърсуват - тяхна си работа, но защо се опитват да черпят популярност от убитите и изнасилените деца на Украйна ?
19
5
 
22
 
! Отговори
Исторически парк преди 1 година
ПРИЗОВАВАМ ПУТИН ДА БОМБАРДИРА *** ПАРАДА С КРИЛАТИ РАКЕТИ С МОРСКО БАЗИРАНЕ "КАЛИБР"!