Биг Систър 4

Само жени влязоха в къщата. Една от тях припадна
22 сеп 2008 23:54,
127
Биг Систър 4
Колаж: Teenproblem.net

Започна четвъртото издание на Биг Брадър.

За наградата от 300 000 лева ще се борят 11 жени, избрани сред 15 000 кандидати. Четири от дамите влязоха в играта с плюшена играчка в ръце.

В първото предаване водещият Милен Цветков наричаше къщата “мястото”, защото участниците така и не влязоха в дом. Те бяха спуснати в двора по надуваема пързалка за евакуация. В двора ги очакваха разполовен корпус на самолет и запален огън.

Ето кои са участниците в дамския "Биг брадър" по реда на сурването им по пързалката:

1. Иванина, 21 г., от Хасково

Милен Цветков я представи като типична блондинка. Ето какво каза Иванина за себе си във видеовизитката:

“Мъжете винаги са ме харесвали... Аз съм истинска попфолк фенка. Харесвам скъпите и лъскави неща. Страх ме е от асансьори, но на лъскави асансьори се качвам. Страх ме е и от тъмно, но тъмнината в един петзвезден хотел е хубаво нещо... Обожавам да се снимам... Никога не съм работила... Мисля, че грозните жени са нещастни... Не мога да случа на мъж. В къщата най-трудно ще ми е без пресата за коса”.

Иванина влезе в къщата с плюшено хипопотамче и албум със семейни снимки. Милен Цветков я подложи на разпит за смисъла на живота, на което Иванина отвърна само: “Ти си наистина гаден!”

2. Самие, 57 г., от Русе

Мюсюлманката се моли по 5 пъти на ден. Видяхме любопитни кадри от сватбата на нейния племенник. Много чеиз и специалната дреха, която булката ще облече на сутринта след първата брачна нощ.

Няколко изречения от визитката на Самие:

“Турчин да се ожени за българка, може, но туркиня за българин - по не е добре... Аз съм самоук ходжа... Разликата между българите и турците е тънка колкото люспата на лук”.

Самие влезе забрадена в къщата.

3. Нели, 25 г., от Пловдив

Водещият я анонсира така: “Тя е над нормите за всичко”. Пълничката Нели се представи с думите:

“Не знам колко килограма съм и не ме интересува. Не слагам горнище на плажа. Голяма флиртаджийка съм. Гледам много порно... Един 66-годишен мъж от Албания ми помага финансово. Той е куц, ходи с патерица. Понякога правим секс... Мечтата ми е да живея в лукс, да нося маркови дрехи и да ми е безгрижно”.

При излизането на сцената Нели припадна, а Милен Цветков повтаряше: “Извадете й езика! Нели, дишай!”

След като се свести, Нели бе изведена от залата и продуцентите отложиха влизането й в къщата, за да са сигурни, че здравето й позволява участие в ББ4. В края на предаването Милен Цветков обяви, че утре (вторник) в 20 ч. ще стане ясно дали Нели влиза в къщата.

4. Даниела, 29 г., от София

Мъжкараната описа себе си така:

“Падам си по жени. Седем години имах връзка с мъж, но чувствах, че ми липсва още нещо... Спортист съм по душа. Тренирала съм гребане, плуване, кикбокс. Влизам в къщата, за да покажа на всички дами, че само една жена може да им даде това, което желаят”.

Даниела нарича себе си Манол, а на галено приятелите й казват Данчо. При разговора с водещия тя каза: “300 000 лева лесно се харчат. Харлей, къща, Хаваи...”

Щом Даниела влезе в двора на къщата, Иванина проплака: “Ще помогнеш ли с огъня?”, а отговорът беше: “Разбира се, пиленце”.

5. Наталия, 30 г., от Шумен

Тя работи на кораб, скача с бънджи и каза за себе си:

“Много обичам екстремните спортове... Мечтая да съм рентьорка. Ей тук, на гърдите, да имам връзка с ключове и нищо да не правя... Харесвам силни мъже”.

В края на видеовизитката Наталия говереше на италиански. Оказа се, че има гадже италианец.

На въпроса на Милен Цветков: “Да не кажеш след няколко дни, че напускаш”, Наталия отвърна: “Никога!”

6. Таня, 21 г., от Алтимир

Таня учи теология и сподели пред камерите:

“Обичам да ме забелязват... Искам да се махна от това село, защото тук е много тъпо. Майка ми ме е разглезила и не ми дава да работя. Искам да съм тв водеща на предаване за мода. Аз съм красива и образована ромка... Понякога съжалявам, че съм циганка”.

Милен Цветков я посрещна на сцената с думите: “Баща ми е от твоето село. Искаш ли да си викаме селски?”

7. Емилия, 29 г., от Русе

Най-важното за нея в няколко изречения:

“Винаги намирам положителната страна на нещата. Преди 5 години ми откриха рак на яйчниците. Лекарите ми даваха 30% шанс да живея. Не мога да имам деца по нормалния начин, но някой ден ще имам деца. Три!”

При излизането й на сцената водещият каза: “Толкова си емоционална, че направо ми се прииска да те прегърна”. (Естествено, последва прегръдка.)

8. Ангелина, 18 г., от Пловдив

Момичето от "Столипиново" се представи така:

“Живея в Ориндж Каунти. По-лошо от това място няма. Гаджето ми е вратар. Само футболистите имат шансове с мен... Искам да спечеля всички конкурси на Митьо Пищова”.

9. Жени, 47 г., от Шумен

В момента тя е мениджър продажби. Била е 13 пъти републикански шампион по спортна стрелба. Описва се така:

“Имам спортна злоба... Два пъти съм развеждана. 20% от боя, който съм изяла, е защото не съм искала да правя секс... Родена съм за царица... Най-голямата ми страст е да пиша стихове и да рисувам”.

След това Жени прочете стихотворение, в което се говореше за изгубена ерекция. На въпроса на Милен Цветков за каква ерекция става въпрос, тя отговори: “На някои хора около мен. Ходя в черно, защото погребах либидото си”.

10. Ирена, 29 г., от Бургас

Бившата манекенка сподели:

“Красивите жени са прецакани. Разведена съм. Повечето красиви жени, които познавам, са сами. Отказвам се от този лукс вкъщи. Парите не са всичко. Отказах се от модната агенция, която създадох, защото не исках момичетата да са компаньонки и снимките им да бъдат в каталог с цени отдолу. Влизам в къщата, за да си почина от този живот”.

11. Мила, 35 г., от Шумен

Преди 11 г. Мила преживява тежка катастрофа. 7 дни е в кома, а след това се оказва, че има атрофия на очния нерв и губи зрението си. Преди 3 години разбира, че има рак на гърдата. Учи журналистика и живее сама в общежитие. Сама слага грима си, при това безупречно. От 8 години не се е срещала с човека, който е шофирал при катастрофата. Нейните думи:

“Дразни ме отношението на хората... Много искам отново да виждам... Обожавам да ходя на дискотека и да денся”.

По време на първото предаване един от участниците – 30-годишната Наталия, получи тайна мисия, подробности за която ще научим утре (вторник) от 20 ч. Наградата за успешно изпълнение на мисията е 4000 лева.

Водещ на късното коментарно предаване, което този сезон логично се казва “Малката сестра”, ще бъде бременната в петия месец Венета Райкова. Началото е в 23,45 ч.

И така. "Биг брадър 4" започна. Най-краткото описание на ситуацията се съдържа в думите на Румен Луканов, който призоваваше хората да изпращат SMS-и така: “Насам, народе!”

Рейтингите ще покажат дали "Биг брадър" е омръзнал на зрителите. За очакванията на Нова телевизия и bTV можем да съдим само по цените (с ДДС) на 30-секундните рекламни клипове в техните предавания:

Big Brother 4 – 9000 лв.
Dancing Stars – 9900 лв.
Survivor 3 – 11 700 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
0
 
1
 
! Отговори
neni преди 15 години
gotino predavane,no stiga ste gi ma4ili s tozi samolet 6te vzemat da se razboleqt
125
0
 
1
 
! Отговори
dani преди 15 години
ne viarvah, 4e toz big bradar 6te e tolkova otek4itelen i sku4en! Ve4e 7- mi den i ni6to!
124
0
 
1
 
! Отговори
stefbn преди 15 години
bahva v pedalite e v bigbrother e
123
0
 
1
 
! Отговори
Desislava преди 15 години
taq puk TANQ kfo se prai na mnogooo umna ili puk krasiva da zeme da se vidi kfa e grozna MAZNA CIGANKA
122
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Още нещо гадно за жените: те са винаги готови на сто процента да лапат чури на някой който е ИЗВЕСТЕН! Няма значение кой, важното е да е популярен, може и Милко Калайджиев или пък Митьо Пищака. Само ги вижте в студиото на Милен, как им се огъват краката, как му се слагат, направо е жалко. Давай Милене, ошибай ги всичките, кво като си ***, те са сто пъти по *** и от тебе брато....
121
0
 
1
 
! Отговори
галя преди 15 години
милен цветков е един комплексар,води предаването сякаш е часът на милен цветков.много е скучно ,когато го води милен.ники кънчев беше по-разчупен,по-интересен.просто фирмата направи голям гаф като назначи милен цветков за водещ.пълен абсурд.
120
0
 
1
 
! Отговори
dgeki преди 15 години
мойте роднини и приятели над 1000 човека единно решихме, че с такава глупост и с такъв водещ/ най простия в България/ не заслужава да си губиме времето. На Азис шоуто е много по интересно от вашата простотия. Отказваме се да ви гледаме. Махнете водещия, тогава нещата могат да се пооправят.
119
0
 
1
 
! Отговори
Нели преди 15 години
Как може да показвате най голямите простаци на България начело с най голямия *** Милен Цветков. С какво ще възпитате днешната младеж като показвате тази простотия. Вземете сменете поне водещия.
118
0
 
1
 
! Отговори
ягодка преди 15 години
Моето лично мнение!Този път БИГ БРАДЪР 4 много ме изненада и ми харесва всичко, което правят. Страхотно начало и всички участнички са личности,всяка по своему предизвикателна и интересна. умни и интелигентни жени. И много красиви млади жени. Няма да ги оплювам и да ги обсъждам,те са хора като нас имат семейства и близки,които ги обичат и уважават. С интерес ще гледам предаването всеки път,то наистина ме впечатли,дано да бъде през цялото време много интересно,надявам се. Наградата е 300 000 лева кой ли не би искал да е вътре в играта. В момента са ми фаворитки екстремната Наталия,емоционална и добричка Емилия,мъжкарката Даниела заради характера и. Останалите също са готини и всяка си има по нещо специално у себе си.
117
0
 
1
 
! Отговори
A.Павлов преди 15 години
Стана ми интересно какво било кометирано.... а то Бай Брадър...Чудя се кой изобщо му е интересно да го гледа това... !? Няква псевдо избутана режисирана продукция...
116
0
 
1
 
! Отговори
bul преди 15 години
Няма да купя нищо, което се рекламира в псевдопредавания от рода на гореспоменатото, а и SMS-и няма да изпращам. Това важи и за моето обкръжение. Само така ще се преборим с тази умишлена и нагла операция за ускорена морална деградация на обществото.
115
0
 
1
 
! Отговори
инкогнито преди 15 години
чудя се след като има толкова много хора който мразят ББ все пак го гледат и влизат в страницата му,гледайте нещо по-стойностно щом не ви харесва
114
0
 
1
 
! Отговори
lqlq преди 15 години
ami potvurjdava se i che qvno nqma kachestveni muje v bg..i big brother go vidq ili mutri ili kompleksirani ot tqh ( i malkiq procent normalni nioga ne biha se qvili na takova predavane)....
113
0
 
1
 
! Отговори
Аз преди 15 години
Нямам време да гледам телевизия, достатъчно информация получавам от интернет!Пък това дали Биг Брадър ще се гледа или не, има си хора за всичко!Едни ще го гледат за да се надсмиват, други за да се забавляват, трети за да се възмушават и да намират одушник на собствения си яд към живота ...не знам, винаги ли трябва да се плюе,да се хвали или там какво то и да е, за да се чувства човека значим? Мнението ми е, че света е шарен и хората са всякакви и за това трябва да има от всичко по малко!
112
0
 
1
 
! Отговори
aaa преди 15 години
mnoo ste smesni be hora za nyakvi si pari oste malko i goli da se pusnite,zasto togava ne
111
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
ей, платен писач, поне се научи да пишеш грамотно - ами ще гледат хората, като ги заливат отвсякъде с простотия, какво друго да гледат
110
0
 
1
 
! Отговори
Гледана простотия преди 15 години
Много пишат,че е голяма простотия, че жените са ужасни и т.н. Ами защо гледат тогава?.Приличат на клюкарките, които одумват всеки, но умират да надничат през клячалката...
109
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
АЙДЕ ОТНОВО НА ПАРАДА НА ПРОСТОТИЯТА И НАГЛАСАЦИИТЕ!НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА НА ВСИЧКИ ДА ГЛЕДАМЕ ПАК ПОСРЕДСТВЕНИ ДЕВОЙКИ-ИСТИНСКИТЕ ЧАЛГА ФЕНКИ,ЗАСТАРЯВАЩИ ЖЕНИ, КОИТО ЦЯЛ ЖИВОТ НЯКОЙ Е МАЧКАЛ И НАКРАЯ СА РЕШИЛИ ДА СЕ ПОКАЖАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА, ЗА ДА МОГАТ ДА ПОКАЖАТ НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ "КОЛКО СМЕЛИ ЖЕНИ" СА ВСЪЩНОСТ, ДА СЛУШАМЕ КАК НЯКОЯ ПРАЗНОГЛАВА, НО ИНАЧЕ "НАТОКАНА" СЕЛСКА ДЕВОЙКА ИСКА ДА Я ВОЗЯТ В "БЕНТЛИ" И ДА КУПЯТ ШИШЕНЦЕ МИРИЗЛИВА ТЕЧНОСТ ЗА 500 ЛЕВА???НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА???? НАЙ-ЛОШОТО Е, ЧЕ НЯКОИ СЕ ОПИТВАТ ДА НИ УБЕЖДАВАТ, ЧЕ В ТОВА ДА НАБЛЮДАВАМЕ ВСИЧКО ТОВА ИМА ДЪЛБОК СМИСЪЛ...
108
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
За съжаление се доказа моята теория че: БОЛШЕНСТВОТО ОТ ЖЕНИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА МНОООООООООО КУХИ ***!!!! Не че не са красиви обаче са много изпростели. Опаковка без съдържание. Не говоря само за участничките като Иванина, феновете на брадъра са почти само жени. Сигурно и мъжете са виновни, цени се само външния вид и на повечето красавици никой мъж не смее да им каже че са жалки суетни *** щото няма да му пуснат... Срам, в очите на чужденците нашите жени са прости беднячки които обаче имат данни за секс и трябва да проституират. Има и свястни жени ама са рядкост и не ги дават по телевизията... Апел до жените: Мили българки, умолявам ви да спрете с псевдо мутренското държание, опитайте се да четете повече книги - така ще придобиете по-богат речник и ще може да се отървете от просташкия жаргон които сте усвоили от мъжете си, проумейте че не всичко в живота е спа, козметици и пластични операций, НЕ ПРЕВРЪЩАЙТЕ ДЪЩЕРИТЕ СИ В СЪЩИТЕ МАТЕРИАЛИСТКИ И ВЕРЕЦИ КАТО ВАС. Спомнете си за великите българи и майките които са ги раждали! Не вземайте най-лошото от капитализма (суета, материализъм, невежество в позла на първите две, безсърдечност), запазете достойнството на българката, не възпитавайте дъщерите си като Ангелина от брадъра и най-вече не гледайте това предаване - то ще изпразни и без това празните ви мозъци... Господи пребери си версийте....
107
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ - ПОДЗРАВЯВАМ ТЕ - КАЗАЛ/А СИ ГО ПОВЕЧЕ ОТ ДОБРЕ