Пък Роби Уилямс видял извънземни. Три пъти.

Певецът вярва в призраци и смята да се отдаде на изучаване на НЛО
9 мар 2008 17:26,
42
Пък Роби Уилямс видял извънземни. Три пъти.
Роби се ослушва за извънземни. В краен случай - за призраци. Снимка: shanghaiist

Попзвездата Роби Уилямс шокира всичките си фенове с налудничавите признания, че е виждал неидентифицирани летящи обекти /НЛО/ цели три пъти през живота си, съобщи The Sun.

Певецът не спря дотам, а добави, че ще се откаже от музикалната си кариера, за да изучава извънземните, след като вече се е сблъскал с тях.

„Вече няма да съм поп звезда. Ще бъда уфолог /човек, който изучава НЛО, бел. ред./ на пълен работен ден“, обяви 34-годишният Роби.

Бившият член на бандата Take That каза още, че вярва в съществуването на култа сциентология и смята че, призраците представляват „други светове“.
 
Връщайки се назад към темата за извънземните, той се кълне, че е видял НЛО три пъти.

Първият път – като дете, във Великобритания, а вторият – над хотел, в който бил отседнал в Бевърли Хилс.

„Лежах си на шезлонга отвън, беше нощ. Над мен се появи нещо квадратно, мина точно над главата ми, и изчезна“, твърди Роби.

Народът обаче е казал „един път или три пъти“, така че певецът нямал друг избор и се стълкновил с извънземните още веднъж.

Този път обаче натрапниците се появили, докато той си стоял на балкона на спалнята.
 
„Това голямо кълбо от златна светлина преобърна живота ми“, категоричен е певецът, който посвети турнето си през 2006 година „Близки срещи“ именно на НЛО.

След като обяви, че също така вярва и в призраци, Роби примирено коментира:

„Хората ще си помислят, че съм смахнат, което си е истина“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
0
 
! Отговори
mimi преди 15 години
az
40
1
 
0
 
! Отговори
persefona преди 16 години
VIARVAM MU.IMA GI I EDNITE I DRUGITE.
39
1
 
0
 
! Отговори
asd преди 16 години
vsi4kite ste tapi i ograni4eni zimate vsi4ko na maitap a to naistina si ima UFo , darvodelci...
38
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
mi kat sa nadrusash kakvo li ne vijdash sigorno i s bog si govori
37
1
 
0
 
! Отговори
wer преди 16 години
ДААА СРЕЩНАЛ ГИ Е. ПЪРВОТО ИЗВЪНЗЕМНО СЕ КАЗВАЛО ЕЛТЪН ДЖОН, ВТОРОТО ЕНРИКЕ ИГЛЕСИАС, А ТРЕТОТО РИКИ МАРТИН...ОТ ТОГАВА СИ ПАДА САМО ПО ...ИЗВЪНЗЕМНИ:)))))
36
1
 
0
 
! Отговори
hriss1 преди 16 години
В русия съм в Русия съм:)))))))))))
35
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
всичко е разработка на военните !!!
34
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
dali i toi ne e izvanzemen ?????? hahah
33
1
 
0
 
! Отговори
vvv преди 16 години
mozhe i naistina da ima NLO, no spored men toq e bil drogiran
32
1
 
0
 
! Отговори
почитател преди 16 години
Море готин си е!Другото е плява.
31
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Кокаина е виновен :) И Иван Костов, също :)
30
1
 
0
 
! Отговори
Proximus преди 16 години
Sigurno pak e bil pian... :))) Az mnogo se kefq na muzikata, taka che prodaljava da se zanimava s neq. UFOlogiata e za malko po-bolni mozaci :P
29
1
 
0
 
! Отговори
chiva преди 16 години
За да напишат таблоидите"Че е счупил витрина"!! Тия са за лудницата.Хора, които мислят че света се върти около тях!!!
28
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Е КВО ИЗЛЕЗЕ СЕГА,ОТ ЦЯЛАТА ТАЯ СТАТИЯ???ЧЕ РОБИ УИЛЯМС САМО 3 ПЪТИ Е ШМЪРКАЛ ЛИ - ЩОМ ТОЛКО ПЪТИ Е ВИДЯЛ ИЗВЪНЗЕМНИ И ПРИЗРАЦИ?!?................нещо не ми се вярва да са само толкова "магистралките" му!!!!!!!!!!!!
27
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
малко е тъжен смех ама му е времето да се обяви, пъпа на вселената се е поотместил от над българия, и едва ли ще ни кацнат, до десетина минути са без всички жици, и най подир за всички дето не са ги видели но пък всичкото им знаят, значи мераклия съм да се повозим,
26
1
 
0
 
! Отговори
димитър долнооряхов преди 16 години
и аз това говоря,че хората ще те помислят за смахнат,ако кажеш,че си видял извънземно-и!!!пи-арът е добър,дано да събере повече билети за концертите си!хората иначе ще си помислят,че те не са това което са!/те-извънземните!лека нощ на всички!димитър долнооряхов
25
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
само човек с теологично образование, и божи служител, за да гарантира истината, може да отсее тайнство от мистерия и шарлатания, лох неси нещо май се изпари, извечен е номера със страх да гониш мислите за леб, от торбалан до нашествия, а над българия сигурно завиват, тука технологии не са дошли, интелектите пък са си отишли
24
1
 
0
 
! Отговори
pugguk преди 16 години
по принцип извънземните обичат да си джиткат корабите само пред бедни, заядливи и недодялани български всеразбирковци (като мен наример)явно в случая с чичо Роби явно са се объркали нещо и то три пъти което си е срамно като за чуждоземен суперразум.въпроса е в журналистите ето место да питат мен дето и аз ги виждам.пък на белинтаж да идеш и да не видиш уфота е като да идеш да видиш мона лиза и да се окаже че гледаш просто една дърта кифла като се изправиш пред картината... а ? искаш си парите ?!?!?
23
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
от зората си човек е виждал странни тела, и това е писмен факт, и истинските революции, които променят технологии и бит, оттам и манталитет са небесни, но когато хора тук, атеисти във главите, мажат и баламосват да си вадят леба, нема как да им се вържеш, използваш ли архаичен език е съмнително, а че имаш корен, памет простьо де да знае, повече умен ли си и си чел и предвиждаш също, в уставите дето само са си чели това е невъзможно, гениите пък оттам са долетели, най-добре е *** и със пари
22
1
 
0
 
! Отговори
Mery преди 16 години
Моя човек пак се е поебавал с тъпите журналисти. Качил ги е на количката, че е видял извънземни и те естествено не са се усетили :) Роби чакаме нов албум и турне, което да мине през София!