Сексуално обърканият Пеньо ще се бори за нов нос със селския бек

Бедният младеж получи шанс за пластична операция на носа, но за целта ще трябва да живее с Панайот; Лиляна още не е правила секс с Борето
9 окт 2006 17:05,
Сексуално обърканият Пеньо ще се бори за нов нос със селския бек
Пеньо има пълни шансове да се сдобие с нов, добре стърчащ, нос. Илюстрация: Корбис
Красотата, идваща като нов нос за сексуално смутения Пеньо от Биг Брадър 3, ще има твърде висока цена за младежът от Чирпан.

Големият брат предложи на бившата Пепи да му оправи носа, но ако живее в една стая с неизвестен за него човек до днес. Ако се съгласи и издържи – Пенката ще получи ново носле и то още във вторник.

Пеньо естествено се съгласи веднага, без да подозира, че ще дели една стая с Панайот, който изпълнява тайната мисия „Партизанин“.

Селският бек , както бе окачествен от Мариола, не може да понася Пеньо.

Той намрази „братовчеда на Роналдиньо“ , след като още първата вечер му налетя, мислейки го за жена.

Как са се понесли двамата, ще се разбере тази вечер, но е твърде възможно Панайот вече да е направил пластичната операция на Пеньо с няколко тупаника.

След като цяла сутрин съквартирантите чистиха Къщата, в следобедните часове всички са се отдали на разкрасяване.

Най-странен е алкохолният герой Тошко, който реши да се коафира с плитки с вплетени в косите парцали, досущ като Пената, който миналата седмица се премени в главата като таитянска бездомна мома.

Принцесата Лиляна и ръгбистът Борислав пък се отдадоха на разговор за ревността, след като Лилето излочи светената вода на падрето Тодор.

Тошката предупреди Лилиан, че трябва да е постила праведна и да е нямала сексуални контакти, особено пък с Борислав. Лиляна, която редовно пали свещи по църквите любовниците да не й взимат колите, които са й подарили, отговори, че е свята и чиста като светица и не е правила още секс под чаршафите с Борето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание