Българският „Октопод“: Вдовицата на бай Миле дава показания

Вдовицата си спомни, че покойният й съпруг е бил приятел с Младен Михалев – Маджо, който също е призован като свидетел по делото
30 окт 2006 12:38,
Българският „Октопод“: Вдовицата на бай Миле дава показания
Бай Миле и още петима мъже бяха разстреляни на 30 юли 2004 година. Снимка: Булфото

Вдовицата на Милчо Бонев-бай Миле застана днес пред съда. Силвия Панагонова даде показания по делото за убийството на съпруга си.

Милчо Бонев, Любомир Николов, Георги Узунов, Веселин Миланов, Милен Колев, Методи Маринков бяха убити на 30 юли 2004 г. в ресторант-градина "Славия" на ул."Коломан" в София.

Подсъдими за престъплението са Тихомир Дочев, Стилиян Георгиев, Георги Стефанов и Анатолий Мънков. Те са обвинени и в опита за убийство на Александър Ананиев и Емил Стоилов.       

Съпругата на Бай Миле заяви, че не знае в дома им да е имало заглушителни устройства и обясни, че никога до смъртта на мъжа си не е ползвала охрана.      

Вдовицата си спомни, че покойният й съпруг е бил приятел с Младен Михалев – Маджо, който също е призован като свидетел по делото.

Именно от Михалев Панагонова разбрала за смъртта на съпруга си. 

Сред останалите й спомени са и тези, че в деня на престрелката Бонев носел куфарче със себе си. В него имало информация за банкови сметки, два пръстена и часовник от лимитирана серия. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание