Четвърти ден издирват неуспешно несебърските рибари

Стефан и Илия Карагьозови, на 45 и 61 години, потънаха на 30 ноември към 8 часа на излизане за риболов и не успяха да изплуват заради мъртвото вълнение и високата вълна от 5 бала
4 дек 2006 15:00,

Продължава издирването на двамата рибари, които потънаха в морето край Несебър, казаха от пресслужбата на общината след проведени разговори между кмета на Несебър Николай Трифонов, областния управител на Бургас Любомир Пантелеев и директора на Гражданска защита Йордан Лозев.
  
Стефан и Илия Карагьозови, на 45 и 61 години, потънаха на 30 ноември към 8 часа на излизане за риболов и не успяха да изплуват заради мъртвото вълнение и високата вълна от 5 бала.

Четвърти ден след трагедията телата им не са открити. Тази сутрин четирима водолази от Гражданска защита започнаха отново издирването на телата на двамата мъже.

В издирването се включи катер на Гранична полиция, който извършва обход от Поморие до Кранево и лодки на "Морска администрация". До момента е открита единствено лодката, с която са потънали двамата рибари.
  
В района на пристанището кметът на Несебър се срещна днес с роднините на Стефан и Илия Карагьозови. Той увери, че общината ще съдейства с всички сили и няма да допусне издирването да бъде преустановено. Средствата за гориво на плавателните съдове, както и останалите разходи по издирването, ще бъдат осигурени от общината. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание