Яка хеви-метълка захвърля кубинките и се отдава на шардонето

Чиклитът отдавна завладя света. И както казва авторката на "Родена във вторник" - Луиз Бегшоу: "Пиша книги, които са като „Кока-кола“ – харесват се и доставят удоволствие". Повече за удоволствието тук
13 фев 2007 18:27,
Яка хеви-метълка захвърля кубинките и се отдава на шардонето
Чиклитът отдавна завладя света и женските книги, в които се разказва за "острия му меч-извор на удоволствия пред камината" отдавна са отживелица. След като жените изживяха всякакъв вид сексуално разкрепостяване, дойде модата на мацките с вискоки токчета, високи цели, големи мабиции и секси телца.

Новата книга, в която главната героиня е точно такава, е "Родена във вторник" на Луиз Бегшоу. Авторката е наричана от Мирър "По-младата и по-умна британска съперница на Джаки Колинс."! Освен това е блондинка. Което най-вероятно означава, че пряко се отъждествява с героините си - сексапилни жени, които се борят да успеят в живота. О, да!

Та Луиз е едва четиринайсетгодишна, когато пише за в. Ди Таблет, а през 1989 г. получава наградата Млад поет на годината. Освен това е била президент на рок обществото в Оксфордския университет. На двадесет и седмия си рожден ден Бегшоу започва работа в Сони Мюзик Ентъртейнмънт Интeрнешънъл, където промоцира рокендрол групи.

Яко метъл и яко продажби - досега тя е написала десет бестселъра, публикувани на девет езика, и е адаптирала книгите си за големи холивудски студии. До момента е продала над 2 милиона екземпляра.

Отгоре на всичко, Бегшоу се интересува и от политика. Включвана е в кандидат-листата на торите (британските консерватори).

Няма начин бъдещ политик да се притесни от каквото и да било и сигурно затова мацката отговаря на нападките, че книгите й са комерсиални със следното: "Пиша книги, които са като „Кока-кола“ – харесват се и доставят удоволствие“. А така, по кока-кола дневно и книга годишно...и успехът ти е гарантиран.

В самата книга се разказва за Луси. Тя е опитмистка, живее с най-добрия си приятел и работи нещо, което й е приятно. Разбира се в някакъв момент всичко яко се прецаква и тя е принудена да стане елегантна, изтънчена и да праживее истинска криза на личността. Нещо като "Дяволът носи Прада", само дето първоначалната Луси е яка хевиметълка - фен на кубинаците, бирата и ръгбито. Ето това са уроци по стил хаха.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание