Любовни измерения

"Притча за любовта” е новата изложба на Богомил Арсов – Пако. Тя е изпълнена с изтънченост, хармония и цветове. Повече - тук
28 май 2007 17:05,
Любовни измерения
Горе - "Пиано", долу - "Dreams". Снимки: Париж
На 28 май 2007 г. в столичната галерия “Париж” се открива поредната самостоятелна изложба на Богомил Арсов – Пако "Притча за любовта”.

Седемте нови творби представляват Паковият разказ за любовта в нейните различни измерения. Някъде са прегърнати майка и дете, излъчващи зареяност в своето щастие и изпаднали в безвремието на собствената си хармония. На друго място женска фигура се е сляла с препускащ в необятността делфин.

Мъже и жени се прегръщат и летят, а жълти и зелени слънчогледи меко ги обгръщат с едрите си натежали цветове. Младо момиче спи и сънува, а три гълъбици нежно го закрилят с крила.

Истинска любов, хармония и поезия струи от тези големи, внушителни платна. Сънища, блянове и вселенско умиротворение се преплитат в едно откровение за любовта.

Богомил Арсов – Пако е автор със силно изразен самороден талант.

Картините му са експресивни, с мощни интензивни цветове и оригинални фигуративни композиции. Авторът е роден през 1970 г. в София и до момента има десет самостоятелни изложби.

Поредната му изложбата в галерия Париж може да бъде видяна до 16-ти юни 2007 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание