"Вишу" друг път! Тризначките изкараха шестица. Общо.

Скъсаха блондинките на граматика на изпита по български език в Югозападния университет, а беше нужно малко - едната от трите да изкара тройка
10 авг 2007 16:58,
152
"Вишу" друг път! Тризначките изкараха шестица. Общо.
3Х2 на изпита по български език... Снимка: Булфото
След като наскоро ви съобщихме, че най-известните родни тризначки, изявили се в последния сезон на Биг Брадър, имат намерение да учат в университет, е време да ви споделим и резултата.

Трите благоевградчанки се явили на приемния изпит по български език в ЮЗУ „ Неофит Рилски“ и въпреки непрекъснатите си колебания, все пак решили да учат Връзки с обществеността, или както според тях, било модерно – PR, съобщава в.“Труд“.

Девойките минали през двата кръга на изпита – първият се състоял от три граматически теста, а вторият бил есе на тема „ Можеш да напуснеш родината, но не можеш да избягаш от нея“.

Въпреки големите си очаквания и увереността, че „тоя път вече няма как да не ги приемат“, сестрите не успели да покажат дори елементарна езикова култура и логично получили двойки.

Според просветния закон, за да учат и трите висше образование, е било достатъчно само една от тях да изкара поне тройка. Но нейсе.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
0
 
0
 
! Отговори
Heartbreaker преди 16 години
Писна ми от простотии за македонци и тн.Живея в Благоевград, да границата с Македония може да се гледа от терасата, но не сме по ДЯВОЛИТЕ МАКЕДОНЦИ!Не говорим нито, на ке нито на ме, нито на га и каквото още се сетите.Следващия път когато правите заключения се поинтересувайте малко.Относно момичетата ми кухи *** са да, но се уредиха в живота и това е факт, който показва, че в България всичко е достижимо ако спиш, с когото трябва.
150
0
 
0
 
! Отговори
Македонец Български преди 16 години
аре само не се *** с нас македонците оти ке ядете кютек и не съдете от 2-3 парчета за цялото стадо. Он и Бербатов е маке ама как им ги бута головете в Англия, та сички отбори го сакат да игра за них. Шо е Маке е е Юнак. бай дъ уей Американскио университет не случайно е в Благоевград - тука сме най-арните и най-умните хора с някои изключения. И не говорете за нас макетата с лошо оти и ние сме българи както са и шопите, добруджанците и сичките други български племена :) Ама ние сме най-убавите и както се пее нема по-убаво от македонско девойче. Ай сос здраве :)
149
0
 
0
 
! Отговори
Маки преди 16 години
За макетата най-добре ги обрисува стария виц-Какво прави един макодененец,като иде в гората?Отгоовр-Прави чета.Какво правят двама македонци в гората?Отговор-Чета и войвода.Какво правят трима македонци-чета ,войвода и.....предател......Тия трите са явно от опасно тъпите,тъй че ет не могат да направят чета и войвода,и тирте ще са байрактарки......Ще си развяват русите умни къдрици...
148
0
 
0
 
! Отговори
Сашо преди 16 години
Не правете заключения за македонците заради тия *** овци!!! Тия тричките са уникални просто, но в никъв случай другите македонци не са като тях.
147
0
 
0
 
! Отговори
mimi преди 16 години
Това винаги ме е дразнило в българина,а явно у македонеца е още по-изразено. Всяка жаба да си знае гьола, а тризначките освен за миене на тоалетни за друго не стават!
146
0
 
0
 
! Отговори
denijane преди 16 години
Не разбирам защо им се смеете толкова-единствените, които са изкарали двойки по български ли са? Не знам колко от хората, които пишат мнения в интернет изобщо могат да го вземат този изпит. (или който и да е друг, като изключим вероятно за шофьори, но там е специално)Ако не бяха взели парите на никой нямаше да му пука колко са изкарали. Не разбирам защо толкова се злобее, кандидатите в биг брадър по принцип не блестят с нищо освен със способностите си да правят скандали и оргии. Което не е лошо, просто не знам защо очаквате повече.Смешно, че от всички жени, във всички сезони, дадоха парите точно на тризначките. Мисля че е показателно, какво се цени в жените в България.
145
0
 
1
 
! Отговори
четвъртата тризначка преди 16 години
Ааааахахахахахахахахаха, муахахахахахахаха, леле, ще се пръсна от смях, колко *** са тея, ... то лошо няма, обаче имат самочувствие, че са много умни, а сега какво... хахахахахаха, като не знаят кога да си държат устата затворена нека ги е срам и нека им се подиграват хората, то каквото сам си направиш и най-заклетия ти враг не може да ти стори....Идат като овци, бегат като овци, що е то-ОВЦИ!
144
0
 
0
 
! Отговори
A. Liazova преди 16 години
Az li4no pi6a i komentiram,za6toto za na6a vseob6ta jalost , golqma 4ast ot mladite bulgari sa s podobna cennostna sistema.Na vsi4ki e qsno,4e tezi 3-te nqmat ravni,no men me pritesnqva kakvo e bude6teto na mladite,kak mislqt da se integrirat v tova globalno selo i kak podobna prostotiq i nevajestvo 6te povliqqt v edin moment ( ne dai si Boje...)na normalnite deca v BG. A takiva ima vse o6te,povqrvaite mi !
143
0
 
0
 
! Отговори
l преди 16 години
100% съм съгласна,4е парите не могат да им дадат това,от което природата ги е лишила,но наистина ме изненадва,че хората(някои от които са ги подкрепили)коментират сега толкова злобно,а когато е трябвало не са казали нищо.
142
0
 
1
 
! Отговори
mims преди 16 години
Незнам защо изобщо обсъждате това природно явление "тризначките"-равносилно на пошлост,глупост,грозотия и ограниченост!Не заслужават медийното внимание,което им се отделя!Ето затова са толкова известни!
141
0
 
0
 
! Отговори
sisi преди 16 години
БЯХ НА СЛЪНЧЕВ БРЯГ НА ПЛАЖ И ТИЯ ДОЙДОХА, С ОЧИЛА И ШАПКИ, ХОРАТА ПОЧНАХА ДА ИМ СЕ СМЕЯТ И ДА ГИ ПИТАТ ДЕКА СА ИМ ПРЪСТЕНИТЕ И ТЕ БУРЗО СИ ТРЪГНАХА.
140
0
 
0
 
! Отговори
A. Liazova преди 16 години
E,kakvo ot tova kato vzeha parite?Praznite poleta na znanieto ne mogat da se zapulnqt dori s takava suma....Sorry
139
0
 
0
 
! Отговори
l преди 16 години
За близначките няма какво да се коментира...По-скоро ме изумява колко много хора коментират тази статия по негативен начин и въпреки това,ако не се лъжа, те=една от тях спечелиха Големият Брат??!!!???
138
0
 
0
 
! Отговори
Antoaneta Liazova преди 16 години
"Ne vsi4ko e pari,priqteliu..."tiq 3-te sa nqkakuv blagoevgradski tip sadomazohistki,koito obi4at da budat unijavani i ma4kani.Koga nai-setne 6te se skriqt ot mediite i 6te otdelqt malko vreme za edna kniga...?Nikoga ne sa mi bili interesni,no se zabavlqvah za tqhna smetka,za6toto bqha tvurde tupi i iskreno go pokazvaha po vreme na sezona na BB i v posledva6tite efirni u4astiq.Pitam, dali reitinga na NOVA pone malko se vdigna sled u4astieto na izvunzemnite ot Blagoevgrad?
137
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ако сменаят цвета на косата си може и да станат по-умни не мислите ли?
136
0
 
0
 
! Отговори
maya преди 16 години
Podobni ne6ta se pi6at kogato ima koi da gi 4ete...ostava da se zamislim za kulturata i intelekta na balgarina, koito otvaria tazi stranica i preglejda podoben rod statii.....NO COMENT!
135
0
 
0
 
! Отговори
klaus преди 16 години
Това ли е главна новина от развлекателните среди в Бъкгария? Какви са тия трите? Част от прогресивно затъпяващото българско население, отражение на простащината и пошлостта, в която все повече затъваме. Но каквито консуматорите (разбирай хората), такива и новините, респективно "журналистите" - надигнали глава безсрамници над морето от простащина и продължаващи да сипят тонове гнусотия
134
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
prostI unikalni :)))maika im e po-prosta i ot tiah
133
0
 
0
 
! Отговори
Kotkata преди 16 години
Мисля, че ще бъде от полза трите девойки да преминат отново средното си образование, поне да се научат да говорят правилно... А след това може да се помисли вече и за ВИШУ :D
132
0
 
0
 
! Отговори
happykat преди 16 години
Мъж с необикновено малък мозък е успял да води напълно нормален живот като чиновник години наред, съобщава агенция Ананова. Изследване на скенер разкрило, че черепът на 44-годишния мъж до голяма степен представлява кухина, изпълнена с огромни количества течност. Според френски изследователи, мозъкът е заемал пренебрежимо малка част вътре. Той е бил женен, имал е четири деца и е работил като чиновник, заяви пред списание Lancet д-р Лионел Фюле, от Universite de la Mediterranee в Марсилия.Мъжът отишъл в болница, тъй като имал проблеми с левия крак. В картона на пациента медиците прочели, че като бебе в главата му бил направен шънт*, който да източи водата от мозъка му. Докторите били удивени, когато скенерът разкрил масивно уголемяване на латералните вентрикули кухини, в които се съдържа течността, обгръщаща мозъка. Обикновено те са с доста малки размери, но у 44-годишния мъж били огромни. Според тестовете за интелигентност, неговото IQ е 75 под средните стойности от 100. И все пак, той не е бил смятан за психично болен или инвалид. Това, което намирам за изключително удивително, е как мозъкът може да се справя с нещо, което всички смятат, че не е съвместимо с живота, заяви д-р Макс Мюнк, мозъчен специалист в Националния институт за изследване на човешките геноми. Ако някакъв медицински процес се развива много бавно, в продължение на много време, различните части на мозъка започват да изпълняват функцията на онази част, която отказва да работи, обяснява феномена лекарят. *Шънт - Връзка между съдове, която позволява оттичането на течности от една част на тялото в друга или извън него