Здравко взе 200 000 лв., купува си яхта и ще се жени на 30 януари

Здравко помага за лечението на майката на Силвия-Александра и дава пари на Гроши за да замине на работа в Куба.
18 яну 2005 12:48,
Здравко взе 200 000 лв., купува си яхта и ще се жени на 30 януари

Здравко Василев стана победител в първия сезон на риалити шоуто BigBrother в България и грабна голямата награда от 200 000 лв.

Както читателите на Tialoto.bg  прогнозираха още вчера в анкетата на сайта, Гларуса победи Зара с малка преднина и спечели парите.

В подкрепа на тримата финалисти гласуваха общо 855 829 души, а Здравко спечели с разлика от 56 591 гласа срещу Зара.

Здравко беше изведен от къщата лично от Ники Кънчев на построената от BigBrother сцена във формата на око и чекът за 200 000 лв. му бе връчен от Силва Зурлева, председател Съвета на директорите на Нова телевизия пред около 3000 души развилняла се публика. Веднага след това върху Здравко се хвърлиха бившите му съквартирантки Силвия-Александра и Зейнеб.

Ошашавеният бъдещ татко не се стърпя и плесна палавата Зейнеб по дупето и поздрави останалите бивши участници в шоуто. Единствено Анелия отсъстваше от купона пред къщата, защото се намира в Италия с децата си.

Бременната от Здравко Христина обаче не се появи на сцената, въпреки че всички я очакваха и най-вече Здравко. Стана ясно, че бъдещата майка не е искала да е на една сцена със Зейнеб, която откровено мрази и преди няколко дни й вдигна страхотен скандал в Сливен.

Пред “Здравей България” по Нова телевизия тази сутрин Здравко заяви, че ще помогне за лечението на майката на Силвия-Александра и ще даде пари на Гроши, който иска да замине на работа в Куба.

За себе си Здравко ще сбъдне и голямата си мечта - да си купи 10-метрова яхта и да пътешества с нея.

Преди това плейбоят от Приморско ще се ожени за бременната от него Христина на 30 януари, когато е й рожденият ден на бившата сервитьорка от Сливен.

През последните си часове в къщата Здравко, който оцеля и взе големите пари след 5 номинации за изгонване, призна, че е ръкоблудствал 13 пъти за всичките 91 дни от шоуто.

Най-емоционално бе излизането на Виктор, който истински се развълнува при срещата с приятелката си Мариана. Зъболекарят от Горна баня ще може да се утеши за загубата с екскурзия до Тунис.

Зара, чиято майка бе тотално разочарована, че дъщеря й не спечели, също ще ходи в Тунис, вероятно с Найден.

На партито пред къщата BigBrother пяха Каризма, Део, Васил Найденов и Графа. Най-запалените фенове бяха Каризма, които въпреки, че имаха проблеми с музиката не спряха да подкрепят Зара.

Привържениците на Зара вече пуснаха слуха, че Здравко е подкупил хората от Нова телевизия и продуцентите от СИА за спечелването на големите пари. В пресата се тиражират слухове,че братът на Здравко е обещал безплатни почивки в семейния хотел в Приморско, ако Морския спечели парите. От Нова и СИА естествено отрекоха подобни спекулации.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание