Простреляният Манол Велев е дошъл в съзнание

49-годишният бизнесмен бе прострелян с един куршум в главата на 11 юли
10 окт 2007 21:26,
41
Простреляният Манол Велев е дошъл в съзнание
49-годишният бизнесмен бе прострелян с един куршум в главата на 11 юли. Снимка: БГНЕС

Манол Велев е дошъл в съзнание и от два дни е с нормална клинична картина.

Това съобщиха от Военно-медицинска академия.

Велев може да движи крайниците си и да изпълнява команди.

Според лекарите това означава, че мозъкът на пациента се възстановява и той е в четвърта степен на съзнание по осемстепенната скала на Юнг.

Dnes.bg припомня, 49-годишният бизнесмен Манол Велев - съпруг на председателя на ДАМС Весела Лечева, бе прострелян с един куршум в главата на 11 юли тази година пред входа на кооперация на ул. "Мизия" 3, където е офисът му.

Той бе откаран в тежко състояние в Пирогов, където куршумът бе изваден, а по-късно беше преместен във ВМА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
oooooooo преди 16 години
той горкия ще е като краставица !! както го поставиш така ще стои!! съжалявам го !!
39
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Дано лекарите се погрижат така и за момичето,което е в кома от катастрофата с Максим Стависки!
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
sresto nikoi normalen i 4esten 4ovek ne se strelia vie si napravete izvoda
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Вижте дим без огън няма.. Дано да оживее човека.. Но мисля ,че щом веднъж са се опитали да го убият , пак ще се пробват. Поне статистиката в България е такава. Щом не успеят първи път, ще пробват втори и трети.. Според мен е по-важно да кажат кой е врагът им за да го заловят и да елиминират заплахата за Манол. Все съм се чудил защо винаги казват незнам кой може да е .. Като винаги знаят.. Това, че някой наема професионален убиец ,за да те убие и ти да не знаеш.. Нали се сещате. Ти пазиш убиеца си. Какво толкова ще загубиш ако кажеш кои са враговете ти.
36
0
 
0
 
! Отговори
гробаря преди 16 години
аз съм гробаря и ви казвам че Манол Велев ще живее. Но за г-н анонимен ще кажа едно- кажи си молитвата.
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
da pukne mama mu izedni4eska.....nikakva milost.........
34
0
 
0
 
! Отговори
Doc преди 16 години
Moga samo da kaja bravo na kolegite ot Intenzivnoto otdelenie, tova si e postijenie kakto i da go poglednesh, niama zna4enie kakav e 4oveka , tova si 4oveshki jivot, nikoj niama pravo da otnema tova koeto ne moje da varne.
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ne umrq da mu *** groba ..... 6a sa otarve !
32
0
 
0
 
! Отговори
Илиана преди 16 години
Не е обвинение, просто тъжна констатация, обвиненията оставям на мъдреците като теб по форумите....няма да си правя труда да те убеждавам дали лъжа или не, защото няма смисъл....но недей да правиш такива генерални изводи...това, че ти се злобен, не означава, че и аз съм такава...остани си със здраве.
31
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 16 години
Разбира се, че злобата е нормално човешко чувство. АКО ИЛИАНА ТВЪРДИ, ЧЕ НЕ Е ЗЛОБНА, ЗНАЧИ ОСВЕН ТОВА, ЧЕ Е ЗЛОБНА - И ЛЪЖЕ.
30
0
 
0
 
! Отговори
Илиана преди 16 години
Явно сте много запознати с личността и дейността на този човек, щом се изказвате толкова компетентно...само се чудя защо толкова желаете смъртта му...това ще ви направи по-щастливи или какво? Ако е така, дерзайте!
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
МНОГО ЗЛОБАРИ МНОГО *** ТОВА КЪДЕТО ГО ,,ПОЖЕЛАВАТЕ,, ДАНО ВИ СТИГНЕ ВАС
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
АБЕ *** КАТО НЕ СТЕ В ЧАС НЕ ИЗКАЗВАИТЕ НЕПОДГОТВЕНИ-
27
0
 
0
 
! Отговори
- преди 16 години
Велев може да движи крайниците си и да изпълнява команди.======================================== =======:))))))))))))))))...Moжело значи. От сега нататъка само команди ще изпълнява.
26
0
 
0
 
! Отговори
Spiro преди 16 години
А пък мен най-много ме дразни тази *** - жена му. Еййййй, изключително нагло, червено, дебелокожо същество, което счита за свое право да краде и да лъже и се сърди, когато някой и го каже и дори дръзне да я накаже. Спомням си как Костов я беше подгонил и тя има наглостта да иска политическо убежище, защото била малтретирана в собствената си държава. Естествено в момента същите тези комунистически *** са на власт и си продължават с мръсотиите. Единствено можете да се сърдите на себе си и на никой друг за това положение. И на предстоящите избори да не забравите да пуснете за Бригадир.
25
0
 
0
 
! Отговори
leki преди 16 години
Въпросният " Господин " е един от многото които преди 10 ноември си правеше далаверите благодарение на това че е едно от многото синчета на червената върхушка и още тогава се знаеше че се жени за милата си за да може по лесно да си прави далаверите с валута , продажба на стоки които имаше само в Кореком и т.н.т. .След 10 ноември получи като добър син на партията няколко куфарчета с Финикийски знаци да изпере и така започна " легалният " му бизнес. Само дето сега ние плащаме за престоя му болниците , а неговите " Легални" пари си стоят в сметките му .
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
не знам как реши какво Бог е имал в предвид, може би си комуникирате по някакъв начин
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Явно Господ е решил, че много е прекалявал и сега е решил да го накаже по сериозно. Той ще е полвин човек и купища пари няма как да променят това положение. Тоя от барман ли, сервитьор ли как и от къде ги докара тия пари та да купува наред. Тоя тип хора не са от най умните, а и винаги гледат да излъжат клиента, така че той определено има опит в измамите. За такива хора не ми пука какво им се случва, каквото и да е е малко.
22
0
 
0
 
! Отговори
буба лази преди 16 години
Аз искам да има справедлив процес! Това най-силно желая! Но за да има такъв,Велев трябва да има способността да каже истината! А за да има тази способност,трябва да му се даде възможност! Единствено това има предвид,а не да проклинаме самия му живот! Има кой да раздава правосъдие - той почти си го получи,но да не доубиваме малкото живот,останал в него! Не си ме разбрал! Просто гледам по-хуманно на всичко това!
21
0
 
0
 
! Отговори
Обективен преди 16 години
Знаеш ли, най тъжно ми става, когато хора като теб слагат едни розови очила и започват да живеят в утопичен свят на очакване на справедливост и честност. По-добре е, човек да стъпи здраво на земята, постарай се и ти да не хвърчиш в облаците. Всички тези неща, които казваш, че ще се случат са чиста илюзия! България НЕ Е нормална държава и по всичко личи, че скоро няма да бъде! Справедлив процес срещу БГ мафиот, който се е предрещил и като президентски съветник лапал, грабил и крал от бедни хора като теб и мен със жена - същата като него НЕ МОЖЕ ДА ИМА! Осъзнай се малко, много филми със справедлива развръзка гледаш, а БГ живота не е филм със хепи енд!!!