Миланов сдаде ССД

Милан Миланов подаде оставка като председател на ССД; мотивът – слабите резултати на партията на местните избори
22 ное 2007 11:42,
20
Миланов сдаде ССД
Милан Миланов подаде оставка като председател на ССД. Снимка: Булфото
Проф. Милан Миланов е подал оставка като председател на ССД заради резултатите от местните избори 2007.

Това е станало на проведеното късно снощи заседание на Политическия съвет на ССД, уточняват от пресцентъра на партията.

Миланов оглави ССД в началото на юли, след като Стефан Софиянски се оттегли от лидерския пост, заради слабите резултати на партията на евроизборите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
kakvo ССД be ? Na Sofianski kradlivite averi ...svur6iha kintite ama ve4e niama ot kude :)))
18
0
 
0
 
! Отговори
shihan преди 16 години
бедни ми бедни народе. . .кой те в таз робска люлка люлее...Сценарий 1Учителската стачка показа че обществото ни е проядено от гангрена. Инфекцията продължава да дълбае навътре и инфектира цялата тъкан на обществото, народът се изтича навън, клошаризират се или се евтанизират от безсилие и безволие останалите вътре. Малцината "успели" се барикадират в свръх луксозни затворени жилищни зони, наплашени от набези на изгладнели и освирепели тълпи, икономиката преминава от стагнация в криза, жениет съвсем престават да раждат, а мъжете окончателно се пропиват и наркоманизират. Правителството от олигархическо прераства в тоталитарно, а безсилието му расте до степен на анархия, светът ни отхвърля, подчинява или гетовизира. Имигранти от още по-бедни и изостанали страни и райони постепенно се настаняват по българските земи, докато България и българското се изтрият от модерния речник и останат нарицателно за някога голям и велик, но самозатрил се от глупост, деструктивност на мотивацията и асоциалност народ, обитавал някога една чудесна земя.Сценарий 2Започва лечение на гангрената под натиска на събудилото се и разгневено гражданско общество, подпомогнато от доброжелателния и заинтересован от оздравяването ни глобален свят. Гнойта изтича от възпалената тъкан, раната постепенно заздравява, емиграцията спира, част от емигрантите се завръщат, чуждите инвестиции заливат икономиката на страната, държавата е малка, но става силна, уважавана и респектираща, раждаемостта нараства, сплотеността на българите около СЪДБОВНИ за всички ЦЕННОСТИ,МЕЧТИ И ВЪЖДЕЛЕНИЯ укрепва, добродетелността, надеждата и усмивката се връщат в живота и по лицата на сънародниците ни, а чужденците започват да ни гледат с уважение, желание и готовност за сътрудничество.Не зная кое от двете ще стане. Учителската стачка не ни дава отговор на този въпрос. Но няма да има средни или трети пътища, съвместяващи несъвместимото. Ще стане или едното или другото. И няма да остане сегашното защото то е хаос.
17
0
 
0
 
! Отговори
dobavka преди 16 години
От СДС се отцепиха успелите. На тях не им трябват други успехи. Банките, хотелите, офшорките и др. им стигат. Оставиха пост да ги пази от народната любов или някая парламентарна законодателна грешка
16
0
 
0
 
! Отговори
Istana e преди 16 години
Исками се да не си същият човек, за който те мисля.Плиен-д-гоеако е така ще кажа само "О свщенна простота"
15
0
 
0
 
! Отговори
Петър Керемидчиев преди 16 години
Софиянски е ***.Думите на Костов се оказаха вярни.За да не влезе в затвора евреинът Софиянски създаде партия.Излъга надеждите на много хора.Време е да бъде поставен на топло и да отговаря за делата си.
14
0
 
0
 
! Отговори
pippko преди 16 години
тоз *** пироговски само от далавери разбира.от политика-колкото селянин от градски транспорт.мутра на препил,глас на пушач,поведение на ***.
13
0
 
0
 
! Отговори
Istana e преди 16 години
забравих : *** е запазена марка на прозрачното упревление ::))
12
0
 
0
 
! Отговори
Istana e преди 16 години
Стефчо, нали знаеш кой са повече от китайците? Ми меркантилните бре човече.напиши поне една партия в *** или някъде другаде по света, където ги няма.приемам вариации :))
11
0
 
0
 
! Отговори
Istana e преди 16 години
трябва да си коригирам "Я"-то нещо ми се скапа клавиатурата :) и тя кат мен горката
10
0
 
0
 
! Отговори
Стефан преди 16 години
Каква партия бе хора те са 1 файтон МЕРКАНТИЛНИ ***!
9
0
 
0
 
! Отговори
Istana e преди 16 години
Няма на света съюз, който да не се е разпаднал. Да не казвам по какви причини. Като гледам с теб колега :) ставаме 51%, затова добре дошъл.гледах съртинта един *** от СОС( ки......ов маи му беше името), който бил такъв и онакъв, ама не участвал във фирми. Евала бата то само отчвлени *** живечт със 300 лв. заплата.
8
0
 
0
 
! Отговори
Иво 23 преди 16 години
Който се е отцепил от СДС не е успял!
7
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 16 години
За какво ви е отделен форум - като гледам тука сте се събрали 50% от гласуващите за тази измислена партия.
6
0
 
0
 
! Отговори
Istana e преди 16 години
колеги, понеже като гледам се познаваме, да направиме форум ФЕН КЛУБ НА ССД. За Стефан си прав рано му е още, а той е хитра лисица. Бъдещето обаче е малко неясно. Според лидера, а аз предпочитам да го наричам председателя, може да има преориентиране и преформулиране на философията. Въпроса който седи на момента е да се избере председател, който:1. може да осигури финансиране;2. медийно присъствие и присъствие в обществената сфера;3. работещи комисии, който да подготвят защитими предложения, било то от парламентарната група или в общинските комисии.4. никакви празни обещания или това звучи ЛИДЕРА НЕ КАНДИДАТСТВА ЗА КОЯТО И ДА Е ОТ ВЛАСТИТЕ, ТОЙ ПОСОЧВА ПЕЧАЛИВШИТЕ ФИГУРИ. нещо се поолях. за всички който им е интересносайта на столичната организация се казва "ssd-sofia.com", може да си спретнем форумчеА за професора мойте уважения, хубав човек но надцени себе си ::))
5
0
 
0
 
! Отговори
сомс преди 16 години
логичен финал. не мога да приветствам жеста на проф. Миланов, защото за мен той получи това, което трябваше. за мен той не е легитимния председател на тази партия. аз също бях във Велико Търново. изцяло заставам зад написаното от Стан. а що се отнася до триумфалното завръщане на Софиянски като лидер, мисля, че още е много рано. големи поразии направи този човек . да му се чудиш на ъкъла. не говоря за смешните дела, които се водят срещу него. те всичките ще паднат, защото са неоснователни. но виж, ако го подгонят за концесиите, които е подписал, тогава отърване няма да има. този човек сам провали бъдещето си на политик. имаше големи заложби и за това е много, много жалко. в една малка страна като нашата, трудно се раждат и изграждат политици. а нашите, тези които могат, по стар нашенски обичай гледат първо яко да се налап, пък ако не ги спипат, може и да направят нещо за страната си.
4
0
 
0
 
! Отговори
стан преди 16 години
може и да се върна. познавам Радо. аз гласувах за него. след обявеният резултат, дори го посъветвах да обжалва в съда. дори Софиянски предложи да се прегласува, но Милан категорично отказа. дори заплаши, че той и неговите привърженици ще напуснат залата. а Радо, ако все още иска да се занимава с тази партия, нека тръгне по клубовете. аз се съмнявам, че все още има такива. там нещата съзнателно се забатачваха. въобще нямаше живот. всички бяхме в пълно неведение.
3
0
 
0
 
! Отговори
Istana e преди 16 години
ама защо бях, върни се, партията не е Милан и компания. Ако С.Соф. не се върне триунфално, има едно момче кадърно Радо се казва.ПП В търново беше използуван похвата на падащият кворум. Запазена марка на БСП
2
0
 
0
 
! Отговори
стан преди 16 години
на извънредната конференция на ССД тази година във Велико Търново, въпросният професор спечели председателското място чрез фалшификация. него въобще не го интересуваше партията. той, милият, просто искаше да спечели едно, единствено местенце като общински съветник. но уви, не го огря. има Господ. много съм доволен. направо съм щастлив. аз бях член на тази партия и видях как тя бе употребена и след това затрита. интересно, кой ли ще е следващият лидер?
1
0
 
0
 
! Отговори
Istana e преди 16 години
плачеш ли, плачеш ли дедо попе?никога не прави нещо което не е по силите тии не казвай неща, които не можеш да изпулниш, щото виждаш какво става.НЕ МОЖА ДА СЕ ПЛАСИРАШ