Джоли в „Шестимата от Бенгази“?

Филмът за медици ни ще е готов през 2009г.
9 дек 2007 16:39,
49
Джоли в „Шестимата от Бенгази“?
Снимка: swisscharts
Холивудската продукция за българските медици, които се завърнаха от Либия, ще бъде готова в края на 2009 г, съобщиха продуцентите от "Сикст сенс" /Sixth Sense/.

Очаква се снимките да започнат през същата година, след като през 2008 г. бъде създаден сценарият за игралния филм.

Засега основният проблем е в сценаристите на Холивуд, тъй като те стачкуват, уточниха продуцентите Ричард Хардинг и Сам Фойър. Няма водени преговори с конкретни сценаристи, но най-вероятно авторът на сценария ще бъде носител на "Оскар".

Снимките ще бъдат основно в София, като последните десетина дни са заснети около 50 часа документален материал. Пред камерата са застанали както петте сестри и
двамата лекари, освободени от затвора, така и български политици - министърът на външните работи Ивайло Калфин, председателят на парламентарната комисия по външна политика Соломон Паси и бившият външен министър Надежда Михайлова.

„Още не сме влезли в контакт с актьори, но бих искал ролите да бъдат изпълнени от имена като Анджелина Джоли, Джефри Ръш, Кейт Бланшет“, каза Хардинг.

Работното заглавие на филма е "Шестимата от Бенгази" /The Benghazi Six/.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
0
 
! Отговори
love преди 13 години
"Пияни ***", "***" и т.н., не се учудвам защо тези хора гниха толкова време по затворите в Либия, явно и тогавашните ни политици са разсъждавали по същия начин, което, всъщност, не ме учудва, те са едни от нас-прости и злобни, всички сме от една помийна яма, по това ще се познаем навред.
49
0
 
2
 
! Отговори
vida преди 13 години
Nagli balgari, kakvi sa tij komentari , kato znaete , 4e ne sa vinovni na6ite medici? Vseki moje da si pravi kakvoto iska s li4nij jivot, vajno e , 4e sa dobri profisionalisti!!!
48
4
 
0
 
! Отговори
hubavicata преди 16 години
Za tiq ne bih napravila ni6to a kamo li film.Trqbva6e da ne gi puskat ot Libiq.
47
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Явно това с Кристияна съм го пропуснала, покрай честите си отсъствия от страната. Може ли някой да сподели в какво точно се състои развратността й. Аз без да го знам, си мисля че може и да е вярно, стига човек да види как изтлежда и как се държи. Горкия доктор?
46
0
 
1
 
! Отговори
Mimi преди 16 години
Малеее,ужас,не мога да повярвам на ушите си, България е пълна със злобни ***,които изглежда няма какво да правят по цял ден и ръсят злоба на ляво и на дясно,добре че се махнах от там навреме
45
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Не мога да повярвам,че българи могат да защитатават Либия...Още от началото се знаеше,че всичко е нагласено...Ако медиците бяха наистина виновни,щяха да ги обесят моментално а не да ги държат с години ...Нали либийското правосъдие било отлично...И нали вече нямат дълг към нашата държавица?
44
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Калфин, Паси и Михайлова са всичко друго, но не и "български политици".
43
1
 
0
 
! Отговори
kandi преди 16 години
Джоли в коя от наште ****и ще се въплати????
42
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
zasto se iadosvate hora. Hollywood iska da pravi film za pechalba a ne zastoto im puka za sestrite . Tova e podigravka da pravi film za sestri spored men
41
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Заслужават да им спукат гьона - още в Либия, гнусни ***. А тия дето ги защитавате, помнете, че са помилвани, но не и оправдани и за мен са виновни ***!
40
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
АБЕ ЛУДИ ЛИ СТ ЕБРЕ..ФИЛМ З АЛИБИИСКИТЕ МАЙМУНИ ИСКАТЕ..ТОВА ДА НЕ Е ..ANIMAL PLANET..МАРШ НА ТРАСТИКАТА ВСИЧКИТЕ ДА ИМ ДОЙДЕ АКЪЛА НЕГЪРСКИ..(((((
39
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
а болните либийски дечица да го духат..в края на краищата има достатъчно маймуни по света..няколко по малко лошо няма..пък и либия вместо да си купува оръжия да си харчи петролните кинти за борба с спина..филм за маймуни..бати..
38
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
За това че в Либия са обвинили Кристияна за развратност.Тази жена трябваше да си остане там в затворите им.Как може да прави такива неща и да очаква да не я накажат.Браво на либийците че толкова време я държаха.
37
0
 
0
 
! Отговори
sas преди 16 години
А болните либийски дечица???За тях филм няма ли да има???И да има няма да е интересен.А този тук ще е направо порно - особено серията "Кристияна на плажа".:))))
36
0
 
2
 
! Отговори
stb преди 16 години
Преди да станем нация са ни заразили със злоба и омраза.При бай *** тя е безгранична.На апартаментите им ли завидяхте.Жалки сте!
35
0
 
2
 
! Отговори
X преди 16 години
дето се лее от повечето постове, далеч няма да стигнем. Та ние вече май сме забравили закъде сме тръгнали, след като ругаем 6 човека, прекарали 8 години в арабски затвор, на които през няколко месеца им казват:"Ще ви бесим, май няма да ви бесим, ама май ще ви бесим..."
34
2
 
0
 
! Отговори
sisi преди 16 години
gadni sestri. orevaha darjavata,stim sa shili gobleni v zatvora ne sa za jalene. az ne znam osaden na smart DA E NABELEN I NA4ERVEN.gadini. ZA RADI TEH STE PLASTAT I VNYCITE.MRASNICI.
33
0
 
1
 
! Отговори
Божкей! преди 16 години
От къде толкова зли хора се навъдихте, бе? От къде тая злоба и глад за чуждо нещастие? Какво за Могилино? Знаеш ли изобщо кога е сниман този филм? Ако чак сега си разбрал за нещастието там, то ти си сляп! Както и всички, които сипят помята върху медиците! Свинщина! Срам ме е от вас!
32
2
 
0
 
! Отговори
аз преди 16 години
Всички Вие които защитавате тези медицински *** не сте с всичкия си!А защо се мълчи след вчерашния филм за децата от Могилино?Или само тези пияни *** заслужават внимание?
31
0
 
0
 
! Отговори
voxy преди 16 години
вестникарско заглавие да се сложи, по-долу ясно е казано "бих искал ролите да бъдат изпълнени от Джоли..."