Не дължа! Не знам! Не мога!

Шефът на столичния електротранспорт обяви, че не дължи пари на „Трамкар“, не знаел защо го разпитват, не можел и да каже дали ще разпитват жена му
15 дек 2007 11:46,
4
Не дължа! Не знам! Не мога!
Йордан Василев. Снимка: elektrotransportsf.com
Близо два часа прокурор и дознател разпитваха директора на "Столичен електротранспорт" Йордан Василев.

Той бе извикан в прокуратурата в качеството му на свидетел по делото, което прокуратурата започна срещу директора на "Трамкар" Христоско Вретенаров.

Василев отказа да обясни какво е казал по време на разпита, докато производството не приключи.

„Нищо не дължа на "Трамкар", каза той и допълни, че всъщност не знае защо го разпитват.

Според него отстраняването на Вретенаров от длъжност и получаването на поръчка за два милиона и половина лева за изпълнение на услуга от страна на "Трамкар" нямат нищо общо, макар да са се случили в един и същи ден.

„Не мога да кажа дали съпругата ми ще бъде извикана на разпит“, допълни Василев.

Прокурорът Андрей Андреев заяви, че все още не е повдигнато обвинение срещу Йордан Василев по досъдебното производство, образувано и срещу него.

„Вероятно ще се наложи още един разпит на Василев, но не е ясно кога ще бъде осъществен“, добави Андреев.

Dnes.bg припомня, че името на Василев бе замесено в скандала с източването на „Трамкар“ от отстранения от длъжност шеф на дружеството Христоско Вретенаров.

Той обясни, че дал пари на Столичен електротранспорт /236 хил.лева/, пък те отишли във „виртуален офис“ на съпругата на Йордан Василев – Симона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
jmi4ko преди 16 години
какъв срам какво е това......та нима невиждате че разпродадоха цялата държава та даже и заедно със нас..уважаема ми ..Госпожо или Госпожице.
2
0
 
0
 
! Отговори
Иванова преди 16 години
Как не ги е срам. В България винаги е имало далавери и ще има. Защо ни занимавт с тях, след като всичко ще бъде потулено както винаги. Какво стана с Вальо Топлото, братята Маргини, катастрофата в Бяла, депутатската съпруга замесена с далаверата на лекарствата и още колко неща.
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
От много време насам точно тези пари откраднати от немногото държавни и общински фирми са останали главния ресурс от партийни каси - та до чисто мафиотски кръгове. И тези именно пари после се харчат за черни големи джипове и ***. А народа се спъва и си троши колите по държавните пътища и мръзне и се разболява из държавния транспорт и умира в държавните болници ... щото държавните парите ги няма ... ето къде са !