Австралиец задържан за клането в столицата

Инцидентът се разигра на площад "Света Неделя"; според МВР мъжът е наръгал с нож двамата младежи, единият от които почина в „Пирогов“
28 дек 2007 11:12,
61
Австралиец задържан за клането в столицата
Снимка: Булфото
Австралиец е задържан след снощния побой на площад "Света Неделя", при който загина 20-годишен младеж, а друг е в болница с прободна рана.

Най-вероятно чужденецът е наръгал с нож младежите.

Изясняват се причините и обстоятелствата около инцидента.

Dnes.bg припомня, че инцидентът се разигра след полунощ на ъгъла на булевардите "Александър Стамболийски" и "Мария Луиза".

В МВР е получено съобщение, че младежи се бият с ножове на улицата.



Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
0
 
! Отговори
Параноя преди 16 години
Всички до един тука пишете ПЪЛНИ БЕЗСМИСЛИЦИ от както тази новина е на този сайт. Докато компетентният орган (съдът) не се произнесе за това какво точно е станало ВИЕ можете да си плямпате ако искате и приказките на Шехерезада от "Хиляда и една нощ"! Безспорно е само това, че има един загинал и един ранен човек, другото са догатки и предположения. Какъв е смисъла на тях. Ами НИКАКЪВ. Вземете се в ръце и ПРЕСТАНЕТЕ!
59
0
 
0
 
! Отговори
az преди 16 години
traqbva da badem kato FORMAT 18 tova e ruska skinarska organizaciq i v rusiq vseki 4ujdenec koito ne e rusnak go melqt ot boi ako tva se be6e slu4ilo tam do sega avstralieca da e umrql 6tqha da go s4upat ot boi.ina4e mn sajalqvam za mom4eto .moite saboleznovaniq
58
0
 
0
 
! Отговори
Сашо Тарев преди 16 години
Само това мога да кажа защото хората го написаха неколкократно преди мен.Момчетата са били двайсетина, фашистчета, австралиеца е войник от британската армия, пънкар. Бил е с момиче, те им скочили, 5 едновременно бият момичето. Да ви кажа, никак не ми е жал. Жал ми е за Джок австралиеца.
57
0
 
0
 
! Отговори
Сашо Тарев преди 16 години
Само това мога да кажа защото хората го написаха неколкократно преди мен.Момчетата са били двайсетина, фашистчета, австралиеца е войник от британската армия, пънкар. Бил е с момиче, те им скочили, 5 едновременно бият момичето. Да ви кажа, никак не ми е жал. Жал ми е за Джок австралиеца.
56
0
 
0
 
! Отговори
www.andreymonov.com преди 16 години
Този австралиец не е човек, а звяр. Дано полчи довживотен затвор. Да погуби невинно момче в разцвета на силите му. Не е справедлив този свят. Не биваше така да става, Анди :(
55
0
 
0
 
! Отговори
shoshko преди 16 години
Много ви е жал за починалото момче и го изкарахте ангел, но хич не ми се струват ангели десет човека срещу един, някак си пропускате някои елементи. На запад в дискотеките не случайно точно подобни групи само от момчета и то в по-голям състав не се допускат до дискотеките. Защо? Защото се счита, че са групите, които предизвикват побоища. Някаде пишеше, че австралиеца е в армията, за тези които искат да разберат истината, може би трябва да се запитат как приемат някого в армията? ами я си помислете през колко тестове минават, включително наркотици. И как го изкарахте наркоман много ми е интересно или лунатик? Нещо много здраво не се вързва в цялата история, има нещо гнило най-малкото, и човек поне малко трябва да се замисли, преди да реши на коя страна да застане. Нормалните хора не нападат просто ей така, дори животните не нападат ей така. Само като ги предизвикаш. И аз се имам за нормален, но ако някой посегне на човек, когото обичам или го застраши по някакъв начин, еми и аз ще направя същото - ще ръгам и стрелям. Ако ще да го излежа после!
54
0
 
0
 
! Отговори
... преди 16 години
кажи,щом искаш да си чешеш езика...почивай в мир Андро!
53
0
 
0
 
! Отговори
Krieg преди 16 години
А, ако има желаещи мога да разкажа цялата случка.
52
0
 
0
 
! Отговори
Krieg преди 16 години
Момчетата са били двайсетина, фашистчета, австралиеца е войник от британската армия, пънкар. Бил е с момиче, те им скочили, 5 едновременно бият момичето. Да ви кажа, никак не ми е жал. Жал ми е за Джок австралиеца.
51
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 16 години
съболезнования на семеиството на момчетоРсъболезнование на семеиството на загиналото момче.няма справедливост в скапаната ни България.В моето семеиство гори същият огън и боли...........
50
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Приятелите на Андрей знаят много добре причината австралиеца да нападне. Истината е, че след стабилен запой, South Division (групичка левскари) попада на *** и почва да се заяжда с тях, австралиецът бил голям антифашист и затова се е намесил.
49
0
 
0
 
! Отговори
Спиридон преди 16 години
***, който управляват държавата, твърдо са решили да я направят дестинация за алкохолен и секс туризъм, по тази причина австралийския изверг ще има съдбата на Шийлд - демонстративно "правораздаване" и след това - Довиждане! Народе, съдбата е в твои ръце - ти решаваш, дали да живееш достойно или да изчезнеш в клоаката на разврата и всеобщото падение! Страшно е и че деградирали игноранти, като AcOrP стават все повече.Поклон пред паметта на младия Българин!
48
0
 
0
 
! Отговори
невярващ преди 16 години
Въпросното момче е жестоко убито, а въпреки това някои хора продължатава да се гаврвят с паметта му. Такива случаи показват колко ниско сме като общество, а Андрей и други подобни случаи са жертви на тази всеобща деградация. Жалко, че си отиват такива млади и жизнени хора, а още по-жалко е как ги изпращаме. Срам и позор. Мир на паметта му.
47
0
 
0
 
! Отговори
Makfera преди 16 години
Абе какви хора сте вие бе???Не познавам момчето което е загинало но,защо всеки казва те са били пияни,надрусани,*** и пр.Ти бил ли си там,че знаеш бе ***?Ето заради такива като вас след 10-20 години българите ще сме малцинсто и ще се гаврят с нас както си искат.А относно това дето го беще написал AcOrP ще му кажа само едно-Еи тарикат ела да се погавриш с мене ако искаш много се дразня на такива мнения и повярваи ми ако знаех кои си щях да те накарам да съжаляваш че си се родил.Такива като тебе трябва да се гърчат като червеи докато са живи и да бъдат стъпквани на всякъде.
46
0
 
0
 
! Отговори
jonkata преди 16 години
Какви хора сте вие, какъв народ, каква държава да плюят собствените си хора, да няма никаква подкрепа, докато не се подкрепим, за нищо не ставаме, защитавайте скапания чужденец, и му лижете ***, а дори и нашия човек да е бил виновен той е българин, и трябва да се предпази ама тука, от тези мнения които прочетох май българи няма. Чужденеца е дошъл и е убил тука така че трябва да си получи заслуженото при всички положения, а пък вие си пишете още глупости, май душевността на българина, измъчван от толкова робства и промит до мозъка на костите си няма да се завърне скоро...
45
0
 
0
 
! Отговори
nah преди 16 години
като вече няколко души писаха "познавам момчето" - защо не напишете каква е била случката, та да престанат тъпите коментари и гадания от ***. Само колко било добро. Ама те и добрите понякога се бият. Само че австралийците сигурно и са свикнали че при самоотбрана може да се ръгат (а не както в България си длъжен първо да се оставиш да те намушкат 10 пъти, за да не те осъдят на затвор после ако си отвърнал подобаващо) и за това се е стигнало дотам? Ама ето и аз гадая..
44
0
 
0
 
! Отговори
:| преди 16 години
Ne e 12 a 19 godi6no mom4e. Prosto predi tova pro4etoh za ranenoto 12 godi6no mom4e i sum se oburkal ;)
43
0
 
0
 
! Отговори
nah преди 16 години
а какво прави 12 годишно момче в 1 през нощта пред стриптиз клуб?
42
0
 
0
 
! Отговори
:| преди 16 години
Poznavam dosta ot mom4etata koita sa priqteli na zaginaliq Andrei i iskam da kaja 4e sa super svesni hora, koito u4at i rabotqt.Vtoriq ranen e 12 godi6no mom4e-sigurno to se e opitalo da ograbi ili da prebie nqkoi? Ne moga da povqrvam kak moje da pi6ete takiva gluposti... i na kude otivat ne6tata s tolkova mn jestoki i zlobni hora kato vas :( Otvratitelno jalki ste... sujalqvam vi.
41
0
 
0
 
! Отговори
Възмутен гражданин! преди 16 години
Понеже е чужденец, ще си го искат от Австралия! Ако го осъдят тук дано да е с доживотна присъда! Както знаете доживотната присъда е все още нашето най-тежко наказание и не го прилагат много! Ако беше в някой щат в Америка и го бяха избали за "ВИНОВЕН", тогава щеше да го очаква сигурна смъртна присъда!Важното е да бъде наказан за деянията си, сигурно преди този случай е нападал и други хора!