Новата жена на Саркози се снима чисто гола

Един пръстен, едно канапе и нито една дрешка – това е Карла Бруни
21 яну 2008 18:33,
61
Новата жена на Саркози се снима чисто гола
Новата първа дама на Франция- Карла Бруни. Снимка: АВС

Един пръстен, едно канапе и нито една дрешка – това е Карла Бруни, на чиито форми ще се любуват читателите на мъжкото списание „DT“ във февруарския му брой.

Това съобщава днес испанският всекидневник АВС.

„Списанието е избрало новата любов на френския президент Никола Саркози, за да направи инфарктен репортаж за палавата и чувствена Карла, която е само по пръстен и ботуши. Има ли нещо по-предизвикателно?“ - възкликва АВС.

Вестникът добавя, че досега никой не я е виждал в такъв сластен вид. „И това става в момент, когато съблазнителната Карла Бруни е окупирала първите страници, статиите и телевизионния екран, откакто Саркози призна, че са сгодени“.

Dnes.bg припомня, че според вестник "Ест репюбликен" Никола Саркози и бившата италианска манекенка Карла Бруни са се оженили в Елисейския дворец в Париж.

Запитани за това разкритие на вестника, говорителят на Елисейския дворец Давид Мартинон и ръководителят на пресслужбата на президентството Франк Луврие заявиха, че нямат коментар по въпроса.

През януари тази година също така стана ясно, че френски съд отхвърли искането на бившата съпруга на Никола Саркози- Сесилия, да забрани разпространението на посветена на нея книга, в която тя уж наричала френския президент неверен съпруг и не особено грижовен баща.

Адвокатът на Сесилия съобщи, че тя ще обжалва решението на съда.

В книга, посветена на нея, се разказва, че охраната на Сесилия Саркози по нейно нареждане е разбила с огнестрелните си оръжия ключалките на килиите в затвора Джудейда, за да освободи българските медици.

По-късно от Елисейския дворец отрекоха това твърдение. Книгата се казва „Раздели“ и е написана от журналистите Дармон и Дере.

Същевременно почти не минава ден без някоя нова информация за най-известната в момента двойка в света- Карла Бруни и френския президент Никола Саркози.

След историята с идентичните пръстени, които Саркози подарил и на бившата си съпруга, и на настоящата си приятелка, дойде и твърдението, че Карла Бруни е бременна.

Това съобщи всекидневникът “20 Minutes”, който базира твърдението си на неотдавнашното посещение на Карла Бруни в американската клиника в Neuilly.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
0
 
! Отговори
Модерен преди 16 години
"Първата дама" може да е готина, но и куца възпитанието - но и "Сарко" май и е лика-прилика. Ама те са модерна двойка, в днешния свят е така - повечко зрелища за едни и повечко хляб за други. Я по-бързо да се модернизираме и гледаме от Буш и Саркози, а не от "изостаналите" китайци и руснаци!!! Сега искам порно сесия с президентското семейство, ама ако може 3-ка и с друг пич, че президента нещо не ме кефи.
59
0
 
0
 
! Отговори
Mars преди 16 години
:) opredeleno gotina jena :D
58
0
 
0
 
! Отговори
didi преди 16 години
ne se pravete na takiva moralisti molia vi!!!!!!!
57
0
 
0
 
! Отговори
ирина преди 16 години
то че е взел за жена,си ясно,никой не му завижда,става въпрос не за хубоста на тази женичка,а за морал и почтеноста
56
0
 
0
 
! Отговори
Kazanova преди 16 години
mi kakto vijdate Sarko se e minal-ni6to osobeno ne e mazkata-kasi i slabi kraka-kato na stara moma i raze na doya4ka ot kolhoz-ai 4estito Sarko:) golem balak si
55
0
 
0
 
! Отговори
5ko преди 16 години
Като чета коментарите оставам с впечатление че според повечето една жена имаща касателство към политиката трябва да е с физиката и излъчването на Мадлин Олбрайт, да ме прощава - нищо лично. В края на краищата Саркози си я е взел за жена не за политически съветник . Можем само да му завиждаме за това а тези които не я харесват-"гроздето е кисело".
54
0
 
0
 
! Отговори
Zabluden преди 16 години
a ti kato jiveesh v "fr" da ne si 100 kila, kompleksar4e :)))otnosno statiata: usetete kak franciq polegna na USA chrez sarkozi, sega ve4e propadnaha francuzite!
53
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
az jivea v fr.i tuk o6te oficialno nee sob6teno za braka im.v BG;ve4e gili foto sesii ima ebati saita ebati i darjavata xa xa xa
52
0
 
0
 
! Отговори
Пешо преди 16 години
Ми топло и е на жената - съблякла се. Мъжа и има пари да си плати парното и го дъни на шест!
51
0
 
0
 
! Отговори
uli преди 16 години
ami spored men tq ne e gola.kakvo i se vijda?nito zizi, nito dype ili...
50
0
 
0
 
! Отговори
Мамантос преди 16 години
Радвайте се и се възхищавайте, господа евроатлантисти!Още едно проявление на цивилизационния ВИ избор!
49
0
 
0
 
! Отговори
ирина преди 16 години
французи са големи развратници,не можем да ги сравняваме с българки,честолюбиви и порядъчни,да гледат семейство и да си претрепват от работа. тази Карла сигурно в живота не имала по тежка работа от събличането си.
48
0
 
0
 
! Отговори
стан преди 16 години
бас държа, че това е стара снимка. лошото е, че ги има в изобилие и докато свят, светува, ще ни ги показват. но проблема си е единствено на френския президент. да е мислил, когато я е избирал за съпруга и първа дама. дано не я налепят по клозетите в бистрата. те там са доста много.
47
0
 
0
 
! Отговори
Flo преди 16 години
"тази жена с такава морал,може и по прашки да взема решения по държавни дела,нали е първа дама"*** му майката колко е облечена или съблечена, това няма НИЩО общо с вземането на решения. Освен това нали и държавниците са хора, могат да се женят, развеждат, събличат, чукат... Каквото им душа иска и това НЯМА общо с управлението им. Нашите като са толкова примерни да не им е качествена работата? Ама французите са си добре, нали...
46
0
 
0
 
! Отговори
Шчекн Итрч преди 16 години
...на Саркози. Пълен хай-лайф- аджия. Не му пука от никои и си кема само с манекенки (ама от класа, не като нашите ***). Аз знам за неговия личен живот повече, отколкото за държавническия му :)
45
0
 
0
 
! Отговори
fani преди 16 години
Ужас!!! И тази ще е първа дама на Франция! Срам и позор!!!!
44
0
 
0
 
! Отговори
Французин отказващ с преди 16 години
Искам да правя сиране, искам да правя любов
43
0
 
0
 
! Отговори
ирина преди 16 години
тази жена с такава морал,може и по прашки да взема решения по държавни дела,нали е първа дама. помня колко коментари отрицателни бяха за руски президент,че свалил само риза в почивка си на риболов. но тази дама от първият ден на брака си с френският президент вече чисто гола по списания и то по собствено желание
42
0
 
0
 
! Отговори
Beckham преди 16 години
Абе брато!!! Таман бях тръгнал да обядвам....направо ми съсипа апетита.
41
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ето...настъпиха Радини вълнения...изобщо не му е спаднал рейтинка на Саркози, ама хич даже! И защо употребяваш думата "морал" за гаджето му, а не изкоментираш моралните устои на политиците в собствената си страна и най-вече на президента и - агент?