Клара отива в Балван

Пращат раненото в Трън момиче в Дом край Велико Търново; Клара и Емил бяха изписани днес
20 мар 2008 16:35,
13
Клара отива в Балван
Клара и Емил. Снимка: Булфото

15-годишна Клара от Дома за деца в Трън, ще бъде преместена за шест месеца в Дом край великотърновското село Балван.

Там тя ще бъда настанена в кризисен център заради противообществените си прояви.

Ден след инцидента от Дирекцията за социално подпомагане в Перник съобщиха, че момичето е нежелано от семейството си.

Още на 40-ия ден след раждането си е била изоставена от майка си. Баща й е алкохолик. Препитава се като клошар и "всичко, което изкара, го изпива", разказаха социални работници.

От осемгодишна Клара започнала да краде и да проси, била „проблемно дете“, твърдят още социалните работници.

Момичето бе ранено от педофила Асен Илиев, който стреля срещу трима възпитаници на Дома.

На 12 март той уби 15-годишната Лиляна Тодорова и рани Клара и 12-годишния Емил.

Днес Клара и Емил са изписани от пернишката болница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
шихан преди 16 години
за проблемните хора все ще си живеем в затвор. Затвор за душите ни. може и да не виждате телените огради но оградите които сами сме изидали за затвора си са с по остри бодли и от най-дебелата гранична тел. тежко на живо зазиданите в БГ зомбита които малко по малко се превръщат във фабрики за .
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Тази история за малкото момченце, което мисли майка си за ангел наестина ме разчувства, но и натажи. Децата са като цветята, чести и невинни души, които се нуждаят от любов и грижа по същият начин по който цветята се нуждаят от слънце и вода.Жал ми е за такива деца като Клара и немога да я съдя за това в което се е превърнала. Тя не е родена като "проблемно дете" (каквото и да значи това), а е просто дете с проблеми. Дете което никога не е усетило любовта на майка си, дете което незнае какво е бащина закрила... това е тъжно. За съжаление никои не може да промени миналотой и да изличи горчивите спомени, които тя се опитва да забрави чрез поведението си, но поне можем да се опитаме да и покажем, че на света има и други неща като любов, грижа, приятелство... и че тя не е сама, че има хора които са готови да и бъдат приятели и да споделят неините малки радости от живота.
10
0
 
0
 
! Отговори
snake eater преди 16 години
Е защо толкоз много пунктуация ся?!
9
0
 
0
 
! Отговори
Чък Норис преди 16 години
Аз не обичам да слушам за Бенджамин Франклин,обичам банкнотите с неговия лик
8
0
 
0
 
! Отговори
без значение преди 16 години
връчете я на местанката да я възпитава и закриля
7
0
 
0
 
! Отговори
makarena преди 16 години
otnosno postypkata na Asen-nqmam dumi,no po ste4enia na obstoqtelstvata sym sypruga na pyrvorodniq mu sin,koito bix kazala 4e e imal kysmet Asen da go otxvyrli i da raste i jivee dale4 ot nego.Ne go poznavam li4no za6toto mejdu zatvur i zatvor nqma6e kak da go vidq,no ne sym izgubila ni6to.Supruga mi e neveroqtna li4nost,4ovek s 4ista syvest i absoliutno dostoinstvo,po ni6to ne prili4a na izverga za kogoto stava vypros.Vzmuten e ot novinata-u4uden ne e za6toto be6e na qsno 4e idiota,koito go e syzdal 6te6e da prikliu4i tragi4no.V sistemata na pravosydieto na b-q ima mnogo praznoti no tova ne dava pravo na nikoi da gospodarstva s ostanalite,za tova 4e po edin ili drug na4in sa o6teteni ot jivota.Vsi4ko e vypros na syvest.
6
0
 
0
 
! Отговори
musicman преди 16 години
тя е само 15 годишна!!!!!!!!!!ВСЕ ОЩЕ Е ДЕТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!и тя като всяко дете,иска някой да я гушне,да я погали,да я целуне и да и покаже че е важна,значима и обичана!!!!!не мога да си представя.......един все още неоформен характер,да му покажеш че значи нещо,в тоя живот и то,хей така напук,да продължава с "проблемното" си държане!!!!!!кой му е показал на това дете,че го обича???какво хубаво е видяло,в досегашния си живот????та то е........като едно наплашено улично куче,което само го бият и му се карат!!!!дори и уличното куче,когато го погалиш и му дадеш коричка хляб,започва да си върти опашката и да те гледа в очите все едно ти казва "вземи ме при теб и се грижи за мен!"а това........"проблемно" дете,кой го е погалил по ***,или му е казало мила дума??????????????за сетен път се убеждавам,че това хората сме най-голямата отврат на тая планета!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
...най-красивият ангел...Просто е чудесно!:)))))))
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
tazi *** Klara e zavarshena prostitutka.Taka che da vzemat da q obqvqt na targ suteniorite da nadavat za da q vzemat.Pone shte varne na darjavata chast ot parite koito e izharchela
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Не Клара е "проблемна", проблемна е държавата ни
2
0
 
0
 
! Отговори
Viking преди 16 години
Горкото дете!Нежелано от никого!Как е стигнало дотук?Може би всички "държавни органи" и подобни организации трябва да прочетат тази статия-открия в Блог.вг и всички останали да се замислимНай-красивият ангелНа ***, каквото му е на устата, това му е на сърцето, а на мъдреца каквото му е на сърцето, това му е на устата.БЕНДЖАМИН ФРАНКЛИН/photos/29840/original/ange-1134992812-t .jpg/photos/29840/original/ange-1134992812-t.jpg От 20 години представям пред хората личността на Бенджамин Франклин. Макар че повечето ми ангажименти са за лекции пред служители на големи компании и пред конференции, много обичам да говоря пред ученици. Когато работя за някоя голяма компания извън района на Филаделфия, редовно моля да спонсорират две мои лекции в училища, като един вид отплата към обществото.Установил съм, че дори малките деца приемат много добре смисъла на лекциите, които изнасям чрез историите за личността на Бенджамин Франклин. Насърчавам ги да задават всякакви въпроси и обикновено ме питат много интересни неща. Личността на Бенджамин Франклин често става толкова реална за учениците, че те забравят недоверието си и започват разговор с мен сякаш аз съм истинският Бенджамин Франклин. Един ден, след лекцията в едно начално училище, отидох в стаята на петокласниците, за да отговарям на въпросите на всички изучаващи американска история. Един ученик вдигна ръка и каза:-Мислех, че сте умрял.Това не ми се случваше за пръв път, затова рекох:- Да, умрях на 17 април 1790 година, когато бях на 84 години, но не ми хареса и затова повече никога няма да го правя.Веднага помолих за други въпроси и видях едно момченце в дъното, което вдигаше ръка. То попита:-Когато бяхте на небето, видяхте ли там майка ми?-Сърцето ми спря. Искаше ми се земята да се разтвори и да ме погълне. Единственото, което си помислих, беше: Внимавай да не изтърсиш някоя глупост!"Напълно разбирах, че за да успее едно 11-годишно момченце да зададе такъв въпрос пред всичките си съученици, това трябва да е или много скорошно преживяване, или много голям проблем. Знаех, също така, че непременно трябва да кажа нещо.Тогава се чух да казвам:-Не съм сигурен дали тя е онази, за която се сещам, но ако съм прав, тя беше най-красивият ангел на небето.Усмивката на лицето му ми подсказа, че съм намерил правилния отговор. Не знам откъде ми дойде, но според мен получих малко помощ от най-красивия ангел.РАЛФ АРЧБОЛДАвтор: dika999 Категория: ДругиПрочетен: 384 Коментари: 8http://dika999.blog.bg/viewpost.php?id=174203
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Що не я вземете у Софето бе ?

Спонсорирани публикации