Господ е един гигантски вибратор в небето...

Холивудските знаменитости и размишленията им раждат бисери. Тук са
25 мар 2008 14:36,
15
Господ е един гигантски вибратор в небето...
Снимка: zpluspartners.com

Както е известно, някои холивудски знаменитости не се отличават с голям ум и широк кръгозор, макар че във връзка с дейността си им се налага да се изказват по разни теми.

Британският вестник The Sun демонстрира какво се получава понякога от това.

„Та къде тази година ще се проведе кинофестивалът в Кан?“ - "логичен" въпрос, зададен от певицата Кристина Агилера.

„Налагало ми се е да пътувам до много места зад морето... например, в Канада“ - Бритни Спиърс, американска певица.

„Много съм привързан към родителите си, особено към майка ми и баща ми“ - Грег Норман – играч на голф.

„Когато гледам телевизия и виждам тези бедни гладуващи дечица по света, не мога да сдържа сълзите си. Аз бих искала да съм също така слаба, но без всичките тези мъчения, смърт и тем подобни“ - реплика на певицата Марая Кери.

„Не съм на диета. Просто не ям толкова, колкото ми се иска“ - Линда Еванджелиста, модел.

„Единственият щастлив актьор е мъртвият актьор, защото само тогава не е нужно да се преструваш. След като умра, аз най-вероятно ще се преродя в четка за рисуване“ - Силвестър Сталоун, актьор.

„Не страдам от анорексия. Аз съм от Тексас. Нима хората в Тексас страдат от анорексия? Не съм чувала за такова нещо. Това се отнася и за мен.“ - Джесика Симпсън, актриса.

„Пушенето убива. Ако сте убити, губите много важна част от живота си“ - Брук Шийлдс, актриса.

„Никога не ми се е искало да ида в Япония. Просто защото не харесвам риба. А знам, че тя е много популярна при тях там, в Африка“ - отново Бритни Спиърс.

„Не знам дали в живота ми е имало ключово събитие, което ме е променило, но за пръв път правих секс на 14 години“ - Анджелина Джоли, актриса.

„Аз имам добър вкус. Той ми е вроден“ - Дейвид Хаселхоф, актьор.

„Мисля, че филмът „Баровки“ е много дълбок. Мисля, че е дълбок в смисъл такъв, че е много лек. Мисля, че лекотата трябва да идва от много дълбоки места, ако е истинска лекота, де“ - Алиша Силвърстоун, актриса.

„Мисля, че Господ е един гигантски вибратор в небето... пулсиращата сила на невидимата енергия“ - Дейвид Аркет, актьор.

„Аз съм убеден, че хомосексуалният брак трябва да е само между мъж и жена“ - Арнолд Шварценегер, губернатор на Калифорния.

„Той говори английски, испански. Освен това той е човек, който говори два езика“ - Дон Кинг, боксов мениджър.

„Чувствам се най-добре, когато съм щастлива“ - Уинона Райдър, актриса.

„Изведнъж ставаш своего рода американския Бен Ладен. Осама Бен Ладен е единственият, който ме разбира“ - Робърт Кели, R'n'b изпълнител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
31
 
! Отговори
евсун преди 13 години
Малко акъл да имаш, но навреме да то дойде! :-)))
14
1
 
31
 
! Отговори
преди 15 години
Някои хора които пишат извратености за Твореца на всемира ще си платят като му дойде времето според волята Му!!!
13
0
 
31
 
! Отговори
gandoni преди 16 години
сега трябва някоя голяма национална агенция да направи допитване до всички ползващи такива атрибути , ако им предложат безплатно , обикновен китайски вибратор ли ще изберат или оня големия - горе...
12
0
 
31
 
! Отговори
blabla преди 16 години
Да не забравяме, че скъпите ни интервюирани все пак са не какви да е, а американци! Хората от американски произхос се славят с не особено високата си интелектуална мощ (говорим за 0.2 от 5 примерно). Така че тези изказвания не са нито необичайни, нито лъжовни, гарантирам Ви! Абе, това американското племе трябва да се забрани със закон, бе!!!
11
0
 
31
 
! Отговори
Zmee преди 16 години
Отидете и питайте нещо хората по Софийските улици - може да се получат и по-яки бисери.Само дето разликата е, че тези тук са известни и някой би си направил труда изобщо да ги интервьюира, за разлика от...
10
0
 
31
 
! Отговори
Хосе преди 16 години
Тя глупостта не ходи по гората....нищо чудно...за хора, които с еинтересуват само от това как изглеждат и как звучат, и за които най-сложното нещо в живота им е да си запомнят репликите, не бива да ни изненадват горните изказвания. Бъдете милостиви...тия хора са затъпели от това, че живота им преминава само с една професия.....
9
0
 
31
 
! Отговори
преди 16 години
Айде, айде, нормално е да не са толкова умни, но за сметка на това поне са световноизвестни! А нашите т.нар. "звезди" да не би да са малко по-прости - освен да се хилят, когато не знаят каквода говорят, и речника им да е съставен от клишета, какво друго могат! Да, да правят пари с просташкия си "талант", в повечето случаи предимно сексуален. Гейове, лесбийки, травестити.... а бе ето го модела им.... по-горе, в заглавието
8
0
 
31
 
! Отговори
преди 16 години
Защо никой не пише и за нашите... За тъпите чалги ,че и певиците и певците чалгарски по рождение са *** и нищо поетично няма в тяхните песни. Че повечето незнаят добре български, че са платени и нивото на култура е НУЛА!!!
7
0
 
31
 
! Отговори
БАТ'БАЙ ТИ ГАНЮ преди 16 години
ШИ *** ЗВИНЯЯЯТЕ.....МАААААА.....ЗА КООООО"" СТААААА.....ВАПРОС....
6
0
 
31
 
! Отговори
kolko mn glupavi xor преди 16 години
tiq napravo 4upqt rekordi lellele dobre 4e ne sa gi pitali ne6to po trudno 4e togava 6te6e da e o6te po tragi4no DA JIVEE PROSTOTIQTA
5
0
 
31
 
! Отговори
theNiksan преди 16 години
Бритниту ме разби с нейните "умозаключения"!
4
0
 
31
 
! Отговори
pesimistka преди 16 години
Пушенето убива. Ако сте убити, губите много важна част от живота си - Брук Шийлдс, актриса.това ми напомня на друга дна мисъл, но която има смисъл : "Живей сега, защото много дълго време ще си мъртъв."
3
0
 
31
 
! Отговори
ronja преди 16 години
Умопомрачително, толкова *** а толкова богати и известни, явно големия вибратор обича да си прави шеги с хората...
2
0
 
31
 
! Отговори
жена преди 16 години
Горецитираните дами и господа си имат достатъчно пари, че честно казано много им "пука", че се изказват "неподготвени"! За жалост!
1
0
 
31
 
! Отговори
DevilishSoul преди 16 години
Всичко тов ами звучи като новият пролетен хит, последвал мълниеносно станлият стветовно известен "Кен Лиии..." : "Куйович, Муйович, *уйович"... Да видим до къде ще се изкчат в топ-листата:)