Доган: Промени в правителството ще има

Ще бъдат направени персонални и структурни промени в правителството, заяви лидерът на ДПС
11 апр 2008 16:41,
41
Доган: Промени в правителството ще има
На този етап оставката на Петков не решава проблемите в МВР, посочи Доган. Снимка: БГНЕС

Ще бъдат направени персонални и структурни промени в правителството, заяви лидерът на ДПС Ахмед Доган в Народното събрание минути след гласуването на вота на недоверие.

На този етап оставката на Румен Петков не решава проблемите в МВР, посочи Доган.

Друг е въпросът дали оставането му ще ги реши, допълни той.

Промените и в МВР, и в правителството не трябва да се отлагат във времето, категоричен бе Доган. Според него съществуват два риска. Единият е вътрешният риск- да не се намерят адекватни послания към обществото и управляващите да бъдат "наказани".

Другият е риск е външният и е свързан с нашите европейски партньори- в случай, че не предприемем адекватни политически действия за структурни и персонални промени в кабинета, уточни Доган.

Промените в правителството ще целят неговата структура и персонален състав да отговаря на актуализираната програма на правителството, каза още лидерът на ДПС. Трябва да се държим като адекватен политически субект, който ще се ангажира с материализирането на тази програма, допълни той. Амбицията на коалицията и на премиера е много голяма, тъй като МВР има последен шанс да се реформира, посочи Доган.

Той допусна, че в началото на мандата е подценена чувствителността на обществото към определени негативи в МВР. Това е нашата вина и тази чувствителност трябва да се вземе като обективен факт при реформата, обясни Доган.

Той заяви, че не упреква НДСВ заради начина им на гласуване днес и допълни, че това е техен избор. Когато има вотове на доверие или недоверие, желанието за допълнителен политически дивидент на една политическа сила я обсебва и понякога води до неадекватни решения или неадекватно поведение, каза Доган.

Той отбеляза, че през годините ДПС се е утвърдило като предвидим и лоялен политически партньор. При днешното гласуване на вота на недоверие ДПС направи своя избор, посочи Доган.

Dnes.bg припомня, че петият вот на недоверие за обвързаността на правителството с организираната престъпност не мина и кабинетът на Сергей Станишев отново оцеля.

От общо 234 депутати 117 отхвърлиха вота на недоверие, 82 го подкрепиха, а 35 гласуваха "въздържал се".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
*** научисе да пише Костов е а Костоф
39
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ами като ги изкараме няма да ги има. Да си ходят в Турция да е*ат там. Турци тук никой не иска. То кой ли ги иска ..
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
1.Не е търци,а турци.И като ги изкарате какво? Вярно бе по българско по хубаво и по - чисто ще ви е*ат майната.
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
аз предлагам една единствена промяна в правителството изкарването на цялата парламентарна група на ДПС от парламента и забраняването на търците да се месят в политиката на България!!!
36
0
 
0
 
! Отговори
Гласоподавателя преди 16 години
Скапана *** ***, след 500 години търско робство пак турци ще управляват България...Вижте докъде я докарахте алчни, ненаяли се гадове, като се започне от Костоф,Петыо коня-пардон Стояноф, мине се през разни там Муравей Радефци, Милен Велчефци,испански комарджии-Кобурскотовци, настоящи престъпници и техните обръчи от фирми, не мислете, че само рязаната карабина Доганоф ги има.Има ги и младия шебек и те сега затова са в нокдаун.Нищо чудно някой ден и турчин да стане премиер,заради самочуствието и наглостта на нашите БГ политически мишоци......долна пасмина!
35
0
 
0
 
! Отговори
dogan преди 16 години
dogan,svetat 6te stane po-dobar,ako ti umre6.
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 16 години
Q vijte kogato nqkaf se okaza 4e e bil s 300 imena .... nqma tyn-myn vednaga go izgoni.
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
В адресите които дадох се появява по странни причини по една шпация. За да отворите адреса трябва да махнете шпацията иначе се показва съобщение за липсващ документ. Наистина е интересно да се видят унищожителите на българската природа както и някои мафиоти които все още са в правителството въпреки откровенните им публични престъпления и връзки с организираната престъпност.
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ДПС не може да застане срещу Румбата, защото те са всичките агенти на ДС - и ги е страх че той може да извади нещо срещу тях.....Даве Доган беше нещо много запотен по време на изказването си......
31
0
 
0
 
! Отговори
sas преди 16 години
s dve dumi ... EDUR MAFIOT
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Появи се една спация накрая та ето го още веднъж:bgblacklist.blogspot.com/2008/02/blog-pos t_1854.html
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ахмед Демир Доган - "кръстникът" на дървената мафия, на чиято съвест тежат повечето горски пожари в България (а с това и смъртта на пожарникарите участвали в гасенето). Притежава над 300 хотела, построени полузаконно в защитени територии или в съседство с тях. Само за сведение: Ахмед Доган е бивш шеф на турска сепаратистка организация и доносник на Държавна сигурност.Инфото е от: bgblacklist.blogspot.com/2008/02/blog-post_1854.ht mlТам ще намерите и много други.
28
0
 
0
 
! Отговори
Fesa преди 16 години
Shtom kazvash che turcite sa tapi kato galo6i ya vish istoriata koy e robuval 500 godini :) e takiva prosti balgari kato teb kat gi ima nqma da stigne bulgaria do nikade
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
И ГОЛЯМ ПОЛИТИК ЩОМ- УСПЯ ДА ПОТУРЧИ БЪЛГАРИЯ И ДА РАЗДАДЕ МИНИСТЕРСКИ ПОСТОВЕ НА НЕКАДЪРНИ КАДЪНИ И ФЕСОВЕ !!!!! той е главният БЕЙ НА БГ.
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
A be tapi rasisti skapani,vsichkite deto pishete po foruma!!!*** imalo,turci imalo edi kakvi si imalo!!!ami da ima i navsqkade i shte ima,vie kakvo iskate kato *** da gi pretopim na sapun li be skapanqci,,,,,,,,,,,,,,deba!!!A kolkoto do Dogan vsichki go priznavat,che e edin ot nai dobrite politici v BG,vapreki tova che e turchin!Az ne moga da rabera zashto trqbva da sashtestvuva takova razgranichenie mejdu religiite!PROST NAROD SLABA DARJAV!!!!!!!
25
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 16 години
da ama zad nego e turskoto naselenie ,vsi4ko napraveno na nego e napraveno na turcite!!!
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Хайде стига сте циврили, Румен Петков си заминава до дни, правителството остава и си завършва мандата, страната е стабилна, икономиката е най-добре от 18 години и криза няма да има, за разлика от Америка, където вече има. Циврите от чужбина колко зле било тука ... хайде мийте си чиниите и си трайте ...
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Tоя горе на снимката няма да е трудна мишена за някой добър снайперист
22
0
 
0
 
! Отговори
koko преди 16 години
Тва е скапана държава. *** живеят там без да се подчиняват на никави закони и порядки, безчинстват и тарашат. Турското малцинство/все още/ управлява вече втори мандат страната, а да не говорим за районите със местно самоуправление - там е страшно, като Косово е! Земята се изкупува от Туците на север от Турската и Гръцката граница всекидневно! Мусюлманите в България наричат себеси Турци/и българите така ги наричат/Младите и качествени, интелигентни и переспективни хора НАПУСНАХА помиината яма! Някои от тях от любов към родината и наивност се връщат, за да заживеят нормален живот, но след няколко несправедливости/измами, обири, побои, зплахи, рекети, корупция, несправедливост и още много/ отново си събират багажа и заминават отново/този път задълго, за много от тях това и ще е пътя, да не говоря за децата им/ Мутрите се избиват все още помежду си, а тях и децата ги знаят кои са, но какво от това! Тези деца така израстват и формират ценосттите си - познайте какви са им идеалите. Семейството в БГ - разбито! Идеал за мъж - успяла мутра! Идеал за жена - успяла ! БГ политик - инстумент, свързващо звено м/у далаверата и държавната собственост/общите,обществени блага/... мога да пиша добезкрай, но имам поважни наща да свърша. Мъчно ми е за близките ми!
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Емел Етем, Масларова, Доган, Петков, Станишев...