Джоли отмъкна патлака на Лара Крофт

Актрисата умее да се бие, но се страхува да шофира
3 юни 2008 12:01, Петя Славова
12
Джоли отмъкна патлака на Лара Крофт
Снимка: БГНЕС

Анджелина Джоли може да се защитава не само на кино.

Холивудската звезда съобщи, че с Брад Пит държи в дома си такива пистолети, каквито  са използвани за снимките на филма Tomb Raider (Лара Крофт. Люлката на живота").

В интервю на британското издание Mail on Sunday актрисата призна, че по време на снимките много са й харесали тези автоматични пистолети и е решила да си ги има вкъщи.

“За самоотбрана купих оригинала, това е истинско оръжие, което ние използваме във филма. С Брад не сме противници на идеята човек да има такова средство за предпазване в дома си. И да - аз мога да го използвам, ако се наложи, ще се справя.” - заявила Джоли.

32- годишната актриса, която е посланик на добра воля в ООН, обяснява, че освен хладното оръжие, може да използва добре и ръцете си, с които умее доста интересни и опасни хватки.

Затова пък звездата се страхува да шофира.

Страхът й е най-вече от папараците, които я следят на всяка крачка. „Обожавам да шофирам, но в последно време това не ми се случва често, защото не обичам да бъде преследвана от папараците“, споделя Джоли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
лара крофт преди 15 години
лара крофт е много готина
10
0
 
0
 
! Отговори
блейко преди 15 години
Ъъъъ.. не че нещо ама аз съм длъжен да попитам... каква точно е връзката между пушкало което оставя дупки с размерите на главата на новородено и хладно оръжие? (почесване-по-темето)
9
0
 
0
 
! Отговори
Баязид Светкавицата преди 15 години
Ленчето Пенева от страх да не я уволнят ходи без бикини на работа
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Gotina si e kaka Andji! Mnogo mi e simpatichna.
7
0
 
0
 
! Отговори
Михаил преди 15 години
Тамън си бях помислил, че писачите на Днес.бг са ги пратили на курс по български език, и ето - поредната статия със смислови противоречия. И последно - Джоли "страхува" ли се да шофира, или "обожава" да шофира... Може би просто се "притеснява" да шофира, но дали читателя трябва да подразбира по-интересните места от текста...Днес.бг - вземете за пример статията с преработения танк, махнете повторенията на думите "които" и "което", и ще получите шаблон, по който да представяте пред читателите си новините с думи, които носят смислова информация. Пуснете си филма "Teacher's Pet", и разберете какво се иска от журналиста, за да напише хубава статия. За снимките - ясно, няма смисъл да се бие път до Варна, за да се снима катастрофирал камион, но думите са това, което четем тук.Хайде със здраве. Критиката е, за да стане Днес.бг едно по-добро място, с повече читатели и реклами.
6
0
 
0
 
! Отговори
aawi преди 15 години
Добре че не са и свалили бикините без да разбере
5
0
 
1
 
! Отговори
vde преди 15 години
Много ми е интересно да я видя как стреля Джолката с Desert eagle 50ти калибър и по-точно да я видя как стреля с повече от 5 изтрела.
4
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Две гарванови пера два бисери сини два разкъсани бряга две търсещи дири два слога преплетени два скършени люляка два забързани облака днес се целунаха.
3
0
 
0
 
! Отговори
Чочи преди 15 години
Знае тази кака какво да си купи- Heckler & Koch USP Match. Поздрави : )
2
0
 
0
 
! Отговори
anon преди 15 години
Всичко хубаво, само дето не разбрахме родила ли е или не??
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Кой каквото си иска да говори, но това е една мнооого яка мацка. :)