Заигравките на кмета

Според Борисов президентът плашел тройката с него, "ако милее за държавата, трябва да отидем на предсрочни избори”, подчерта кметът
16 юни 2008 09:28,
18
Заигравките на кмета
Снимка: БГНЕС

„Мисля, че президентът Първанов вече е с доста опит в политиката. Той точно го каза, че когато сме в един отбор, ние побеждаваме. Но според мен той ги плаши, че ако не влязат в час, ако не почнат отново да го слушат, ще паднат зад борда", обяви пред Нова телевизия столичният кмет Бойко Борисов.

Той наблегна на това, че президентът не критикува управляващите за огромните корупционни скандали, а отправя към тях „една толерантна закачка”.

„Ако президентът беше срещу управляващите, ако е държавник, който милее за държавата, трябва да отидем на предсрочни избори”, подчерта Борисов.

Той отново заяви, че ГЕРБ няма да прави коалиция с БСП и ДПС, но призова лидера на ДСБ Иван Костов да разруши „магистралата между БСП и ДСБ в Столичния общински съвет”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
Доню Донев преди 15 години
Някой реагира бързо и в 16 постави адреса на филмчето, който няколко пъти дне с ми трият или с целия коментар, или само него. Затова благодаря. Интересно дали сега ще остане или ще изтрият или променят 16.
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
http://rutube.ru/tracks/303219.html?v=1c48cd0d7f3a a6db30b485564e7222c2
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
SAMO ATAKA 6TE NI IZVADI OT BATAKA!!POBEDA-ATAKA!!
14
0
 
0
 
! Отговори
БРЦК преди 15 години
Не ме кой ще е на власт,само ДПС да го духа...вън турците от БГ
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Бойко ще бъде ! а костов няма да е дори депутат.
12
0
 
0
 
! Отговори
PAPI преди 15 години
Adi be Boikoooo ... dai da idva izbori , v teb mi e poslednata nadejda za tazi dyrjava ...
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Рентите ги събира жената на Бойко Борисов, бившите му ортаци от СИК, прелятата се *** от НДСВ в ГЕРБ. Няма кой да ви поверва на глупостите, не и в този форум!
10
0
 
0
 
! Отговори
Доню Донев преди 15 години
Да, истината си е истина... Ами трийте и цели коментари или както в последния случай препратката за филмчето, все тая - Бог забавя, но не забравя. И все пак отново посочвам едно от нещата във връзка с темата:
9
0
 
0
 
! Отговори
Доню Донев преди 15 години
Преди час написах коментар, който бързо-бързо беше изтрит. Е значи съм бил прав, затова ще го повторя по смисъли да видим дали и след колко време ще го изтрият.Та става дума, че и Първанов, и Борисов и ... и изобщо цялата наша "невероятна" политическа класа са си в час. Е, пред се дърлят за това-онова, но иначе са си в час, слушкат когото трябва и си папкат, папкат...Явно добре са ги подбрали, инструктирали и добре им дърпат конците двете първи власти над тях - лихварите-банкери и контрадезинформаторите-журналисти. И за да не обяснявам надълго, който се интересува от същността на нещата, да гледа
8
0
 
0
 
! Отговори
чочко преди 15 години
Значи,ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА!Няма значение за кого!ТРЯБВА!Въпроса е:КАКВО ЩЕ ПРОМЕНИ ТАКОВА ГЛАСУВАНЕ!?!
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
В тоя форум е пълно с костовистчета-рентиерчета, на които им пресъхна устата да плюят Бойко, защото точно Бойко им развали далаверката, но ... Бойко ще бъде ! а костов няма да е дори депутат.
6
0
 
0
 
! Отговори
AZ преди 15 години
искам най-накрая да дойде да ни управлява някой, който не е свързан с пъпна връв с комунистите - и червените, и сините! Те - сините, както се забелязва стават все по-незабележими в обществен план! Значи, ако не се събере обществената енергия около нещо, различно от комунист, страхотно сме я закъсали! Ако имим някакво послание този пат, то е кратко и ясно: "ГЛАСУВАЙТЕ!" Гласувайте за когото си пожелаете, но гласувайте, защото иначе *** ще ни определят бъдещето! Партиите, които вече са ни дотегнали, ще им платят и ще ни "ръководят" пак! Другото, което си заслужава е да се организира обществен натиск за промяна в избирателния закон! Той ни прави безсилни да се "разделим" с тази лепкава върхушка, която не може да се "изстърже" с нищо!
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ама твоят Бойко пак него,Доган ще моли да са заедно,бе дете Смешни истории, колко глупав народ има, не е за вярване?! Всички сегашни и досегшани трябва да си идат, а ББ е един от тях! Гласувайте си за него и си стойте в блатото!
4
0
 
0
 
! Отговори
Boiko преди 15 години
ami koi da gledash be tyrchiiiin , dogan li be fes smachkan
3
0
 
0
 
! Отговори
1 преди 15 години
този човек дето се изживява като господ. Писна ми да му слушам глупостите и да му гледам лика навсякъде.
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Кой, Цветанов ли ще съставя правителство? Нали е лидер на ГЕРБ, а ББ е само неформален??????? Какво все се тика на преден план този човек, не мога да разбера и няма ли кой да му каже колко е смешна позата му в държавата, не само на тази снимка!? Инфантилен,неизживяно детство и тоя народ е готов да тръгне след него? Недоумявам наистина колко прости можем да бъдем?
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Бойко багериста:)