Станишев: Няма да угаждам с искане на оставки, България се учи

Ще изискам от вътрешния министър още по-ефективна работа, заяви премиерът
23 юли 2008 16:30,
134
Станишев: Няма да угаждам с искане на оставки, България се учи
Ще изискам от Миков още по-ефективна работа, заяви премиерът. Снимка: БГНЕС

Бих искал да благодаря за доброто взаимодействие между институциите и европейските представители, заяви премиерът Станишев във Варна по повод доклада на Европейската комисия.

Станишев каза, че няма да поиска оставки на министри или заместник-министри, за да угоди на някой.

Той обаче добави, че няма гаранция за нито един министър, че ще изкара мандата докрай.

Станишев изтъкна положителната оценка за структурните и персонални промени в МВР.

Ще изискам от министър Миков още по-ефективна работа, за да покажем, че МВР отговаря на нужните изисквания, подчерта премиерът.

Важно е и създаването на поста вицепремиер, отговарящ за еврофондовете, каза Станишев.

България ще очаква от ЕК да подхожда с еднакви критерии към всички страни-членки. Трябва да знаем, че за много страни са били спирани средства, включително и през последните месеци, разясни Станишев.

Истината е, че България се учи. Възприемаме доклада, като доклад, който е важен за България, заключи премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
станишев не е бил руски а украинси а в последствие български.факт е че комисията която трябва да приема и преглежда документите на кандидатите не е довидяла това.без съответното гражданство по рождение например арнолд шварцнегър не може дори да си помисли за президенска кандидатура колкото и да му се иска.а в българия всичко е възможно президентът защитава всички престъпници плаща милиони да оттърве осъдени доказани престъпници от либиапомилва ги .помилва и фигуриста убил момче и осакатил момиче.благодари на ефим чаяушев за успешната му дейност в ущърб на държавата.подарява държавни имоти на симеон и доган подкрепян от мафията той усилено работи за нея и получава за това пари отделяни от нашия залък и на децата ни.изобщо дракула е бил една мушичка в сравнение с тези извънземни.до стената....огън за тези изменници.
132
1
 
0
 
! Отговори
oktay преди 15 години
Премиерът нямало да иска оставки.-нямаше смелоста да иска оставки на своя главаНямало гаранция за нито един министър че ще изкара мандата.-как ще има гаранция като всеки месец гърми скандал с замесен министър за корупция или свити парички от еврофондове.Мвр си вършили работата.-затова почнаха да ни отвличат жените и децата за откупиТова правителство ще остане в историята с това че успяха да направят невъзможното с толкова много отпуснати пари от европа да докарат народа да мизерува.А тези милиарди бяха отпуснати за да стигнат до народа и да се вдигне стандарта на живот а не (цените на всичко) а стандарта на живот.Днес целият свят сочи с пръст българските управници че са корумпирани и крадци.Така ще ги помним така ще останат и имената им в историята.
131
1
 
0
 
! Отговори
бьлгарин преди 15 години
Никой от управляваштите не е Бьлгарин --- Станишев е Руснак / Спомнете си като каза 4е в Бьлгария нормалните хора не се интересуват от досиета > зна4и 90%от Бьлгарите ни смята за ненормални! / 2- Мадридския Измамник който най нагло изльга Бьлгарския народ 4е ште ни оправи за 800 дни / оправи себе си измамника / . 3 - *** Шебек Доган-тур4ин който заграби цялата дьржава / Обрь4 от фирми - 4е пьтя на Бьлгария ште мине през Босвора !!!!!!!!!!!!!!!!! Това ште продьлжава докато поне се вьведе задьлжителното гласуване , и вси4ки които са били в Парламента , министерски сьвет и други крадлювци не бьдат кремирани заедно сьс жените и деца им .Но как да стане като най голамата рекетйорска организация в Бьлгария ги пази за да крадат по ве4е и пове4е 4е и по документи вси4ко е наред / Пази ги и от всенародната оби4 / , сьштите тези които продават наркотици , каналите през митниците и други знайни и незнайни далавери , Които забраняват на Бьлгарски народ да носи орьжие!Сьбуди се заспали Народи!!!!!!!
130
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ама вие още се учите ....ха ха ха ... а пък ние ви избрахме да работите ха ха ха ...кеф...кеф ...че *** .това е власта у нас
129
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
румен петков- арогантен ***.....сър гей ,първанов, б.велчев -елегантни ***
128
1
 
0
 
! Отговори
Stani 6ef преди 15 години
Не България се учи, другарю Стани-шеф, ти се учиш ! Тейко ти се е изгаврил като те е кръстил СтаниШеф и сега ти по наследствена линия се гавриш с цялата държава. Обаче, както от него не стана шеф, така и от тебе няма да стане нищо, освен *** за народен Кеф :)
127
1
 
0
 
! Отговори
някой преди 15 години
е как ще иска повече работа от МВР след като не им даде обещаните 10% увеличение, те не че са нещо но все пак. То като вдигнат и пенсиите през октомври отново-1 полицай ще взема колкото един пенсионер.
126
1
 
0
 
! Отговори
EURO преди 15 години
EDINSTVENIQ NACHIN DA SE OPRAVI BG S EVRO FONDOVETE EVROPEISKATA KOMISIQ DA PUSNE HORA KOITO NE SA BG I ZORKO DA SLEDQT VSQKA EDNA STOTINKA KADE VARVI.TOGAVA NASHTE TAPANARI DA BLEQT KAK GI OPRAVLQVAT DRUGI HORA ZA DA SE NAUCHAT I ZASRAMQT,CHE MOJE NO PORDI PRICHINATA CHE KARAT.DRUG NACHIN NQMA OSTANAT LI PARITE NA BG MINISTRITE NQMA DA STIGNAT DO NASELENIETO TOVA SA FONDOVE KADETO TRQBVA TEZI PARI DA STIGAT DO NASELENIETO OTPUSNATI SA ZA OVELICHAVANE ZA ZAPLATITE,OENCITE,FINANSIRANE NA DREBNIQ BIZNES ZEMEDELIETO .NO NQKOI DRUG SE FINASIRA.
125
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
оставки на министри???? за да угодни на някой???? ЕЙ *** КОМУНИСТИЧЕСКИ, ОСТАВКА НА ТЕБ И НА ВСИЧКИ *** В ПАРЛАМЕНТА, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ГОЦЕ!!! БОЖЕ КАКВА НЕЛЕПА НАГЛОСТ! МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА!
124
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Все по малко стават, които са с него обаче! А ако не Ахмед ага и Симеончо не са с него, просто БСП изобщо я отпиши - червените драгуни са гладни, боси и редиците им оплешивяват като майски сняг! така че в момента козовете ги държат Ахмед и Симеончо - този носител на новоя морал, а те няма да изпуснат полуоглозгания кокал така лесно - особено Кимион - догодина НС ще го гледа през крив телескоп!
123
1
 
0
 
! Отговори
СОФИЯНЕЦ преди 15 години
ДРЪЖ СЕ СЕРГО С ТЕБ СМЕ
122
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Без думи след доклада и още повече след изказванията на СерГей и останалите исие.Извинете, но трябва да им се отчете, все пак много направиха управляващите се, но.... за себе си !!!!!!
121
1
 
0
 
! Отговори
ЛИЛИ преди 15 години
Е,ГАТ ТИ ***....АРОГАНТЕН СЕР ГЕЙ ВСИЧКИ ГО ПЛЮЯТ,ТОЙ СИ МИСЛИ,ЧЕ ДЪЖД ВАЛИ...А МОЖИ БИ ЗНАЕ НЕЩО,ЗА КОЕТО И НИЕ СЕ ДОСЕЩАМЕ....НЕ ГО Е СТРАХ ОТ ОПОЗИЦИЯТА,ЗАЩОТО И ТЕ СА ДС,БСП.....ЗАЩО ОТЛАГАТ ДО НАЕСЕН ДА УМУВАТ...ПЕЧЕЛЯТ ВРЕМЕ....ВСЯКО ЧУДО ЗА ТРИ ДНИ....СЕГА Е МОМЕНТА,СЕГА-ЖИВИ ВЕРИГИ,ГЛАДНИ СТАЧКИ,НАРОДНИ ПРОТЕСТИ....НО СЕРГО ЗНАЕ,ЧЕ НЯМА ОПОЗИЦИЯ,ЧЕ НАРОДА Е ОВЦА ЗАСПАЛА И НИ СЕ ХИЛИ АРОГАНТНО.....дОКОГА НАРОДЕ МОЙ,ДОКОГА......
120
1
 
0
 
! Отговори
жена преди 15 години
Я СЕ РАЗКАРАЙ,НАГЛЕЦ ТАКЪВ!
119
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Продължавай да се учиш, момче! Браво! Който учи, той ще сполучи! само не забравяй, че той и Жан се учеше най-прилежно, докато накрая го скъсаха на всички изпити, че даже и поправителна сесия нямаше! Ама ти Сергей не се се притеснявай - сега не е 97-а, работа колкото искаш, народа си спи сладко, изпусталял е от глад, ама си пие ракията! народът е нещо като вулкана в момента - заспал е, докато не започне да се пробужда и не унищожи всичко около себе си - включително и червените бригади! нещастен Смехурко - заради комплексите си и манията да управлява се остави един мухлясал пръч и един чалмосан хитрец да му дърапт конците!!!!!
118
1
 
0
 
! Отговори
pakho преди 15 години
Мама ви да е...а и правитество скапано.Ние ви плюем - вие казваче роса роси.Безочливи и нагли ***.
117
1
 
0
 
! Отговори
kalbotobg преди 15 години
Не мисля че изобщо става дума за отставки. Това което Станишев нарича грешки са престъпления. Не виждам място за приказки. Ако България е държава трябват не приказки ,трябва да станем свидетели на конкретни действия от наказателен характер. Поведението на Станишев мина всякакви допустими граници. Попарата кято ни надробиха да я дъвчат та ако ще и през запушените им ущи да почне да извира.
116
1
 
0
 
! Отговори
g преди 15 години
България се учи????? какво трябва да значи това???вие за *** ли ни мислите...и чак толкова ли бе му....учила се била....що за коментар е това??? става дума за злоупотреби с отпуснати пари,колко гадове се напапаха .... да сега се учим ...не ми се мисли,ако вече бяхме научени ,ама ми се струва че за в момента учащи се да смучат,доста добре са се справили всички...браво....направо не мога да проуменя какво искат от нас тези *** политици,хората си сложиха главата в торбата,надявайки се че ще им помогнат със субсидии,отрязаха ни всичко и сега всички се опитват да ни вдъхнат спокойствие...спокойно нищо не е станало,това е нормално...???ОТВРАТИТЕЛНО...НЯМАМ ДУМИ....
115
1
 
0
 
! Отговори
VAZDUHAR преди 15 години
ZAPADA PODDARJA PRAVITELSTVOTO I PREZIDENTA ! NE MOJETE DA GI PIPNETE !
114
1
 
0
 
! Отговори
te4ko преди 15 години
ТОВА МРЪСНО КОМУНИСТИЧЕСКО ЩЕ НИ РАСИПЕ ОТСЕКАДЕ