"Атака" вън от НС

Партията бойкотира парламента и излиза сред хората, но от есента
24 юли 2008 12:13,
182
"Атака" вън от НС
Снимка: БГНЕС

"Атака" ще обмисли самостоятелно да напусне парламента на есен, обяви лидера на партията Волен Сидеров.

Според него всички опозиционни партии трябва да напуснат за да има политически ефект, но все още имало колебания сред останалите политически сили вдясно.

"Не виждаме смисъл да продължаваме, да легитимираме това корумпирано мнозинство, както и да се бави обявяване на непримиримост към това управление", допълни той.

Според Сидеров е наивно да се смята, че правителството ще се обърне на 180 градуса до края на годината и затова нямало смисъл да се чака, а трябва да се предизвикат предсрочни избори.

Той оприличи премиера като дете, което си играе с влакче, "а всъщност той си играе с цялата държава", допълни лидерът на "Атака".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
0
 
0
 
! Отговори
kapone6 преди 15 години
za kakvo im pravite evala na tiya smeshnici te vsichki sa edni i sashti shtom se doberat do vlasta i zabravyat vsichko a za volen siderov koyto e chel botev shte razbere che takiva kato nego e imalo vinagi
180
0
 
0
 
! Отговори
Lucho преди 15 години
do taka narecheniq "Българин" ot post 169-172. imash psihichni problemi, oshte poveche che tiq neshta ne sa verni. are patuvai i hodi glasuvai za DPS
179
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 15 години
анонимен ***, срам за българската нация.
178
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Въпросът е кое точно е вярно? Писачът на "биографии" трябва да ги доказва а не онзи за когото става въпрос в написаното. Категоричния повествователен тон свойствен за пропагандните четива за съжаление успява все още да заблуди някои наивни хора. Още повече че не всичко в книгата е съвсем измислено. За идеологическите кадри обаче не е трудно да се преиначи по начин който звучи апокалиптично. Или ако все още се чудим кой е антихриста от библията да ни стане ясно кой е най-голямото зло. Кое не е вярно ли?Не е вярно това дето ти си го написал в полето Име.
177
0
 
0
 
! Отговори
Иван преди 15 години
А какво по точно е вярното ?Такива книжлета и аз мога да спретвам, теб например мога да те изкарам по-черен и от Ахмед Доган и такива "факти" ще напиша за теб че чак да му се доплаче на човек като чете творбата ми.....
176
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 15 години
Анонимен, и кое точно не е вярно ?
175
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Факта, че единственото което се тиражира по форумите срещу Атака е въпросното книжле написано от трима червени шамани (и символична цена в книжарниците) навява на мисълта, че въображението на подчовеците е доста ограничено. Време е съществата да измислят и нещо ново най-сетне.
174
0
 
0
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 15 години
БЪЛГАРИНО ТИ МЕ ПОТРЕСЕ ТО ЗНАЧИ АТАКА Е ФАМИЛНА ФИРМАРАЗОЧАРОВАХ СЕ
173
0
 
0
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 15 години
И КАКВО КАТО ИМАЛО НЯКОЙ ДРУГ ПЕДОФИЛ В АТАКАДА СЕ ЗАКРИЕМ ЛИ?
172
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 15 години
Пред камерите на телевизия "СКАТ" Сидеров твърди, че само той е срещу разполагането на американски военни бази в България. Не предлага обаче никакви законодателни мерки в Народното събрание срещу настаняването им. Дори не се подписва под изготвения законопроект срещу базите от негови бивши колеги.Затова пък назначава за координатор на партия "Атака" Стоян Беширов, известен с настояването си до Държавния департамент на САЩ, в Неделино да бъде разположена американска военна база. Беширов е прочут още с близостта си със Соломон Паси, когото прави почетен гражданин на Неделино. Беширов се слави и с това, че кръщава централния площад на Неделино "площад НАТО". Лично налага обвинения в педофилия Владимир Кузов в листите на Коалиция "Атака". След това твърди, че никога не го е познавал. Дори се опитва да набеди коалиционните си партньори от "Нова Зора", че те са го предложили за депутат. От трибуната на парламента обявява конкурс за убийството на Кузов. Встрани от медиите остава фактът, че Кузов присъства в челните места на две от софийските листи на "Атака". Той е поставен непосредствено след Сидеров и доведения му син Димитър Стоянов. Самият Кузов пред Би Ти Ви признава, че връзките му със Сидеров датират далеч преди изборите...Дни след като заявява, че няма да ползва "депутатски мерцедеси", Сидеров се качва на чисто нов суперлуксозен "Ситроен С5", който струва в пъти повече от служебните мерцедеси на парламента. Новата придобивка е придружена от шофьор. Все още никой не е дал правдоподобно обяснение за произхода на средствата, с които се заплаща тази екстра.Пред медиите Сидеров твърди, че партия "Атака" единствена в парламента не ползва депутатски мерцедеси. Справката от парламентарния гараж обаче сочи съвсем друго...
171
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 15 години
По време на предизборната си кампания за президент, на митинга и в партийния си вестник, Сидеров твърди, че той и верните му съратници са внесли законопроекти за: Преразглеждане на затварянето на блоковете на АЕЦ "Козлодуй", незабавно изтегляне от Ирак, забрана за настаняване на чужди военни бази у нас, отнемане на така наречените царски имоти, замразяване на цените на тока и парното и т.н.Истината е, че такива законопроекти партия "Атака" никога не е предлагала. Те са внесени от Стела Банкова и Минчо Христов, които Сидеров в същото време публично нарича предатели...Сидеров, също като Доган, създава партията си в деня на рождената си дата. След Доган, Сидеров е втори по отсъствия в парламента. Урежда почти цялото си семейство на ръководни постове в партия "Атака". Едва 22-годишен, доведеният му син Димитър Стоянов е зам.-председател на партия "Атака", зам.-председател на Комисията по европейски въпроси на парламента, евродепутат. Представя се за юрист, макар че е прекъснал като студент-третокурсник. Съпругата на Волен - Капка е главна редакторка на партийния вестник "Атака". Бащата на жена му - Георги Ибришимов, е национален координатор на партия "Атака" - втори по ранг след лидера. Приятелката на Димитър Стоянов - Деница Гаджева, е в ръководството на младежката организация на "Атака". По образование тя е локомотивна машинистка. На парламентарните избори е поставена непосредствено след Димитър Стоянов и Владимир Кузов.
170
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 15 години
Сидеров е и официален кандидат-кмет на София от името на БЗНС през 2003 г...Пламенно възхвалява Иван Костов, Филип Димитров и други десни лидери на страниците на "Демокрация". После остро ги критикува във в. "Монитор" и "Атака". На последните президентски избори е готов да се коалира с тях и дори им предлага "общ фронт" срещу президента Първанов...През 2005 г. прави коалиция заедно с леви политически субекти. След като с тяхна помощ влиза в парламента, отново се обявява за борец срещу комунизма. Днес парадира с връзките си с ултрадесни националистически формации, като тези на Льо Пен, внучката на Бенито Мусолини и румънския политик Вадим Тудор, който претендира за присъединяването на Южна Добруджа към Румъния. Чрез доведения си син Димитър Стоянов формира обща група в Европарламента, наричана "Кафявия интернационал". Основната цел е да получи допълнителна субсидия от около 100 000 лв. годишно...По настояване на Стела Банкова обещава тържествено пред медиите, че ще дари субсидията на коалиция "Атака" на раково болните. Бързо забравя за обещанието, като тихомълком прибира за своята партия всичките пари от субсидията. Дори подправя банковата сметка на коалицията. След доклад на Сметната палата и заради опасността от съдебно преследване е принуден да върне неправомерно присвоените средства. Не пропуска да заяви пред медиите, че партия "Атака" единствена е върнала парите от субсидиите...Помага на Бойко Борисов да спечели кметското място. Умишлено пропуска срока за регистрация на кандидат от партия "Атака". Предоставя му услужливо място за изява в партийния си вестник и изрича хвалебствени слова за него. След като Борисов основава ГЕРБ и става негов конкурент, започва да критикува кмета на София от страниците на вестника и телевизионното си предаване.
169
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 15 години
Документално изследване разкрива истинската същност на лидера на "Атака"Цитираните статии и документи, писани от журналиста Волен Сидеров, доказват, че действията му са противоречиви и непоследователни. Драстичната смяна на политическите му позиции говори за изключителна безпринципност, жажда за власт и пари.В началото на 90-те години той е яростен антикомунист и борец за демокрация. Днес предлага социална справедливост...Представя се за полусляп, за да не служи войник. Според военната комисия има трайно увредено зрение над 10 диоптъра и на двете очи. Няколко години по-късно обаче става професионален фотограф. Фактът, че самият той не е служил войник не му пречи шумно да обвинява Филип Димитров, Соломон Паси, Георги Пирински, Сергей Станишев и други за това, че не са изпълнили основното си задължение към Родината...Като главен редактор на в. "Демокрация" пуска статии със съвети как хората да правят по-добър секс. През 1993 г. се снима в предизвикателни пози гол, с пура в ръка и бутилка уиски. Публично твърди, че няма Бог и той сам си е Бог. В същото време се представя като защитник на православието и шумно настоява за задължително вероучение в училищата...Работи срещу огромно възнаграждение за "Овъргаз" и "Мултигруп", а съпругата му - за скандално известния "архонт" Слави Бинев.Близките му връзки с убития шеф на "Мултигруп" Илия Павлов са публично известни. Няколко години след това Сидеров вече показно критикува българската олигархия и икономическата мафия.През 90-те години Сидеров е защитник на Ахмед Доган и партията му ДПС. Днес Сидеров нарича ДПС "Коза ностра", а риториката му срещу българските мюсюлмани, Турция и исляма е провокираща и взривоопасна.Въпреки острите си изказвания срещу ДПС, неговата парламентарна група на 4 август 2006 г. единствена от опозицията подкрепя Закона за бедствия и аварии и Закона за управление при криза, изработени от Емел Етем и обслужващи олигархията на ДПС.На страниците на "Демокрация" Сидеров пуска статия със заглавие "Алчни старци изпълзяха на припек", насочена срещу социалните искания на българските пенсионери. Днес същият Сидеров прави опити да оглави социалните протести на пенсионерите...Статиите, възхваляващи НАТО и САЩ, не са рядкост в ръководения от него в. "Демокрация". Агресивно агитира за изпращането на български войски за участие в първата война срещу Ирак. В последствие се представя за заклет враг на НАТО и политиката на САЩ...През 1990 година е кандидат-депутат от листите на СДС. През 2001 г. е заклет привърженик на Симеон Сакскобургготски и дори временно оглавява листата на монархистите от НДСВ в Ямбол. Възхвалява публично монархията и кобурготската династия. В последния момент е отстранен заедно с Венцислав Димитров и десетина други лица. Обвинени са в сътрудничество с бившата Държавна сигурност. Две години след това е близък съратник на скандално известния земеделец Яне Ян
168
0
 
0
 
! Отговори
ataka преди 15 години
da jiveqt ama sama pti4ka prolet,nepravi za jalost.vsi4ki samo govorqt nikoi ni6to nepravi.
167
0
 
0
 
! Отговори
АТАКА АТАКА преди 15 години
Призовавам всички привърженици на атака да не четат и отговарят на тези ,които мразят и изливат злоба против атака.Тук в този форум е противопоставяне на всеки срещу всеки. Разни кухи *** се изказват и се правят на големи анализатори.Те са тук да се дърлят,лай лай лайкучка. Само те са. Да ама някой друг път.Е да от атака не са специалисти по кражбите и приватизационните врътки.
166
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Алоо мацката,че ти каква си ,не се ли българка,или като владееш френските техники и си мислиш че си французойка..май не си много добре там,щом така те гони нервата..
165
0
 
0
 
! Отговори
зъбатия преди 15 години
ТОВА Е!
164
0
 
0
 
! Отговори
Lucho преди 15 години
koito ne e iskal toi ne e izbegal *** mrusna. tova e moqta rodina i shte se borq dokrai a ti si edin *** i predatel mishka, hodi lapai kurovete na zapadnqcite pone pari shte izkarash, siguren sum che teb nai-malko te broqt za chovek kato te gledam kolko si kuha. koi znae kolko sa te tuka za 5 stinki i sa se gavrili s neznachitelnata ti lichnost, che da razviesh takiva kompeksi i omraza kum rodinata si. haha nishtojestvo
163
0
 
0
 
! Отговори
Пената преди 15 години
ВинивниОтговорност за да бъде лишена България от присъединителни фондове от ЕС и за безпрецедентния негативен доклад, носят същите тези, които платиха на *** да не събират *** в центъра на София.Тези същите плащаха на агентурата си от 2000г. и до днес, да клеветят Царя, дано той не успее да вкара България в НАТО и ЕС.Такива са и ченгетата от АТАКА Виновни са и медиите, които даваха трибуна на червената мафия и правеха коментари в полза на душманите, ръкопляскаха и на клеветниците.Медиите са тези които помагаха на същите комунисти, да сипват непрекъснато по лъжица ла-*** в кацата с мед на ЕС.Те обявяваха(Лора и Коритаров), че нямало да си сменят червения Чип(комунистическата ценностна система).Ако днес се решаваше, дали да ни приемат в НАТО и ЕС, едва ли това щеше да стане, а разликата в управлението на държавата от 2005г. е само в това, че БСП има решаващо значение в управлението и. Когато един футболен отбор печели и вкарва голове, печели авторитет, пари ..., само предатели могат да сменят играчи и треньора с доказани аутсайдери.
162
0
 
0
 
! Отговори
Проглед преди 15 години
СДС и дясното ще са обречени докато невежеството се държи за ръката на предатели и зомбирани комунисти, а си личи от това, че мнозина държат да са републиканци, но не знаят, че тук в Б-я, ако са републиканци все едно че са членове на БКП. Нашите републиканци са привърженици на една република създадена от комунисти със всичките извращения на убйства и мъчения заложени в основите и.Няма как комунистите да си отидат от властта, а тяхната република да остане зад която днес те са се скрили.За това те не си отидоха, а само се преименуваха и продължават да водят държавата по грешен път и всички ителигенти за носа. Естествено е тук и всички комунисти да са републиканци. По какво, в противен случай, ще познаеш предателите, зомбираните, невежите и комунистите, в каквито и партии да са се укрили и както и да са се маскирали. Не става въпрос да си привърженик на монархията в една сбъркана държава, а да е ползваш за да разбереш кой се пъчи срещу теб