Атака опънаха палатки пред президентството

"Атака" в спор с полицията за протестна акция пред президентството
27 юли 2008 19:14,
77
Атака опънаха палатки пред президентството
Снимка: БГНЕС

Лидерите на партия "Акака" влязоха в пререкания с полицията по повод на протестната си акция пред администрацията на президента, започнала днес следобяд.

"Имаме разрешение от столичната община да опънем палатки и да останем тук до падането на правителството", каза евродепутатът Десислав Чукалов.

От полицията обаче ги предупредили да се отстранят от охраняемата зона около президентството.

В момента две шатри са опънати до шадравана от страната на Археологическия музей.

На мястото на протеста са около 30 привърженици на "Атака", тук са Волен Сидеров и Павел Шопов, виждат се плакати, отличителни знаци на партията и знамена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Е все пак има някаква опозиция която да е решена да свали управляващите с които Европа не иска да работи и спонсорира .Това е добре за Атака но къде са другите недоволни или по скоро доволни партийки които хапват от баницата България.Е нека не забравяме че всички ппартии са от една майка - БКП.
75
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
и аз ви подкрепям.утре съм там.
74
0
 
0
 
! Отговори
*** преди 15 години
Izcqlo podkrepqm deistviqta im
73
0
 
0
 
! Отговори
свобода преди 15 години
Петърчо не давай акъл. ти преди 20г къде си бил?- на баща си в мъдете.Петър Берон използва атака като ракета носител. Прочети той е бил доносник на ДС.А за махно ,какво да кажа. Не е виновен чиляка ,акъла му е толкоз.До колкото знам той е копанарин т.е. румънски ***. Познавам от тях има много свестни момчета ,ама махно е не е от тях. Той е грешка на природата. Прости му господи той не знае какво приказва .
72
0
 
0
 
! Отговори
Петър преди 15 години
До всички които се заблуждават, че Атака е алетрнатива на нещо, даже не мога да кажа на какво. В цялата си не много дълга история до сега имахте един свестен човек в редиците - Петър Берон. Чудех се как ли се е хванал с фашизоиди от рода на Сидеров, явно бил привлечен от псевдопатриотичните му брътвежи. Но и той се оказа изменник, както и много други. А педофилските скандали и произшествието на магистралата разбира се бяха дело на агенти, които се опитват да съсипят имиджа на партията. А патриотичната мимикрия на този клиничен случай не е нещо друго освен чиста проба популлизъм.
71
0
 
0
 
! Отговори
Becko преди 15 години
Понаминах към палатковия лагер. От пред Сидер войвода вееше високо дигнал националният флаг. Зад него една дузина атакисти оки4ени с патрондаши, пушки боялийки и по 4ифте пищови, то4еха на бурдюрните камъни саби френгийки....По-назад оба4е, в палатковата зона, забелязах едно мом4е само по потник, без келоти и даже без опинци да влиза във всяка с една кофа от онези с капаци на винт. приближавам поредната алпийка. през веещите се страници на палатката се долавя звук на отвиван капак. мъжки глас казва: намажи , намажи пове4ко мойто мом4е, а така. Хъ сигъ се надуфи едно убао , хъ тъй, добрие праиш мом4е котешкият гръб. Браоо, браоо, браоо-утре влизам у затвороо, браоо, браоо, браоо-сега несъм в затвороо. Айде сигъ полека съ забързай и да идеш напрао у номер 89-туй е пелатката на нашият иминит Педи-Атьо-Атakев, пeдофилът Кузоффъъ. *** и му кази 4е си махнал зад гърбът си детските години и 4е ве4е си един пораcнал МАХНО.
70
0
 
0
 
! Отговори
Форумец преди 15 години
Слушай ,*** и *** царска. Ти си *** и ограничен .Не ми се прави на интересен, защото всички във форума те знаят ,какво и как пишеш .Щели да го дискредитират. Слушай, ти за кого се взимаш .За някакъв нороден трибун .Смяташ ,че хората само с тебе ще се занимават и за тебе ще мислят ,как да те елиминират .Слушай ,човече, ти си болен, страдаш от мегаломания .Търси лекар, докато е време .
69
0
 
0
 
! Отговори
Доню Донев преди 15 години
Ти или си или ***, или си наивен, или си *** или и т.н. Колко пъти трябва да повтарям, че от време на време някой/някои дрънкат провокативни глупусти, и то силно противоречиви, за да ме дискредитират или елеминират. Преживял съм достатъчно, видял съм доста и знам не от сега похватите на разни мекерета. Засега има един критерий дали даден коментар съм написал аз или някой използващ моето име - МОИТЕ КОМЕНТАРИ СА НАД ДЕСЕТ РЕДА И ТОВА НЕ Е САМО ЗАЩОТО ИМАМ КАКВО ДА КАЖА, А ЗАЩОТО ГАДНИТЕ ТЪПОГЛАВЦИ, ИЗПОЛЗВАЩИ МОЕТО ИМЕ, ЗАСЕГА НЕ СА ДОРАСЛИ ДА ПИШАТ ПОВЕЧЕ ОТ ЧЕТИРИ РЕДА. А за 52 потвърждавам - то е писано от мен.Към 65 - благодарности.
68
0
 
0
 
! Отговори
Ламята преди 15 години
Който обижда единствената активна опозиция в парламента - *** да майка му на гроба на баща му
67
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Доню Донев ,приятелю, е провокатор във форума .Прочети неговите писания възхвала за царя и Доган и сам ще разбереш .Веднъж се пише земеделец ,след това монархист ,после не знам какъв бе ,А бе остави го ....
66
0
 
0
 
! Отговори
Олег Драгунов преди 15 години
Аз съм от Шумен и съм се подписал. Викам да заминем на протест срещу обвиненията към Михаил Цонков. Човека трябва да бъде награден, а не съден. Можем да кажем, че това е така защото това се случва в България, но и ние носим не по-малка вина ако позволим това да се случи
65
0
 
0
 
! Отговори
един от тях преди 15 години
и всички които,мислят в тази посока.Прочетете написаното в пост 52. Донев не е случаен човек.Всичко е з резултат от дълбок анализ.На нас и трябват честни хора.Може да плюете по АТАКА, но за сега тя е единствената и на изборите ще го докажем. Всички поплювковци ще си ръбнете мъдете от мъка и злоба.Аз един от тези които бяха в първите палаткови лагери -мирен протест от СДС.Сега този протест го оглави АТАКА,нима вие имате против тази гражданска позиция. Ако имате ,то значи че сте против демокрацията.
64
0
 
0
 
! Отговори
от патока Доналд преди 15 години
Така е .Само че преди да пусне във Форума нещо , всеки един трябва внимателно да го прочете и премисли. Ако може ,разбира се. Аман от плиткоумни разсъждения и гениални прозрения .Прочети някъде по форума написаното от цитираните от мене имена и сам ще се убедиш.
63
0
 
0
 
! Отговори
александър преди 15 години
Паток .... защо злорадстваш така, форумът е място, където всеки има пълното право да даде собственото си мнение ... всеки може да каже какво мисли по разискваната тема!!!! Или не е така ???????
62
0
 
0
 
! Отговори
александър преди 15 години
Г-н Костов е съвсем друга тема, въпроса е да се върши нещо в положителна насока, а не само да се говори!
61
0
 
0
 
! Отговори
от патока Доналд преди 15 години
Форумът заприлича на Дисниленд, ама от второ качество. Едни и същи умници като Донев ,Зъбатия ,Казанова ,Баща ти ,Чичо ти,Алекс, Пламен,Митю Туца и други такива , по цял ден дрънкат глупости и се правят компетентни по всички въпроси .По скромно, бе хора .Да ви имам имената и проблемите.
60
0
 
0
 
! Отговори
eblio преди 15 години
bratle ako kostov dide pak na vlast 6te qde6 ot bokluka na suhodol spomni si kakvo napravi tozi *** s bulgariq kak dokara horata do prose6ka toqga i kak privatizira po4ti cqlata strana za julti stotinki toq e za raztrel
59
0
 
0
 
! Отговори
Best for the best преди 15 години
браво само така нека си опънат палатките ,преднолагам кандидат -премиер президент светия и господ бат Бойко е почерпил опит от чуждите столици .Докога в тази държава норналните ще зависят от лудите
58
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Abe vzemete go priberete toq Bolen Siderov v nqkoq klinika za dushvevno bolni, toi i negovite priblijeni !
57
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Мазни ***!