Лесбобрак за Линдзи Лоън

Актрисата иска да се ожени (или омъжи) за приятелката си - DJ Саманта Ронсън
4 авг 2008 16:33,
32
Лесбобрак за Линдзи Лоън
Линдзи вече купила сватбения си тоалет. Снимка: БГНЕС

Линдзи Лоън иска да се ожени (или омъжи) за приятелката си - DJ Саманта Ронсън.

Таблоидите зад Океана вече тръбят, че няма никакво съмнение в сексуалната ориентация на актрисата, защото решението й е необратимо.

Церемонията вероятно ще протече във възможно най-интимна обстановка в Лос Анджелис.

С организацията на събитието се заела майката на актрисата - Дина.

Линдзи вече купила сватбения си тоалет - рокля от "Шанел", за Саманта останал костюм в черно с шапка.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Tebe koi te promi 4e da si gay e nemoralno ?nqma da e lo6o da doide6 na nqkoi gaypride da vidi6 kakvo se slu4va!vij kak praznuvat horatahttp:// .lgf.org.uk/get-involved/gallery//7215760690757120 5kogato i ti zapo4ne6 da se veseli6 taka i ne zlobee6 na 4ujdata radost 6te e mqrka 4e si se opravildo togava ima nujda ot le4enie.nemoralnostta idva imenno ot homofobiqta, ot omrazata ot zlobata i t.n.Kakvo lo6o ili nemoralno ima v Lubovta ili v sexa ?i v prirodata ima mnogo homosexualni jivotni, tova e syvsem estesveno povedenie.
30
0
 
0
 
! Отговори
Vuicho Vanio преди 15 години
Понеже любимата и е DJ, ще спестят от озвучаването на парти-то ... може просто да си ох-кат на ушенце ;)
29
0
 
0
 
! Отговори
Vuicho Vanio преди 15 години
Кумовете на сватбата ще са Азис и Китаеца, за да може след церемонията всички да си направят една групова сцена.А това че са обратни е, за да се четат вестниците!
28
0
 
0
 
! Отговори
КОКО преди 15 години
Бих искал да съм им 'кръстник' ;} .ДВЕ ЖЕНИ НИЩО ПОВЕЧЕ НЕ МОГАТ ДА СИ НАПРАВЯТ ОТКОЛКОТРО ЖЕНА С МЪЖ, НО........ОООООООООООМЪЖ СЪС МЪЖ Е ВЕЧЕ ПОВЕЧКОТО. ;}
27
0
 
0
 
! Отговори
L.A. преди 15 години
До кога ще ни занимават с тези лесбийки и ***?
26
0
 
0
 
! Отговори
кацнал бръмбар на тр преди 15 години
Разбира се,че е отживелица!Скоро и гледането на деца ще стане отживелица!А пък ако и яденето стане отживелица,направо е върха!И ще бъдем толкова МОДЕРНИ!
25
0
 
0
 
! Отговори
Момиче преди 15 години
Няма да забогатея, няма да обеднея => Линдзи да си прави каквото иска с когото иска :)
24
0
 
0
 
! Отговори
Владо преди 15 години
Егати евтиния начин да търсиш слава... Да се правиш на обратен. Пропаднала .
23
0
 
0
 
! Отговори
Пинокио преди 15 години
Фирмата ми осигурява интернет на около 2% от потребителите в страната. Така че доводите ти май се разпаднаха :)))Примера със свинското и хората не знам по каква логика го даваш. Ако четеш внимателно историята, там пише какво се е случило с общества, които са пренебрегвали морала и ще се досетиш накъде отиваме и ние.
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
а бе, ориенталец, ти от феодалния строй ли идваш, стой си в азияпо твоята логика след като се ядат ***, скоро ще се ядат и хораако слушаха теб хората, нямаше и интернет да има, и сега да ти гледаме резила
21
0
 
0
 
! Отговори
Roko преди 15 години
Линдзи Лоуган беше понашумяла в някакъв филм, след това кратката слава й завъртя главата, внуши си че е голяма актриса, удари го на алкохол, наркотици и изцепки. Сега и лесбобрак. Това е за популярност и за да е на всички корици. Още млада и с опропастен живот.
20
0
 
0
 
! Отговори
fr преди 15 години
Еееее че гадно, язък за мацката :(@до 19:И на снимката е то4но тя..
19
0
 
0
 
! Отговори
DA преди 15 години
Tova ne e snimka na Lindsay Lohan , da bjahte namerili neina istinska snimka v neta e palno :)
18
0
 
0
 
! Отговори
Пинокио преди 15 години
Номер 6 доста простичко обясни как стоят нещата, обаче на теб миличко явно средствата за информация вече такава клизма на мозъка са ти направили, че едва ли ще го разбереш. Весници, телевизия, списания ... яко се трудят денонощно да инжектират мозъците на хората, че: Гей=успех и Нормален=задръстеняк. Налага се стереотип на общество с масова деградация. Морала вече е демоде ! Номер 8, за твоите дружки с промити мозъци си много демократичен, либерален, модерен ... абе изобщо си един модерен човек. Следващата стъпка е да се разрешат браковете с коне крави, кучета, бръмбари ... Интересно до къде ще стигне "модерната демокрация".
17
0
 
0
 
! Отговори
Titillator преди 15 години
Ами, да. Нещо друго освен алкохолизиране, наркотици, публични изцепки и лесбобракове около тая, че да я помня коя е?За мен е поредната фекалопроизводителка и АБСОЛЮТНО НИЩО повече...А кой е лупмен ясно си личи, без да се посочва изрично. ;-)
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Като не знаеш коя е, защо пишеш, аман от ***
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Поредното известно дете, на което ранната слава не е понесла и го е увредила
14
0
 
0
 
! Отговори
doznatel преди 15 години
mmne go vqrvam
13
0
 
0
 
! Отговори
otvraten преди 15 години
Студентка от Колумбийския университет в Ню Йорк твърди, че актрисата Линдзи Лоън й е откраднала палто от визон на стойност 11 000 долара, пише в. "Ню Йорк пост".Инцидентът станал на частно парти в нюйоркско заведение. Според изданието 22-годишната студентка Маша Маркова смята, че е изгубила палтото си, след като го оставила на гардероб, както и останалите гости на празник за рожден ден в края на януари в Манхатън.На партито присъствала и Линдзи Лоън. Две седмици по-късно Маша видяла на корицата на известно списание снимка на Линдзи Лоън, облечена в палто, което според нея "без никакво съмнение" било нейното.Студентката се свързала с локала, за да съобщи подозрението си. Тя решила да осъди Лоън и претендирала за обезщетение на стойност поне 10 000 долара. Учудващо обаче след няколко дни на вратата на рускинята се позвъняло, а пред вратата, в плик, било въпросното палто. "Доставката беше много дискретна. Не споменаха нито име, нито думата "палто". Просто ми позвъниха и казаха: "Ще ви донесем нещо след малко, моля да ни изчакате", споделя Миша.
12
0
 
0
 
! Отговори
Koko преди 15 години
спретфаме 1 тройка и ги жена на следващия ден!