"Не кради! БСП и Станишев не обичат конкуренцията"

Такъв лозунг да залепят бизнесмените във фирмите си, предлага Бойко Борисов, след като ГЕРБ учреди новата си структура "Предприемачи"
5 окт 2008 12:29,
50
"Не кради! БСП и Станишев не обичат конкуренцията"
Снимка: БГНЕС

Лозунг "Не кради! БСП и Станишев не обичат конкуренцията" да поставят в предприятията си бизнесмените, влизащи в новоорганизираната структура на ГЕРБ.

Това предложи неформалният лидер на партията Бойко Борисов на Учредителното събрание на "Предприемачи - ГЕРБ".

По думите му "олигарсите са заплюти от управляващите" и затова ГЕРБ разчитат единствено на малкия и средния бизнес.

"Убеден съм, че БСП се финансира по много тъмен начин и ние имаме доказателства за това. Но ще изчакам още една седмица и ще кажа", заяви още той.
 
Според Борисов разпечатките на ДАНС изпълняват стриктно политически цели.

"Аз говорих г-н Сертов, че за последен път му давам толеранс за операциите, за да видим какви са "големите акции срещу големи акули", които са подготвили", каза кметът.

"Предлагам още утре да говорим с премиера за наболелите проблеми на хората. Трябва да бъдат решени и проблемите с "Топлофикация", допълни Борисов.

Според него трябва да се набележат спешни мерки за излизане от кризата, което може да стане единствено с помощта на държавата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Сергей:по баща Дмитриевич, а татю ме е Димитър. Защо, ами да не ходи в казармата, щото тя в СССР беше три години - студ, мраз, войнишко канче, а не в мамините и татювите ръчички с партийни парички.Образование:вишо, значение на копчетата в униформите в съветската армия. Това образование направо го изстрелва като министър председател. Дава страООтни възможности за всеки индивид да ръководи една държавичка.Възпитание: от мама Дина дето казва, че ако не можел да е политик щял да е на'учен работник.Ами щели да го научат.Взел си Еленка щото жената е оправна-вече оправена с един брак, известна като журналистка.Сергейчо е много представителна личност - рокер, мистър Клиин-почистващ препарат-егати оценката. И т.н.
48
0
 
1
 
! Отговори
някой преди 15 години
... ако го изберете за управляваш, имах предвид, той вече за съжаление е кмет!
47
0
 
1
 
! Отговори
някой преди 15 години
Бойко Борисов:Образование: нямаПрофесия: пожарникар (добра), охранител (Ипон), секретар на МВР (смешен но е с добър PR), Кмет- най-лошия и некъдърен кмет на столицата с най-добри медийни изяви! Че той се хвали със строежа на околовръстен път а той се строи от държавата! Не знаете ли?ко наистина изберете този за кмет, ще ни съсипе! Тотално ще ни съсипе! Погледнете трафика и ***, погледнете как се строи на гъсто и колко са зле улиците и инфаструктурата и канализацията! Тойя е опасен бе, трябва да го затворят!Къде по дяволите живеете та не го виждате!?
46
0
 
1
 
! Отговори
Серж преди 15 години
"Убеден съм, че БСП се финансира по много тъмен начин и ние имаме доказателства за това."Абе Разбойко, когато имаш доказателство за нещо не си убеден, а сигурен в него. Вземи се върни в МВР и почвай да гониш дружките си престъпници само по убеждение!
45
0
 
1
 
! Отговори
вики преди 15 години
В БСП зрее критика. Бившият кмет на Дупница Първан Дангов, когото Румен Петков изпързаля с Галевите, бил казал "Тишината в партията ражда безумия", по аналогия със знаменитата изцепка на Румен Лафонтен. Няма да се изненадам ако на конгреса по-читавата част от БСП възроптае срещу оядените съпартийци.
44
0
 
1
 
! Отговори
rumen221 преди 15 години
Борисов предлага вместо лява - дясна диктатура..., не благодара. Аз съм против всяка форма на диктатура! Вместо днешната натрапена ни "командна демокрация", искам "действаща демокрация", с лична и икономическа свобода, където ще мога да отзовавам всеки провалил се депутат и така да променям политиката на властта...
43
0
 
1
 
! Отговори
GB преди 15 години
Б.Б да ти ядял!! Олекна ли ти моето момче! Изпразни ли торбичките! Бравос! Аиде сега ти да си хапнеш твоя!! Защото Б.Б. нама да ти го яде! Айде бегай да гласуваш за Станишев!
42
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
za6to gi sre6tam samo po forumite?!kude sa te na ulicata?!N41-za6to nqma takiva hora kato teb be 4ove4e?!
41
0
 
1
 
! Отговори
ЛОГОСА преди 15 години
Нито лъжем,нито манипулираме - Излъганият и манипулираният си ти който мислиш, че от Теглото и Патилото няма отърване!Стани / в момента когато четеш тези редове / и тръгни с намерението да бъдеш Щастлив и да си устроиш живота както ти го чувстваш и искаш и ще разбереш след няколко стъпки, че на света няма сила която да те спре. Майната им на помощите - НЕ СИ ПРОСЯК И НЯМА ДА БЪДЕШ - ВЗЕМИ ТОВА КОЕТО ИСКАШ СЪС СИЛА ОТ ТОВА ОБЩЕСТВО. ТОВА Е
40
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
всеки иска да взима повече кинти, но богаташите да си видял да двата на бедните... почти всички работници в България са под нивото на бедност и са задлъжнели до гуша от сметки за парно и ток. във всички частни фирми дават добри кинти само на роднините на собственици или техни приятели и връзкари. даже и по проектите на ЕС се избират все роднини на фирмаджии и рентиери. престанете да лъжете и манипулирате. накрая ще останат само *** на социални помощи в тая държава
39
0
 
1
 
! Отговори
jylt_fen преди 15 години
mnogo si prav aide stiga veche nqkoi si da ograbva ot raboteshtite i da dava na po-bednite nqma takiva filmi ili she bachkash kachestveno ili otpadash]]]]]aide stiga veche vzimat pari za smqna na nomerata za da dadat trohichki dobavki na pensionerite ,sega shte ima poreden cenovi shok zashtoto trqbva da se namerqt otnqkyde pari za predizborni koledni dobavki na pensionerite,ami aman veche]]]]]]]izbiite si ot glavata che vsichki trqbva da bydat ravni koito e kachestven ocelqva koito ne e aide da se obrazova i da se razviva i tochka na spora hahahahahahaha
38
0
 
1
 
! Отговори
ЛОГОС преди 15 години
Ще се опитам да синтезирам 4-те поста :1. 30 и 36: Беден си и искаш да гласуваш за Р.Худ и БСПАз, също съм Без Пари но не съм Беден. Този номер вече няма да мине - ДА СЕ ОГРАБВА ТРУДА НА ТЕЗИ които РАБОТЯТ и да се ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯ на Б-Е-Д-Н-И-Т-Е !Свърши плюскането наготово на ЧУЖД ТРУД.Затова дори в Библията пише : Който няма, ще му се вземе и това което има.Тъй че стягайте се, учете някоя професия ако нямате такава и не чакайте БСП като ОГРАБИ Труда на ЧАСТНИЦИТЕ с помощта на Държавата - експлоататор и да Ви хвърли някоя троха. Не се ли убедихте за 45 години Развит, Зрял и Изгнил Социализъм ,че този път / да чакаш наготово някой да ти ДАДЕ / води в ПОГИБЕЛ.Един от стълбовете които сринаха Социализма бе именно Идиотския лозунг : ГРИЖАТА ЗА ЧОВЕКА - ОСНОВНА ГРИЖА НА ПАРТИЯТА ! Вие и досега го повтаряте в постовете си - Ще гласуваме за БСП за да се грижи за нас - Вятър и Мъгла биха се погрижили повече. Най голямата социална мръсотия която БКП /БСП направи в България беше именно тази - НАУЧИ С ОГЪН И КРЪВ НАСЕЛЕНИЕТО ДА НЕ РАБОТИ , А ДА ПРОСИ ОТ ПАРТИЯТА ! Е затова сега ще се лее кръв.Социалистите и досега са такива на НАЙ ВИСОКО НИВО - Затова я докарахме дотам да ПРОСИМ ОТ БРЮКСЕЛ ПОМОЩИ , УЖ ФОНДОВЕ БИЛО - ГЛУПОСТИ - ЖИВА МИЛОСТИНЯ, че и нея им спряха и сега реват - не е за Вярване.В КОМУНИЗМА в КОЙТО ВЛИЗАМЕ няма Държава = > няма и Данъци. Какво ще правят ГРАБИТЕЛИТЕ на Чужд Труд, Насилниците и Мъчителите на хората ? Какво е комунист :Човек БОГАТ и Щастлив от СОБСТВЕНИЯ си ТРУД, а не от ОГРАБЕН такъв. То е както не можеш да бъдеш щастлив от Сексуален Акт ако някой друг го прави, по същия начин не можеш да бъдеш БОГАТ от ТРУДА на някой друг. НЕ ВИ СЕ Вярва нали !2.До 33 и 35Вярно сте го написали ИМА ЕДИН ЕДИНСТВЕН ПЪТ ДА ЖИВЕЕМ В ИЗОБИЛИЕ - Икономическо Развитие. Всички други приказки за ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ТОВА КОЕТО ГО НЯМА СА БОШЛАФ !
37
0
 
1
 
! Отговори
ANONIMEN преди 15 години
воуко недей да идваш в делиормана и по точно в ПАЛАМАРА
36
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
няма как стане ако не сърне на власт БКП. при частниците държавата се източва и не може да очакваш частниците и гангстерите да плащат данъци за да има за бедните. просто средствата за произвдство трябва да се национализират за да не се източва бюджета с нови заеми и кражби
35
0
 
1
 
! Отговори
X преди 15 години
Истината не е да се взема, а да се създава. БСП може да взема, наистина е партия на бедните и неуспелите. Ама какво става като един, който не може сам да си направи нормален живот му се повери да прави АЕЦ или стратегия за развитието на страната за следващите 30-40 години? Смятам, че точно бедните хора или въобще хората, които зависят от бюджета трябва да искат на власт да дойдат хора, които ще напълнят бюджета. Бюджета се пълни по два начина - чрез вдигане на данъците или чрез ръст на икономиката и от там повече приходи за бюджета. БСП показа че не може да направи ръст на икономиката който е стабилен, защото там са некадърници и показа, че намалява данъците, защото големите бизнеси всъщност са на хора от БСП. Дори газта за големите предприятия, които са на БСП олигархията е по-евтина от газта за хората. Да се гласува за БСП е най-страшното нещо за България, защото това ще прогони и малкото останали кадърни хора и няма да има кой да произведе парите, които БСП да разпредели/открадне/, наистина, основният проблем на България тогава ще бъде ***, който ще се изсипва от цял свят.
34
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Аз ще гласувам за ВМРО, пък ако щете ме храчете!
33
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
В МОМОЕНТА ДРУГА АЛТЕРНАТИВА ПРОСТО НЯМАМЕ.
32
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
ТОЧНО ТОВА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ В ДЪРЖАВАТА!!!ПОЛИТИЦИТЕ КРАДАТ, А НИЕ ГИ ИЗБИРАМЕ И ХРАНИМ!!!Е ТЕ ТОВА Е!
31
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Няма какво повече да коментирам!
30
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Борисов защитава богатите, а аз искам да гласувам за човек, който е като Робин Худ и защитава интересите на бедните. признавам, че съм беден и искам да гласувам за БКП.