Доган не отиде на погребението на Емин

На прощаването с починалия се събраха над 1000 души
19 окт 2008 15:31,
68
Доган не отиде на погребението на Емин
Лидерът на ДПС отказа да отиде на погребението на Емин в село Козица. Снимка: БГНЕС

"В момента не мога да говоря". Това бе единственият коментар на лидера на ДПС Ахмед Доган по повод мистериозната смърт на началника на кабинета му Ахмед Емин.

Лидерът на ДПС отказа да отиде на погребението на Емин в село Козица.

Почти всички представители на ДПС в изпълнителната, законодателната и местната власт са в Козица, за да отдадат последна почит на трагично загиналия началник на политическия кабинет на Доган.

Заместник-председателят на движението Юнал Лютфи заяви пред журналисти: “Да не правим от трагедията новина“.

От церемонията по погребението на Ахмед Емин отсъства и вицепремиерът и министър на бедствията Емел Етем.

На прощаването с починалия се събраха над 1000 души.

Междувременно бившият заместник-председател на ДПС Осман Октай заяви пред БНР, че Ахмед Емин е бил ключът на тайните на Ахмед Доган.

Всеки, който искаше да стигне до лидера на ДПС, трябваше да говори с началника на кабинета му. "Емин беше прекалено лоялен, беше изключителен като интелект", каза още Осман Октай.

Октай твърди, че „председателят на ДПС винаги е тайнствен, скрит и избухлив“.

За да повярвам, трябваше да има много повече публичност, а не тайнственост, каза бившият политик от най-близкото обкръжение на Доган на въпрос дали наистина Емин се е самоубил.

Той апелира към ръководството на ДПС да бъде казана цялата истина, за да се разсеят съмненията, че началникът на кабинета е бил убит.

Смъртта на Ахмед Емин е политическо събитие. Той беше сивият кардинал на Доган. Това каза пред Дарик радио Сезгин Мюмюн.

Преди време Мюмюн изнесе информация в медиите, че „Атака” е финансирана от ДПС и под това споразумение стои подписът на Ахмед Емин.

Емин беше вторият след Доган. Имам информация, че даже министрите на ДПС са козирували пред Ахмед Емин, заяви Мюмюн.

Има пряка връзка между уволнението на заместник-председателя на Държавна агенция „Национална сигурност“ Иван Драшков и самоубийството на Ахмед Емин, началник на кабинета на лидера на ДПС Ахмед Доган.

Това обяви пред БНР депутатът от ДСБ Асен Агов.

Според него покойният Емин е бил човекът, който е движил черните каси на ДПС, както и че смъртта му е свързана със събитията в ДАНС.

Асен Агов заяви, че изчезналото дело „Лиани“ трябва да бъде представено във вътрешната комисия в Народното събрание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
До всички турци живеещи в Бг,Вие сте едно арогантно и страхливо племе.Вас дори не ви признават и самите турци от Турция.Бъдете благодарни, че живеете в една страна с красива природа иначе щеше да живеете в прахоляци и мръсотия в азиатската Ви родина.
66
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
61 bat B O I K O ste pokaje na celya svyat za kakvo stava duma.za tova sega e tih
65
0
 
0
 
! Отговори
riazan fes преди 15 години
Abe Dogane otkaji se da stane6 car na balgarite. Razdeli tazi Balgariya na avtonomni oblasti nie pak ste te izberem car na nasite avtonomni oblasti. Ostavi na tezi balgari Sofiya i okolo Sofiya drugoio da go upravliavame nie turcite.
64
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
има слухове, че доган са го самонасинили и затова човекът не е могъл да присъства
63
0
 
0
 
! Отговори
неграмотник преди 15 години
абе *** поне до 3 клас ако беше стоял колкото да нее празен чинът щеше да се научиш да пишеш по грамотно е заради такива т-ъ-пи неграмотници като теб ни преравняват към ***
62
0
 
0
 
! Отговори
dagman преди 15 години
Bulgariq nqma da q bude.
61
0
 
0
 
! Отговори
Мамантос преди 15 години
Бат` ви Бойко, като бивш висш полицай какво мисли по въпроса с покриването на Догана?
60
0
 
0
 
! Отговори
Мамантос преди 15 години
Полицията, следствието и прокуратуратар и -- ако щете -- политическите лидери не се сещат да запитат: къде е Ахмед Доган; къде и защо се покри?!
59
0
 
0
 
! Отговори
Sadik преди 15 години
B. Borisov be6e obestal da butne tazi koliba,ako be6e go saboril sega niama6e da ima tozi problem v DPS.
58
0
 
0
 
! Отговори
rumen221 преди 15 години
След разкриването на "къртицата" в ДАНС, изглежда бе разкрита и "къртицата" в ДПС...За кого обаче е работила тази "къртица"???"Самоубийството" на дясната ръка на Ахмед Доганов, дойде веднага след срещата на м-р Миков с началника на *** - (службата за борба с наркатиците в САЩ) и то в сграда където оръжие има само "сейбията" А.Доганов..., само предполагам, че информацията за главните организатори на нарко-търговията и нарко-трафика през България идва от САЩ, а не обратно!!!Странна информация извира от Полицията - първо нямаше свидетели, а после били разпитани..., нямаше предсмъртно писма, а след 24ч се "самонаписа"..., нямаше значение къде е станало "самоубийството" , а и пеленаче в България знае, че мястото се "изолира" и докато трае разследването, никой не се допуска там... Вероятно, обаче територията на Ахмед Догановите сараи, са неподвластни на българските закони и власти!!!
57
0
 
0
 
! Отговори
chiva преди 15 години
Доган е нечовека, който управлява България. Но защо започна от "своите"????
56
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Нека да започнем с нео конкретно, стига сме разводнявали и увъртали и други ще убият ако се туткаме още, не вялвам Станишев да го свали, той е хитър турчин знае много неща за всеки 20 насветец играе, ето изкочиха и пари дадени на Сидеров затова предлагам да изискаме Референдум , че не го искаме повече ни в политика ни в Парламент ни никаде, да си седи в конака и да си арани биологичните пуийки....
55
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
СЕГА ЧОВЕЧЕЦА НЕ МОЖЕ ДА ГОВОРИ ..ПОЧЕКАЙТЕ ДА МУмине от запоя,етем да му почисти ,и ще се появи по медиите,ще изфъфли некоя "велика"мисъл и всички останали български политици ще му се възхищават на "величието", това е то свинарника- българия.пък доган е един голем комплексар ,който не знае сам баща си ,майка си почти не вижда,бившата си жена пребива гола ,че в пияно състояние да не убие човек...колко му е...това е мандатоносителя ,управника на българия ..боже ...наистина е зла прокоба за българия ...пандизчия...отново костов е бил най-точния преди още 12 -13 години
54
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
беден бил народа,пари нямал-като виждам колко неграмотници са си купили компютри,и освен с простотии как ги задръстват с грешки...хора,турци ли сте,каквито и да сте,като ви се пише по форуми,купете си първо по един буквар...
53
0
 
0
 
! Отговори
Sadik преди 15 години
Az sim balg. turcin. Imam dobro obrazovanie, no sim rabotil v stroitelstvoto vetce 10 god. v Germaniya i Belgiya, a neobrazovani s pomostta na politikata na DPS v gr.Dulovo napraviha sastoyanie za 4udo. Az sim spokoen za moite spe4eleni pari. Neka da razsledvat parite na politi4eski nazna4enite hora i da im konfiskuvat imotite im. DPS obiknoveno nazna4ava na klyu4ovi pozicii kato Obstinsko rikovodstvo , Socialnoto I dr. s vazmojnost da otkradnat budjetni otdeleni pari i taka si pravyat dalaverite si.
52
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не е ходил защото е с насинено око и разбира уста
51
0
 
0
 
! Отговори
До 34 преди 15 години
Напълно съм съгласен с мнението ти,но то не дава отговор защо има настроения срещу съгражданите ни от турски етнос в последните години. Вярно че ДПС стана огромен проблем за България,но това е така,защото гласуват всички турци за ДПС ,под строй и вота сами го правите етнически а не българите ,няма как да стане другояче. Т.е вие гласувате,давате им власт и после се "срамувате". Свободния човек избира свободно за кого да гласува,говори свободно,живее както намери за добре. Другото е "Несвобода". Какво е това-да те натоварят като овце на автобуси,да те броят и отмятат,и после да ти говорят за "Права и свободи". Турците са готини,работливи,но ЗАВИСИМИ хора. Те сами не се уважават. И така ще бъде докато не докажат че са свободни хора.
50
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
neka me razberat vsi4ki trydolubivi , 4estni i dostoini hora, tyrci ili musolmani za men nqma zna4enie kakvi ste.....mrazq dogan i kradlivata pasmina okolo nego......ne go izbiraite pak, za6toto toi ograbva i vas
49
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
СТИГА СТЕ РЕВАЛИ ЕДИН ОТ ОБРЪЧИТЕ ПРЕЯДЕ И СЕ ПРЪСНА ЕДИН КРАДЛИВ ТУРЧИН ПО МАЛКО ТОВА Е МНОГО РАДОСТНО ЗА НАС БЪЛГАРИТЕ СТИГА СА НИ КРАЛИ МРЪСНИТЕ ТУРЦИ
48
0
 
0
 
! Отговори
Tina преди 15 години
34 е прав/а. Политиците насаждат омраза между хората, които иначе могат да живеят в мир и разбирателство. Още БКП навремето направи тази грешка, като се опита да ни раздели етнически. А просто трябваше всички да се обединим и да сме българи, да се наричаме български граждани и да работим за България. Колко са точни двата израза "Съединението прави силата" и "Разделяй и владей". За съжаление само вторият се практикува... На никого не му трабва единна и силна държава на Балканите. Така е още след Освобождението, когато са ни разкъсали на парчета.А всичко, което ни трябва е да живеем заедно и да се уважаваме. Левски го е казал най-точно!