Обвиниха Румен Петков, може да иде в затвора за 2 години

Причината за обвинението е осветляването на Алексей Петров като агент на ДАНС
20 окт 2008 17:18, Красимир Ангелов
48
Обвиниха Румен Петков, може да иде в затвора за 2 години
Снимка: БГНЕС

Повдигнато е обвинение срещу бившия вътрешен министър Румен Петков, съобщи градският прокурор на София Николай Кокинов.

Причината е осветляването на Алексей Петров като агент на ДАНС.

През март Петков публично призна, че бившата барета е бил оперативен служител на МВР, а сега - таен агент на ДАНС.

Разследването по случая вече е приключило и до няколко дни ще бъде прехвърлено в градската прокуратура, допълни още Кокинов.

Той допълни, че ако по това обвинение Петков бъде признат за виновен, може да получи до 2 години лишаване от свобода.

Скандалът с осветляването на агент Алексей Петров избухна, след като бившият директор на Главна дирекция за борба с организираната престъпност Ваньо Танов съобщи, че Румен Петков е издал присъствието на Петров на срещата му с братя Галеви.

По случая вече са разпитани Алексей Петров и Ваньо Танов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
той данетие кондио даго вкарат две годинки пандиз във бургаския:-)
46
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
знетели кога точно никога. ха ха ха ха ха колкото влезе сидеров във затвора/вие взехте народа вече за много ***
45
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 15 години
И в какво е виновен Волен? Че пречи всячески на продажните *** които си избрал да ти го вкарват отзад? Може би Павел Чернев е невинен и някоя от 4-те му версии е вярната?Ей край нямат ***, издишаха ни въздуха.
44
0
 
0
 
! Отговори
boby преди 15 години
Пак замазват на хората очите, а на бас че няма да го осъдят и няма да лежи. Само се дуят пред Брюксел, а накрая ще го изсерат познатото полутечно...
43
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
В ПАНДЕЛАТА!
42
0
 
0
 
! Отговори
Галена преди 15 години
Ами редно е,защто не останаха неприпикани фонтани .Иска да види там дали има неусвоени терени,затова ще ходи там.
41
0
 
0
 
! Отговори
111 преди 15 години
AAA......koi vjarva na tova? zad reshetkite hodjat chestnite samo
40
0
 
0
 
! Отговори
korleone преди 15 години
Абе хора не ми пипайте човека !
39
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не пипайте Румен Петков, щото лошо! Не знаете с какво се захващате и срещу какво тръгвате, работата не е само българска и който посегне на Румен ще го плеснат през ръцете отдалече и много силно! Не се занимавйте с глупости, глейте си животеца, не ви трябва беля! Румен е невинен!
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Долу ръцете от Румен Петков! Гадните анти-хора да не закачат Румен, защото той е най-свестния и най-истинския, най-емблематичния политик в България днес! Наистина държи за хората, милее за народа и за нашата родина, не е като други дето само вряскат и мучат! Не пипайте Румен щото ще ревете с кървави сълзи! Румен Петков е невинен и това ще се докаже! Румене, смачкай ги!
37
0
 
0
 
! Отговори
Симо преди 15 години
Има ли все още наивници и *** в тая страна,които да вярват в подобни смешки, щели да го съдят,много ме разсмяха с тази статия.
36
0
 
0
 
! Отговори
КНК преди 15 години
Коректно е човек да е благодарен за стореното му добро.Поздравявам ви за тази ваша коректност и признателност.Вашия личен случай, обаче,няма нищо общо с цялостното политическо и управленско поведение на Румен Петков.Ако си зададете въпроса с чии средства и за чия сметка той е решил вашия проблем,ще стигнете до истината ,че комунистите решават проблеми само и единствено за ЧУЖДА СМЕТКА.
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Руменчо е циничен и безкруполен тип досущ като любовника на БСП бат Доги стаел "убийство ли?... какво убийство?"
34
0
 
0
 
! Отговори
Петков преди 15 години
Долу ръцете от Румбата! Новоизлюпените антикомунистчета, чиито бащи гордо са развявали червеното знаме се напъват в този форум като костилка на г*з, против най-емблематичния политик в съвременната българска история. Румен Петков е недосегаем, той е безсмъртен!
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
След "НЕВИННИТЕ" Софиянски и Болен, това ще е поредният, доказано от съда чист като сълзица български политик! А да, да не забравя и Вальо топлото, К.Маричков...и други знайни и незнайни сълзици... :))))
32
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
в тая скапана държава до сега не са осъдили нито един истински престъпник няма да го осъдят и сега
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Вече не. Загуби доверието ми. И то не отведнъж. Изглежда длъжността вътрешен министър не му беше по силите. Не го познавам лично, но не е необходимо, нали се занимава с политика, а това вече опира и лично до мене като гражданин.
30
0
 
0
 
! Отговори
GB до #27 Софиянка преди 15 години
Знаете ли има не малко хора, като вас които по подобен начин са били благодарни и на Дон Корлеоне в Сицилия! Човек трябва и е добре да е благодарен за стореното добро, независимо от къде идва! Няма нито идеално лош, нито идеално добър човек! Такива са само дяволите и ангелите, но това са божества а не човеци! Законът обаче трябва да се уважава! И Ал Капоне е бил затворен в края на краищата за неплатени данъци! Ако законите са добри, те ще правят диоброто и няма да има нужда да се надаме на този или онзи господар! Но иначе чувството ви за признателност е достойно за уважение!
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Петков, че е нагло копeлe е ясно. Че заслужава пандела - също. Ама не ми е ясно защо не си гледате работата и семействата, а се занимавате с политика??? Я се хванете и уважете съпругата си, белким умножите българите. Ще направите повече отколкото да храчите по разни форуми... Айде че ме чака човек на легло!...
28
0
 
0
 
! Отговори
Пустинна мишка преди 15 години
Разни смешни хорица тука си въобразяват, че могат да направят нещо на Румен Петков, ама не са познали! Румене - смачкай ги!