Станишев, ти тапия за ватман имаш ли?

Кметът пита КАТ дали премиерът може да кара трамвай, зове софиянци да не се катерят в мотрисите като Ламбо
19 ное 2008 14:18,
207
Станишев, ти тапия за ватман имаш ли?
Снимка: БГНЕС

Столичната община е изпратила официално запитване до КАТ дали лицето Сергей Дмитриевич Станишев разполага с документ за управление на трамвайна мотриса.

Това се казва в официално съобщение /вижте го/ на администрацията на кмета Бойко Борисов, който е и неформален лидер на най-голямата опозиционна партия ГЕРБ.

Столичната община призовава гражданите при слизане и качване от превозните средства да използват спирките на градския транспорт.

Предупреждаваме, че предложеният в клипа на БСП начин е опасен и крие рискове за тяхното здраве, казват още от кметството.

Напомняме на гражданите, че комунистическите идеи не са превозен документ и столичният електротранспорт разполага с модерна работеща тикет система.

В съобщението се казва още, че в общината са постъпили сигнали от обезпокоени граждани, че неквалифицирани водачи управляват трамваи.

В тази връзка управата на София апелира софиянци да запазят спокойствие.

Гарантираме, че в градския транспорт няма опасност пътниците да попаднат в трамваи, управлявани от неподготвен водач като Сергей Станишев, казват още от общината.

Ватманите в градския транспорт са квалифицирани, преминали са 3-месечен курс на обучение и всички те имат положен изпит и свидетелство за управление.

Още преди курса кандидат-водачите полагат психотест и представят медицинско свидетелство за здравословно състояние, се казва още в съобщението.

Ето и клипа (отново), който притесни Столичната община.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
206
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Ела довечера,ще ти я покажа.Когато звярът се превръща в принц.След два часа,ще пожелаеш отново да ме видиш.Може и утре вечер,защото глезенът ми нещо трудно поддава.
205
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
"ГЕРБ като основна политическа опозиционна сила, макар и непредставена в парламента, особено добре си партнира с ДПС, много повече, отколкото БСП с ДПС". Това твърдение е на областния лидер на в ГЕРБ Кърджали и председател на групата на общинските съветници Багдасаров !
204
0
 
2
 
! Отговори
s преди 15 години
Защо ли си мисля,че за управление се искаше акъл?
203
0
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
не ме кефи станишев но клипа е класика а бойко може само да се учи и да завижда
202
0
 
2
 
! Отговори
усама преди 15 години
забравихте да питате кой е платил тока за трамвая, дето го кара сергейчо. монархо-комунистическата седесарска пасмина продаде всичко на безценица на евреите, които направиха милиарди ерво печалба на гърба ви (и продължават да я правят, като ви експлоатират безжалостно, плащат ви почти нищо и ви се смеят в лицето). а вие сте седнали да им гледате в паничката на господа другарите кои колко милиончета откраднал, и от някакви нещастни мутри се вълнувате. че сега и за някакъв трамвай става дума. смях, смях... може би като продадат и вас самите (или поне жилищата ви) на безценица, тогава чак ще се усетите къде е трябвало да гледате. мижитурки.
201
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Абе к'ви идеи, к'ви мечти! Не ни вкарвай в нек'ви филми, бе дедо, че следва: Объркал си рейса, опа - трамвая Серго
200
0
 
3
 
! Отговори
Tartiuf преди 15 години
Абе защо ми изтрихте коментара бе?
199
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
cqla sofia e potanala v prah,*** i zadrastvaniq,toi mi se zanimava sas gluposti. pravi mi remonti na ulicite noemvri mesec.....sas vseki izminal den se obejdavam 4e boiko e vazduh pod nalqgane........
198
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Само искам да споделя някои факти. Клиент - рекламна агенция - изпълнител - подизпълнители и т.н. Имаме яснота кой е клиентът. На този етап не ни интересува коя е РА - да приемем, че е някой приближен с червена окраска. И сега: Чий е трамвая? Защо е на линия? В график ли е? Какво е платено за наемането му? Кой позволи движението? Кой е докладвал на главния диспечер на градския транспорт? Кой от дежурните в общината прие съобщението за извънредното събитие? Какви мерки е взел за недопускането на този трамвай, или кой е дал разрешението? Какъв процент от прихода от рекламата за отиват в общината? Ей така просто си питам...Умряла лисица...
197
0
 
2
 
! Отговори
И.Иванов преди 15 години
Абе този ***,бойко де, съвсем е изперкал. За това ли плащаме на скапаната му администрация да се занимава с глупости?
196
0
 
2
 
! Отговори
Петя преди 15 години
с книжка или без, г-н премиерът кара трамвая много по-добре от някои други ватмани. Предлагам да направят състезание с един професионалист в бранша, с Евгени Минчев, дори и тогава съм сигурна, че г-н Станишев ще се представи много по-добре!
195
0
 
2
 
! Отговори
Бат'Киро преди 15 години
раздрънкан празен трамвай с един пътник, който се държи за сърцето, защото Станишев кара трамвая :)http://nomtax.blogspot.com/2008/11/blog-post_4 599.html
194
0
 
2
 
! Отговори
До 191 преди 15 години
За твое сведение в Симеоново в пожарникарския профил, всички завършват със звание инженер! Инженер не се става лесно, а и е много по-висока степен от образованието което имат някой от сегашното и предното правителство!
193
0
 
2
 
! Отговори
чичо Любо преди 15 години
Ако това не е някаква журналистическа окраска,този път Софийската община се изложи тотално.Разбирам да има политически заяждания и квалификации но въпреки,че съм привърженик на ГЕРБ,искам да кажа,г-н Борисов,това е пълна глупост
192
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Вярно е че този дето тича прилица на боко , ами то това е идеята и затова боко е толкова лют.
191
0
 
2
 
! Отговори
ВАТМАН преди 15 години
То бива простотия бива скука ама да се заяждаш с книжка за трамвай е не падение за нещо медицинско. То по боковата логика нямаше да има неосъден артист егати яловото заяждане явно много го е шубе от БСП.
190
0
 
2
 
! Отговори
висше преди 15 години
Ако ББ беше завършил нещо преди 25 г., тогава дипломите бяха стойностни и завършването на по-висока степен на образование развива гънките на мозъка. ББ какво е завършил ? МАТЕМАТИКА ? ФИНАНСИ ? ИНЖЕНЕРНА СПЕЦИАЛНОСТ ? МЕДИЦИНА ? нищо ?
189
0
 
2
 
! Отговори
ГЛАСОПОДАВАТЕЛ преди 15 години
Тези тримата ще гласуват на изборите за БСП. Ако стареца не пукне до изборите де...
188
0
 
2
 
! Отговори
Преписано преди 15 години
След всяка простотия на Борисов си мисля че по-ниско не може да падне, но той винаги ме опровергава. Как е възможно да си хаби времето (за което ние му плащаме) и да занимава обществото с такива глупости? И какво ли още може да роди болната му глава?
187
0
 
2
 
! Отговори
бисери преди 15 години
В Google за "Бойко Борисов" са дадени всичките книжки и сертификати