Конгресни клюки: Припадъци, безплатни сандвичи и фотоистерия

Предприемчиви фотографи щракат и продават снимки, делегатите хапват и пийват безплатно; социалистка пък припадна
22 ное 2008 17:00,
30
Конгресни клюки: Припадъци, безплатни сандвичи и фотоистерия
Делегатите на конгреса. Снимка: БГНЕС

По 3 лева вървят снимките на провеждащия се днес и в неделя в НДК конгрес на БСП.

Снимките на първото и второто заседание на форума са направени от предприемчиви фотографи, които, обаче, са здраво свързани със соцпартията.

Единият от тях е облечен в червен костюм и сериозно възразява, че 3 лв. са твърде много за една снимка, съобщава БГНЕС.

По думите на фотографа в "Европа подобни фотографии стигат до 10 евро", а в Турция цената е 7 долара.

Снимките са средни по размер и на тях тях се виждат както млади и стари соцлидери, така и редови делегати.

Интересът към фотографиите е голям до момента, в който стане ясна цената им.

В непосредствена близост до фотобазара са разпилени листовки с пътния знак "Стоп" и надпис "Боклукът на Бойко".

В почивките между заседанието делегати и гости могат да се възползват от безплатни сандвичи и безалкохолни напитки, осигурени от БСП.

Прави впечатление, че делегатите на 47-ия конгрес са облечени изключително в официални черни костюми - както мъжете, така и жените. Тук-там се вижда по някое червено сако, а облечените изцяло в червено са не повече от трима.

Навръх цялата тържественост на събитието възрастна социалистка припадна – от преумора или вълнение.

Първа помощ на пострадалата веднага оказа бившият министър на здравеопазването проф. Радослав Гайдарски, както и зам.-министър д-р Емил Райнов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
1
 
! Отговори
Анти - БКП преди 15 години
Не знам колко малко акъл трябва да има някой, за да гласува за комунистите... И как така БСП не е новото БКП като правят 47-ми (или там който се пада) поред конгрес на тази "млада" партия. Кога ги навъртяха толкова?Нови лица - същите крадци!За моите 25 години не съм виждала толкова много стачки и протести, някои от които се правят по 2 в един ден! Също така, не съм виждала такова безочие и лицемерие. Народа казва на управляващите, че не може да живее повече така, а управляващите се усмихват и ни го набутват пак! Милиардите излишък отиват за нови БМВ-та 5-та серия на депутати и министри, а умиращи деца чакат СМС-и и подеяния, за трансплантации или да се лекуват в чужбина! Що за социалисти са, като не се интересуват от хората в неравностойно положение. Били те пенсионери, инвалиди или просто болни хора, които не могат да си платят лекарствата!На г-н Сер-Гей трябва да му онемат Българското гражданство, защото действа против България и българските интереси!
28
0
 
1
 
! Отговори
BG преди 15 години
Ако беше станал един пожар - един път за винаги да си идат!
27
0
 
1
 
! Отговори
BG преди 15 години
Ако беше станал един пожар - един път за винаги да си идат!
26
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Хм,припадали били,да пукнат дано комунярски ***..Време е Бойко да разчести столицата поне от този ***...
25
0
 
1
 
! Отговори
бай хуи преди 15 години
е как няма да ти е смешно, то в този сайт има само палячовци и марионетки *** виж в рубриката "поименно, колега"
24
0
 
1
 
! Отговори
Змията Спаска преди 15 години
Много ми е смешно: писаха, че правосъдният министър на САЩ припаднал по време на реч. Ама как така никой от вас не го осмя? 67 годишният дядо загубил съзнание. Но нали е от братска Америка за него "горкият човек", а за социалистката - "бабето" избирало чорапи. Хора, отворете очи и хвърлете лошите си мисли, ставате по-красиви, когато сте добри.
23
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
като е с двата крака в гроба къде тръгнала тая дъртата? да би мирно стояло, не би чудо видяло!
22
0
 
1
 
! Отговори
RSN XENON преди 15 години
*** na sapun komunistite pod noja...
21
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
умните ще гласуват за бсп а остатака за другите мафиотцки партии
20
0
 
1
 
! Отговори
anonim преди 15 години
Ако някой тук,във форума,си мисли,че на изборите БСП няма пак да спечелят(независимо с кои в коалиция)-много се лъже ! Както по времето на Тодор Живков,така и сега,Русия ги ръководи и плаща !От тях се иска само да слушкат ! Играта се ръководи в световен мащаб,а не както повечето от нас си мислят-на местно държавно ниво !Не се заблуждавайте!Дори и една бюлетина да няма пусната за тях(в което много се съмнявам),пак ще са печеливша партия.За огромно съжаление...Русия няма да допусне така лесно да изгуби влиянието си над Балканите и в частност-над територията на България.Черноморският регион й е необходим за собствената й безопасност ! А ние можем да си викаме и псуваме по форумите колкото си искаме...За октопода даже е добре дошло,защото така народния гняв е канализиран(и анализирван),парата е изпусквана периодично и за реално противодействие не остават сили !
19
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
За най-голямо съжаление, те пак ще управляват. С бат Бойко, но ще управляват. Защото всички плюете по форумите, а не излизате да гласувате. Ако отидете и гласувате, БСП няма да е в управлението. Но уви... нещата се повтарят до безкрай...Жалко.
18
0
 
1
 
! Отговори
ДОН КОРЛЕОНЕ преди 15 години
Конгрес на Гоцета, Ватмани, летящи чинии, Пикаещи във фонтани, Свинари-милиардери, интрернационалисти-путинофили, сталинофили, Р. Овч., деветосептемврийци, текезесари, мафиотски босове и прочие зооизобилие!
17
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Смръдльо, колко ти плащат от "Позитано" за тия постове?
16
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Ovcete na Republikata !sram i pozor
15
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Минах от там за произведено в България та ги видях делегатите.Е няма такива дебилни физионномии.Докарани с костми вярно, но повече им седят като на свинче звънче - очевидно не са носили костюм от предишния конгрес.Начумерени, сплетничещи, мутроподобни или просто аграрни, но до едно лицата споделяха една основна черта - излъчваха невъзмутим дебилизъм, наглост и дебелоочие.
14
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Отишал Сергей при един приател и го помолил за услуга, а именно да забъвлява приателката му, за почивните дни, че той самият отвал в командировка, разбира се отговорил приятеля, само че аз трябва да бъда с моята приятелка,сестра и, двете деца на сестра и и бъдещата тъшта, незная дали няма да и бъде скучна с нас, о няма отговорил Серей тя обича много хората и особенно децата пък и това ще и помогне , да понесе по лесно мен майка ми Партията и всички около нея, аз взимам по десет лева на час забавление, но на теб като на прител и съпартиец седем, седем отговорил Сергей, не забравяи че тъща ти ходи до тоалетната непрекъснато,, приятелката ти си маже с крем ръцете непрекъснато, сестра и пък час по час вади едно огледало и си оправя грима, децата се плюят и карат, това не е много високо ниво за Елен,така че аз ти смъквам на един лев тарифата...и това че ти уредих членство в Партията и хотел за ....лева,тогава ще я оставя да глади цяла събота и неделя, без това от години не е гладила, та да си припомни, избори идват ръце ще и трябват...Тя всичко ми върши с ръцете, отговорил Сергей, мнаго е даровита в ръцете и пръстите, златна ръка има, а виж тя с тия ръце може сама да си плати и е бърза... с две думи професионала ръчица има...
13
0
 
1
 
! Отговори
Пандизчия преди 15 години
На осъдените се полага безплатна храна и питие.
12
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
"Всички са маскари", още Бай *** го е казал и ВСЕКИ ОТ ВАС, който защитава КОНКРЕТЕН политик, е заинтересовано лице забъркано в ограбването на бедния народ.
11
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
A fesove razdadoha li na kongresa?
10
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
aman ot tiq, o6te li myrdat? o6te li se vylnuvat ot velikata ideq? pari za xlqb nqmat, no s taq ku4e6ka psixika, go razdavat idealisti. e kak da ne se razpla4e6?