Станишев единствен и неповторим

Премиерът е единственият кандидат за лидер на БСП
22 ное 2008 20:49,
55
Станишев единствен и неповторим
Той е! Снимка: Булфото

Сергей Станишев е единственият кандидат за лидер на БСП, оповестиха от пресцентъра на социалистите след закритото заседание на 47-ия конгрес на партията.

Заседанието продължи около час и половина.

На него са определени 62-ма членове на новия Висш съвет, които ще станат част от него по право, като предложени от организациите по места.

119 ще са членовете на Висшия съвет, които ще се избират директно от делегатите на Конгреса.

Резултатите от избора на председател и състав на Висшия съдебен съвет ще станат известни в началото на неделното заседание на форума.

119-те кандидати за Висшия съвет на социалистите ще се избират между повече от 860 кандидати.

За първи път Сергей Станишев е избран за председател на Висшия съвет на БСП на 15 декември 2001 година.

Тогава днешният премиер побеждава с подкрепата на 67% от делегатите. На второ място остава Румен Овчаров, на трето - Бойко Великов, а последен според резултатите от гласуването се класира Красимир Премянов с 4% от гласовете.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
0
 
! Отговори
citizen преди 15 години
1. Цялата история, идеите и стратегията на бившата комунистическа партия се гради на лъжа и демагогия. 2. Тази партия не се нуждае от гласовете на интелигентните и мислещи хора, затова лъжите й са прозрачни за тях, но тя ги насочва към по-простите и поддаващи се на внушения хора.3. Тя е партията, която с парите от времето на социализма си изгради собствен капитал, но търси олигарсите другаде.4. Тя е партия без никакъв морал, защото е стъпила върху трупове, прикривайки действията си с популистични лозунги. Затова тя ще се опитва да задържи властта с всички възможни неморални средства. Тя е проклятието на България.Къде е спасението за страната ни? От Европа едва ли ще пратят наблюдатели за следващите избори. Хора с демократично мислене, разяснявайте, обяснявайте, убеждавайте колко важно е за България, за децата ни, за нас да си възвърнем демокрацията чрез десните партии!
53
0
 
0
 
! Отговори
slavi преди 15 години
do koga shte turpim tia banditi,prosto po nagli *** ne sum vijdal i tozi ruskia pluh mi pisna da my gledam vseki den samodovolnata mutra...alalllll....ot pomiari
52
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ЕСССТЕСТВЕНО!
51
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
НАЙ - ПОЧТЕНИЯ
50
0
 
0
 
! Отговори
DA преди 15 години
Това е един почтен и интелегентен млад човек ,който за сега остана трудно плува в мръсотията на политиката в България .Дано има повече такива !!!
49
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Как тъй ше е един единствен.Това за истинските комунисти е *** дума.Там няма "един",там има "всички".Позволяват си да си противоречат на собствената идеология,а вие ги хвалите и казвате че алтернатива няма?Балъци...
48
0
 
0
 
! Отговори
DONI преди 15 години
MI SHE UBIVAT I SHE KRADAT.. KATO CHELI TI NQMA DA KRADESH ? VSEKI BULGARIN NALI GO ZNAM BE.. JADEN ZA PARI .. A KATO NQMA VSE NQKOI MU E VINOVEN ! ARE DUHAITE SUPATA BSP NA VLAST !
47
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ybiicite na BYLGARIA, PRAVQT KONGRES,OGRABIHA DYRJAVATA,I SA O6TE NAGLI,ISKAT DA YPRAVLQVAT,S BEDNITE PENSIONERI I GIGANITE
46
0
 
0
 
! Отговори
ватман преди 15 години
Кучетета от гетата си лаят, керванът на жълтите павета си върви...
45
0
 
0
 
! Отговори
;) преди 15 години
Dobre che ne e povtorim! ako biaha poveche i povtorimi, predstavete si kakvo shteshe da stane... ;)
44
0
 
0
 
! Отговори
Alo alo преди 15 години
Захар да му се слага торта няма да стане !
43
0
 
0
 
! Отговори
Debora преди 15 години
Slava Bogu, che e EDINSTVEN I NEPOVTORIM !!! Ako biaha poveche i povtorimi.....shteshe da ni e spukana rabotata!!
42
0
 
0
 
! Отговори
cv преди 15 години
Никой нормален Българин, не се интересува от името на лидера на партията, която работи за пълното ограбване на нашата нация. Но тъй като всички сме жертви на грабежа, то да видим какво се случи на този "конгрес"...Преди "конгреса" се бореха две идеи - на старата линия, водена от Първанов и новата линия, олицетворявана най-видимо, от Янаки Стоилов...В СБЛЪСАКА МЕЖДУ СТАРОТО И НОВОТО, С ПОМОЩА НА ПАРТИЙНАТА БЮРОКРАЦИЯ И ДАНС..., ПОБЕДИ КЛЕПТОКРАЦИЯТА, ОЛИЦЕТВОРЯВАНА ОТ СТАНИШЕВ!!!МИЛИАРДЕРИТЕ ОВЛАДЯХА НАПЪЛНО БСП - ДА НИ Е ЧЕСТИТО...Ако догодина тази партия заграби властта, ТО ОТ БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА И НАЦИЯ ЩЕ ОСТАНЕ САМО СПОМЕН В СЪЗНАНИЕТО НА ЕМИГРАНТИТЕ...ТЪЖНО И ЖАЛКО..., Защото като алтернатива ни се предлагат различни заместители, но на всички тях, ДОРИ И НА ГЕРБ, ХАСТАРА Е ЧЕРВЕН... АЛТЕРНАТИВА, ОБАЧЕ ВИНАГИ ИМА..., ДО ИЗБОРИТЕ ИМА МНОГО ВРЕМЕ!!!СКЪПИ СЪНАРОДНИЦИ, САМО НЕ ЗАСПИВАЙТЕ - ВИДЬОВ ДЕН ИДВА..., САМО НЕ ГО ПРОСПИВАЙТЕ И ЗА ДА СЕ СПАСИМ, ОТ БЕЗКРАЙНИЯ ГРАБЕЖ, ГЛАСУВАЙТЕ... ОТ ТОВА КЛЕПТОКРАЦИЯТА НАЙ-МНОГО СЕ ПЛАШИ!!!
41
0
 
0
 
! Отговори
baimile преди 15 години
Бреееей ... голяма работа е тоя наш премиер !!! Целият свят може да ни завиди ... БРАВО
40
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
... po politicheska naglost i prostotij.
39
0
 
0
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 15 години
Не искате БСП и злобеете срещу всяко нейно действие, а не предлагате нищо по-свястно от нея.Предложгете друга партия, която да не е крадлива, дайте идеи.Само грачите срещу тия, а нищо за ,което да има смисъл не предлагате, за кого да гласува, видяхме ги всичките, щом дойдат на власт се самозабравят. И Иван Костов беше същият, и сега гледам надига глава и Новото време на Кошлуков ,видяхме ги по яхтите, не е по различен и Б. Борисов,който още не е стигнал властта а се изживявя като неповторим, и така не виждам друг интелигентен ръководител освен Станишев.Нищо ,че е млад и Ал.Македонски е бил на 20 години и е водел цяла армия, и Наполеон е бил млад и неженен, когато завладява Европа, А и Ал. Батемберг е бил около 25 годишен, но това не пречи да е княз на млада държава.Хайде приемете историческите дадености и стига с тия олигарси , защото и Ф.Енгелс е бил фабрикант , но това нему пречи да е с леви убежденияе
38
0
 
0
 
! Отговори
Рос преди 15 години
Не се ядосвайте, не се косете,това е вашата,наша участ и колкото да не ви е приятно,ТЯ Партията и нейните производни ще бъдат още много години на власт.Някой не харесвал Станишев и неговите другари, какво от това?Те разсъйдават така," кой си ти бе господин никой,че да не ме харесваш,проблема е твой.Ние пак ще спечелим и пак ще си правим ,каквото си искаме,защото можем да си купим гласове,ако не ни достигнат тези гласове ,за да управляваме,ще манипулираме изборите,а пък ако толкова много не ни харесват,някой да е излязъл на улицата и да покаже,че не иска ние и нашата Партия да го управляват-няма такова нещо.Хората ни се радват и са доволни от живота си".Това е положението в България и така ще бъде още много години занапред.Няма смисъл от излишни спорове.
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
АБСОЛЮТНО ВЯРНО!!!!Та ние това си го знаем ,че е единствен и неповторим.Да не си мислят ,че го забравяме, та ни го припомнят?
36
0
 
0
 
! Отговори
DJ преди 15 години
Как се казва *** гей, който иска да бъде началник ......Сер-гей Стани-шеф.
35
0
 
0
 
! Отговори
new age преди 15 години
zeitgeistmovie.com - гледайте този филм , ще ви отговори на много въпроси...