Разчистване. Джиджи убит заради починалия арестант

Двамата участвали в отвличане на бизнесмен с прякор Цигането
23 яну 2009 07:01,
41
Разчистване. Джиджи убит заради починалия арестант
Снимка: БГНЕС

Починалият след тест с полиграф в полицията Пламен Куцаров и убитият в столичния квартал „Люлин” Йордан Цонков – Джиджи, са участници в групата, извършила отвличане на бизнесмен с прякор Цигането.

Убийството на Цонков е следствие на ареста на Куцаров и представлява разчистване на преките извършители.

Данните на разследващия екип сочат, че починалият Куцаров е един от участниците в отвличането на лице с прякор Цигането.

Разпоредената от прокуратурата фоноскопска експертиза показала, че неговият глас е този, който е водил преговорите за отвличането.

От Института по психология на МВР са съобщили пред Дарик радио, че той не е издържал проверката с детектора на лъжата и даже знае къде е трупът на отвлечения бизнесмен.

Разследващият екип смята още, че отвлеченият бизнесмен е убит, тъй като за него е платен откуп, а вече повече от месец той не се връща в дома си.

В момента, когато е починал, полицаите са водили Куцаров в Дирекция “Противодействие на организираната и тежката престъпност”, за да му бъде повдигнато обвинение за отвличането.

Прокуратурата свързва убийството в "Люлин" на криминално проявения Йордан Цонков с прякор Джиджи с ареста на Пламен Куцаров, като смята, че убитият в "Люлин" е друг от преките извършители на отвличането и че някой разчиства участниците в престъплението след ареста на единия участник.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
вест преди 15 години
всичко се и всичко се следи......
39
0
 
1
 
! Отговори
anonimno преди 15 години
(narkoman4eto) e ubit ot boi zashto vednash mediite ne popitat blizkite na mom4eto dali e imal zdravoslovni problemi a pitat mvr mvr triabva da sukrati vsi4kite si slujbi razberete te rukovodat prestupleniata
38
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
ЧЕ Е БИЛ ОПИТЕН СТРЕЛЕЦА - ОПИТЕН Е.ГАРАНЦИЯ,ЧЕ Е ОТ СПЕЦ ЧАСТИТЕ НА МВР.
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
твърдението, че разстрелаът на Джиджи и смъртта на задържаният Куцаров са свързани и представляват "РАЗЧИСТВАНЕ на преките извършители...." означава едно - задържаният Куцаров не е починал, а е УБИТ - и тук става много интересно: убит е, докато е в полицията. Сещайте се. Работата яко смърди.
36
0
 
0
 
! Отговори
Аз преди 15 години
Такава групираност, особено с автоматично оръжие - особено, ако както казват, е Калашников, особено по движеща се мишена дори от близко разстояние - е почти невъзможна.... освен - с по-специално оръжие и много специален стрелец...За останалото може и сами да се сетите...
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Защо ли ми се струва, че повечето от пишещите тук са си просто платени агент-провокатори ,в тяхните писания няма нищо градивно ,всяват омраза сред населението към единствените на които поне малко им пука за реда в държавата -полоцайте ,обикновените дето работят навън и си гледат работата а не срщу тези които разпореждат техните деиствия !Време е такива хора да се извадят на светло и да се види кой неще силна държавност , в Германия и САЩ полицията е силна и държавата е силна ,полицията е инструмент за налагане политиката на държавата и една от причините за проблемите са точно такива писачи дето разцепват населението и всяват само омраза !
34
0
 
0
 
! Отговори
А. преди 15 години
Повечето тук, които допускат, че тези полицаи, в чиито ръце е починал наркомана, са онези, които скиват по улиците - еми вие сте си *** селяни, които едно си знаете - едно си лаете. Ама и едно куцо правителство не можете да бутнете, но да цъкате глупостите си изакани от главиците си прости по клавиатурите си, сякаш е чара не деня за вас. И аз мразя тъпите катаджий и корумпираните куки, но тук става въпрос за отряд за задържане на баш 'айдуци, ей така да го кажем по народно му, които са си *** по default, така че слаб е интереса на цел отрдел от БОП-а да утепат едно *** и да фокусрат обществените пумияри към себе си. Абе отчайващи *** имаме у републиката.
33
0
 
0
 
! Отговори
- преди 15 години
Убийците и на двамата са ченгета - то е ясно като бял ден.
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
вие куките сте наи-мизерните хора на света,един ден ще бъдете съдени също!!!
31
0
 
0
 
! Отговори
L преди 15 години
Ако е така както го казват, тогава просто някой го е бил страх че Куцаров може да го издаде и било наредено на полицаите в колата да го убият - те знаят как. ;)
30
0
 
0
 
! Отговори
187 преди 15 години
narkoman - narkoman, oba4e kak taka to4no kato go karat da go arestuwat 6te wzeme da pukqsa?da ne sa mu dali kofti droga?d' i mafiotiziranite kuki, da izmrat ot rak wsi4ki
29
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 15 години
Последно отвлеченият бизнесмен *** ли е или не?!?!
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
след задълбочени оперативни беседи с Куцаров,вследствие на които той странно починал ,веднага свързаха го с убитият Цонков.как мигновенно разнищиха случая да не повярваш.
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Бе кво толкова занимавате читателите с тия *** бе!
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Така е!Ако извършваш убийства, рано или късно ти идва времето и на теб..Лека им пръст на всички
25
0
 
0
 
! Отговори
bankata преди 15 години
и к'во става сега.. похитителите стават похитени.. бати лъжата е цялата тая работаПОЛИЦИЯ = МАФИЯ!!!!!!!!!"През юли 2002 година при акция на НСБОП, СДВР и РДВР Перник са арестувани Янко Ваташки, Любомир Стаменов - Боксьора и Ивайло - ***. Те са задържани за отвличането на йорданеца Мохамед Атти. Похитеният е измъчван и за него е поискан откуп на стойност 20 000 долара. След получаването на откупа Мохамед Атти е захвърлен в околностите на София. Той самият не подава жалба срещу похитителите."
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
igrata e mnogo po golqma no koito znae za neq si znae koito ne vqrva na mediite
23
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 15 години
кардиналите от Дс са се притеснили от престараването на някои от колегите си1в крайна сметка има и честни полицаи!но къртиците в МВР са на високо място...чак до пикаещият във фонтан .. миков..агента Гоце!Ми те от рекета издържат столетницата..
22
0
 
2
 
! Отговори
? преди 15 години
Всичко тези обяснения в медиите са натъкмяване на събитията с цел да се оневини полицията. Арестанта НЕ Е НАРКОМАН! , не се познава със застреляния и няма нищо общо с отвличане!!! Той е човек като вас и мен, нечии син, който беше объркан и сега всички кривят нещата за да го изкарат престъпник за да не ви пука за него и да не питате защо беше погубен един живот! Не осъзнавате ли колко се промени версията от вчера сутринта до вечерта. Ако има медии ще питат роднините му и приятелите му а няма да разправят врелите-некипели на полицията!!!
21
0
 
0
 
! Отговори
xxx преди 15 години
Това е ясен пример че полицията наистина работи голям напредак но има едно голямо НО тя неработи за обикновенния гражданин а за Мафията .Щом Миков е уволнил точно тези хора значи е знаел за цялата афера и какво реално се случва.