Душат дали Джиджи и Куцаров са замесени в отвличането на Бончев

Разследващите проверяват и дали престъпната група е действала под ръководството на Таки
27 яну 2009 07:13,
14
Душат дали Джиджи и Куцаров са замесени в отвличането на Бончев
Снимка: БГНЕС

Антимафиоти проверяват дали престъпната група, в която са участвали застреляният Йордан Цонков-Джиджи и починалият арестант Пламен Куцаров, е замесена в отвличането на бившия президент на футболен клуб „Литекс” Ангел Бончев.

Дарик радио твърди, че освен двамата, за отвличането на Бончев е заподозрян и трети криминално проявен, който е специалист в поръчковите отвличания и има връзка с последните взривове на автомобили в столичния квартал „Манастирски ливади”.

Проверява се дали престъпната група, в която е участвал Джиджи, е действала под разпореждането на известния бос Таки или става дума за банда, която е изпълнявала поръчки на различни хора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
fri преди 15 години
Dancho lipsvash mi bezkraino mnogo!Nikoga niama da te zabravia!Kak shte jiveem bez teb...
12
0
 
0
 
! Отговори
игришката преди 15 години
Умрелият вече е бил съгласен да свидетелства в помощ на обвинението и са го арестували, за да го опазят от престъпно екзекутиране, но междувременно...
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
причинила смъртта на Куцаров, според юристът му. А според мен юристът не смее да каже наистина какво смята, щото ще го нападнат за клевета.... или нещо по лошо. Та, да помислим малко: стандартните качулки, ползвани от МВР-органите, са плетени - тоест, материята пропуска достатъчно количество въздух поне колкото да не пукнеш. За да се стигне до задушаване с летален край, трябва да се прибави още някакво въздействие - не твърдя нищо, ама ако през качулката устата и носа на задържания бъдат покрити с ръка, задушаването е гарантирано, а няма да останат и следи - заради качулката. Правете си изводите. Джокер - качулката сама по себе си далеч не е достатъчна да предизвика смъртоносно задушаване.
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
спор няма! Е, Джиджи го позастреляха, така се наложи, ама Куцаров си го удушиха.
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
От умрял писмо ли получихте бе тц тц тц тц
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
И за глада в Африка Костов е виновен
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Добра тактика - имаме двама мъртви - да им припишем всичко възможно. Сигурно са замесени и в атентата срещу папата
6
0
 
0
 
! Отговори
Станиш преди 15 години
И това не е от днес, или от вчера! Престанете да триете мненията на хората!! За кви се мислите бе ????
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
г-да от днес.бг: нека полицаите си душат-те и без това друго не могат да правят!Това не е новина!А когато надушат нещо друго освен собственото си насиране-тогава пишете и вече ще знаем,че сме в EU!
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Таки си тръгна и веднага му взеха територията!!!така е: празното се запълва веднага!!!
3
0
 
0
 
! Отговори
антикомунист преди 15 години
вие не сте новинарка агенция, а ***.
2
0
 
0
 
! Отговори
Постоянно триещия го преди 15 години
Абе вие кви хора сте бе, какви жирналисти??? Спрете да пишете глупости ами търсете истината! Убиха момчето пред очите ви а вие търсите под вола теле! Леле колко сте смешни! И смеете да се наричате медия и жирналисти??? Не ви интересува истината, вие сте просто едни малки новинарчета!!!! Ама много малки, толкова малки че даже нямате място за достойнство!!!
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
добро утро юнаци-цирка отвори врати,ще прповерявали дали двете скоропостижно умрели брънки отпредполагаема верига ,не са баастисали бончевите,че как ,ще стане туй и кой щее повярна ,че ненапитата вода бончеев щепосочи идръшителите,при чеа ги е видял най вероятно,Борчето пръсти може да няма,ама главата си му е там,тъй че споко оттам заек няма да излезе. А защо не се п охвалят с напредък по разслредването насмърта на тия двама момци-убигия и самоудушилия се,работири се по тях въобще. И тук май за телефони става въпрос ,няма да е зле да видят ичуят тоя ден разговорите на конвоирашите ги и работешите послучая ,щот може да се окаже,че иииинформацията е като парите, има я ,тъъъъркаля се по пътя , но няма кой да вземе.