Опит да се самозапалиш? Може и да има ефект

Окръжният прокурор на Пловдив възстановява дело срещу заложната къща
17
Опит да се самозапалиш? Може и да има ефект
Апостол Сотиров секунди преди да опита да се самозапали. Снимка: БГНЕС

Няколко часа след като мъж опита да се самозапали пред сградата на прокуратурата в Пловдив, обвинителният орган реагира и постанови проверка по случая.

Със заповед на окръжния прокурор на Пловдив Андрей Атанасов се възстановява дело срещу заложна къща с обвинение, че е придобила имот на гражданин на драстично намалени цени.

През 2003 г. Сотиров заложил къщата си в Ягодово срещу 3200 лева и с получените средства финансирал предизборната си кампания за кмет на селото.

При погасяването на кредита установил, че имотът му е продаден на трето лице. След пет години делото завършило в полза на лихварите, обясни Апостол Сотиров.

Окръжният прокурор уточни, че ще се провери дали са извършени нужните следствени действия и дали има и други оплаквания срещу заложната къща.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
0
 
! Отговори
Заинтересована преди 15 години
Ми в по-долните постове пишеше, че и за секс стават...Рекох да проуча дали интригата с извънземни мъжОве си заслужава :)))))Как иначе, ще влезем и ние в новините на днес.бг, дайте да измислим нещо :)))))))))))))))))))
15
1
 
0
 
! Отговори
ПРОДАВАМ преди 15 години
Аз по принцип ги продавам за ядене. Много са вкусни. Ако искаш мужко ще ти дам, ама едва ли ще може да те издържа и задоволява.Ако искаш вземи си едно и ако не ти върши работа можеш да го сготвиш.
14
1
 
0
 
! Отговори
Заинтересована преди 15 години
Извънземните де...мъжете, имат ли чувства, изпитват ли емоции? Я вкарай някоя данна, че да преценя извънземните по ли стават от земните :))))))))
13
1
 
0
 
! Отговори
desss преди 15 години
Все ми се струва че Пловдив не е чак толкова корумпиран!!!!
12
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Bravo, pi40ve, mnogo me razveselihte :)))
11
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
- Намери ли си работа? - Да. Заплатата е ниска, но пък работата е лека и ми е добре позната. - Какво работиш? - Донор на ***.
10
1
 
0
 
! Отговори
ПРОДАВАМ преди 15 години
ОК! Там съм. Ще ме познаеш по човала в който ти я нося. Сигурен съм че ще останеш много доволен. Носи си парички за около 45-50 кила.
9
1
 
0
 
! Отговори
купувача преди 15 години
На лафче. А ти колега/колежке?
8
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
На какво сте тука колеги ? Не е трева определено
7
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Добре де - ще взема да пробвам едничка. Искам да е не много едра (да не тежи много, че нали на кило продаваш) и да е сръчна във всичко. Искам да ми се радва като се прибирам и да не се интересува къде отивам и кога ще се върна като излизам. :)Ще те чакам до коня утре точно в 13:13 и ако се окаже злобна и зла - направо ще я подаря на дупетатите да и се радват. :)До утре!
6
1
 
0
 
! Отговори
ПРОДАВАМ преди 15 години
Много се стараят съществата. Като им покажеш ножа и стават много старателни. Имам на разлечна възраст и може да си избереш квото ти допада. От женските всяко е със характер, има и доста злобни има и по милички. Женските извънземни са с куака, не са като хората. За още информация питай.
5
1
 
0
 
! Отговори
до продавача преди 15 години
Перфектно! Стареят ли? На каква възраст са сега? Интересувам се от женските - много ли са злобни? Как бихте описал(а) половите им белези - предполагам не са същите като при хората?
4
1
 
0
 
! Отговори
ПРОДАВАМ преди 15 години
Имам мъжки, женски и двуполови! Идеални са за секс! И за секс и за готвене стават. За големи количества отсъпки!
3
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ще направят една проверка за пред хората щото ни мислят за прости ще кажат че всичко е законно дъра дъра ще скалъпят нещо и пак ще оставят човека на улицата , тя къщата му вече сигурно е собственост на някои депутат или на някои с познати депутати.
2
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Интересува ме извънземните от какъв пол са и стават ли за секс?Благодаря!
1
1
 
0
 
! Отговори
Продавам преди 15 години
Продавам ИЗВЪНЗЕМНИ! 4,50лв. за килограм живо тегло.За повече информация питайте в темата!!!