Разгеле! Хванаха Баретата

Златомир Иванов бил арестуван около 11,30, пътувал с джипа си към София
6 фев 2009 12:22,
64
Разгеле! Хванаха Баретата
Снимка: БГНЕС

Около 11,30 часа днес Златомир Иванов, по-известен като Златко Баретата, е бил задържан, докато е пътувал с джип към София.

Това съобщи Яне Янев, председател на партия "Ред, законност, справедливост", след среща със зам. градския прокурор на София Роман Василев.

Баретата е задържан при съвместна акция на ДАНС, МВР и Софийската градска прокуратура, координирана от Роман Василев.

Dnes.bg припомня, че Златомир Иванов – Баретата, бе обявен за национално издирване на 4 февруари т.г., след като той и още пет негови сподвижници не се явиха в прокуратурата.

Срещу Баретата е повдигнато обвинение за организиране и ръководене на престъпна група, занимаваща се с разпространение на наркотици и убийства.

Обвиненията са повдигнати още на 29 януари т.г. Златомир Иванов бе призован на разпит в 11 ч. днес в Софийската дирекция на полицията, където не се яви.

Златко Баретата е бивш служител на специалния отряд за борба с тероризма. Той го напуска през 1993 г. в знак на протест срещу задържането на негови колеги в Хасково, влезли в сблъсък със сутеньори за контрола на паркинг за тирове.

В групата на напусналите тогава освен Баретата са още Пламен Галев и Ангел Христов, известни като братя Галеви.

Преди няколко дни Димитър Вучев – Демби, обвини Баретата, че е поръчител на няколко убийства и "държи наркотиците в България".

Обвиненията на Вучев дойдоха няколко дни след като Златомир Иванов каза пред вестник "Труд", че Демби го е изнудвал за 100 хил. евро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
0
 
! Отговори
Ya преди 15 години
Samo Dembi e maj - prepika Zlatka s baretkata...
62
0
 
0
 
! Отговори
Незнайко преди 15 години
извън темата - питам верно ли Баретката бил гей както Демби прокламира пред Дарик? някой ако има линк към жълто издание да пусне? Почвам да се притеснявам за правилната ориентация на нашите бандити откакто подочух, че Маджо го бил опънал генерал Гоц-Боц-Шев. Айде бе момчета давайте го по-мъжки не сте коафьори все пак. Вижте полицайчеата какви са мъжкари, мине се не мине и претрепат някой от бой за респектъ.
61
0
 
0
 
! Отговори
vazmuten преди 15 години
Разгеле! Хванаха Баретата..., за да го пуснат отново!!!
60
0
 
0
 
! Отговори
съвсем случаен преди 15 години
Като чета заглавието , че са хванали баретата се питам:-А, къде е човека?Защо хващате само баретата? То винаги е така, хванали баретата, пуснали човека на свобода, после ще задържат Лупи, но ще пуснат Томов, след това може да хванат и Демби, но ще пуснат човека. И така докато минат мнооого години. СМЕШНИЦИ!!!!!
59
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ще си плати и ще го пуснат....така се прави тука
58
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Хванали са дръндъра. Сам се е предал, ама някой искаше да блесне пред пресата, та се поизказа неподготвен пред журналистите, вероятно пак некадърния им PR. Баретата бил в списъка на брюксел. Ами още колко неща са в списъка им а не се изпълняват, защото на някого не изнася. Хасково, което беше причина за задържането на колегите на Баретата още си е същото. Още управляват същите хорица нещата там. Още се случват уж случайно и тайно нещата там. Питам се защо половин Дупница стои зад Галевите и им симпатизира, щом са такива "престъпници". Просто е. Забъркаха се в чужд бизнес и не може току така да се измъкват толкова пари под носа на някой и друг прокурор замесен в бизнеса с автомобили да кажем(вж. или провери гр. Перник например). Лошо е когато властта се простира и над бизнеса. Тогава за народа остава недоволството, докато не нещата не се променят по някакъв начин. Лова на вещици продължава, както и хвърлянето на прах в очите на Брюксел.
57
0
 
0
 
! Отговори
capo di tutti capi преди 15 години
Да,...момчето ги направи за смяхххх...@!Призован - явил се - задържан в ''брилянтна'' акция на куките???----Обвинен не значи осъден - запомнете го !!!
56
0
 
0
 
! Отговори
an преди 15 години
SA,KATO TOIA MUNIO,E,NEMA KVO,I DARJAVA,I ,VSI4KI BOKLUZI SA ETO TOVA,BLAGODARIA,IZ4EZVAM,S DEZATA SI,V 4UJBINA,NEPOSILNO MI E,DA JIVEA,V SKAPANA,PSEVDO DARJAVA,4AAAOOO
55
0
 
0
 
! Отговори
smehotvorno преди 15 години
I,KAKVO OT TOVAAAA,NI6TO,PRAH,V O4ITE NA SLEPITE,AMA ,I TE PROGLEDNAHA
54
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Както един виден партиен функионер в сянка преди години беше препоръчал. Сега БСП реже едно от крилата си. От коментарите виждам, че нещо основно не се разбира! Бившият вътрешен министър беше на среща с брат Галев. Златко-Баретата и братята Галеви са напуснали едно поделение на МВР по едно и също време и с едни и същи мотиви. Години по-късно всички те са силови бизнесмени, замесени в наркотрафика на страната. Сега БСП броени дни преди края си ги чисти!Аз лично очаквам атака и срещу Алексей Петров в най-скоро време. И той е свързан необратимо със същите структури, с които са свързани братя Галеви и Златко-Баретата!
53
0
 
0
 
! Отговори
magi преди 15 години
да бе как така ще те изнудва някои за толкова пари!дължал си ги е *** тия пари не искал да ги върне и го е натопил....... но е направил грешка, няма безплатен обяд изядените парички се връщат! които не връща рано или късно си плаща за това къде дават на вересия да ида и аз! е демби ли е какъв е незнам но ...... лошо го чака..........
52
0
 
0
 
! Отговори
magi преди 15 години
я стига мин миков си е приписвал заслуги!как пък не са хванали златко да бе ! всичко са уредени неща само прах за балъците!и какво само месите боико борисов! щото е готин пич и тия *** като станишев защо не се извинят за думата циркаджии? а сега боки говорил глупости! да бе каза си човека истината българия е пълна с *** и трябва воина да се прочисти! малко е един златко трябват няколко........
51
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Boiko Borisov-prezident ili ministar predsedatel , a razni Bareti,Margini,Galevi,Dembita- moje bi novite ministri na Balgariq!Politicheski neopetneni lichnosti,biznesmeni,chisti kato salzitsa!!!
50
0
 
0
 
! Отговори
m преди 15 години
zlatko baretata e pich,skapanite politici hvyrlqt prah v o4ite na horata s izmisleni obvineniq i kv line za da ot4etat nqkakva deinost.dori da e prestypnik baretata blednee pred prestypleniqta koito se izvyr6vat ve4e 20 godini ot politicite te sa za zatvora nai golemite bokluci politicite
49
0
 
0
 
! Отговори
fopo преди 15 години
vinovni sa estestveno etni4eskite protivore4ia i k. margc
48
0
 
0
 
! Отговори
Демби-шеф на ДАНС преди 15 години
министър-председателя и президента са крадци,пращайте потеря
47
0
 
0
 
! Отговори
Sgt.Hale преди 15 години
Уялите се с власт *** преди изборите решиха да разчистят от неудобни свидетели....Ще ликвидират сегашните и ще създадат нови мафиози...БГ е кенф и съм сигурен че дедите ни ляли кръв за страната се обръщат в гроба прклинайки неграмотното, некадърно и некомпететно потомство.....Срам ме е!
46
0
 
0
 
! Отговори
. преди 15 години
Ама кво го развозват тоя цял ден из София що бензин изхарчиха и много нарушения на дивижението......
45
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
СМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕХ!
44
0
 
0
 
! Отговори
BELOV преди 15 години
ДАНО ПУСНАТ ЗЛАТКО А ДЕМБИ Е СЛЕДВАЩИЯ МЪРТВЕЦ ТОЯ НЕЩАСТЕН ПРЕДАТЕЛ